Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Σπύρος Φωκάς: «Εγώ δε φοβάμαι τον Χάρο, μόνο τον τραγουδώ»

Σπύρος Φωκάς: Νέα ανάρτηση έκανε η σύζυγος του ηθοποιού, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Εντατική μετά από μία σοβαρή λοίμωξη που υπέστη στη χολή.

Η Λίλιαν Φωκά μοιράστηκε στο Facebook μία φωτογραφία του συζύγου της, γράφοντας στην λεζάντα:

«Είμαστε σε καλά χέρια Ευτυχώς!!!!!!! Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι.. Ο Σπύρος μου. Ο Σπύρος όλων είναι αετός. Στο πέταγμα του σκορπά καλοσύνη υπομονή αγάπη χαμόγελα. “Εγώ δε φοβάμαι το χάρο Μόνο τον τραγουδώ”
είπε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σπύρος Φωκάς αναμένεται να περάσει και την πόρτα του χειρουργείου.

Όλα άρχισαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Λουτράκι πριν από δύο εβδομάδες, όταν ο Σπύρος Φωκάς και η σύζυγός του, βλέποντας τις φλόγες να πλησιάζουν στο σπίτι τους στο Καλαμάκι Κορινθίας, αποφάσισαν να καλέσουν το ασθενοφόρο για να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο.

«Από το μπαλκόνι βλέπουμε πυκνούς καπνούς. Περιμένουμε το σήμα από την Αστυνομία ώστε να πάρουμε το ασθενοφόρο και να μας μεταφέρει στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Ο Σπύρος πλέον δεν μπορεί να μετακινηθεί με κανένα άλλο μέσο. Τη νύχτα προβλέπεται εγώ να τη βγάλω στην πολυθρόνα για παν ενδεχόμενο κινδύνου και, όταν δούμε τα σκούρα, να ειδοποιήσουμε τους ανθρώπους του νοσοκομείου να έρθουν να μας πάρουν», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Λίλιαν Φωκά.

Το ζευγάρι εν τέλει εκκένωσε το σπίτι του και η σύζυγος του ηθοποιού ενημέρωσε πως βρίσκονται στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου δημοσιεύοντας στο Facebook μια φωτογραφία του. «Φύγαμε…. Μακριά από τη φωτιά» έγραψε στη λεζάντα.

Λόγω των αναθυμιάσεων ο ηθοποιός, που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια πολλά σοβαρά προβλήματα υγείας, αναγκάστηκε να μείνει αρκετές μέρες με οξυγόνο, καθώς η υγεία του είχε ήδη επιβαρυνθεί.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Από τη στιγμή της γέννησής του, λόγω της μυθικής οδικής συμπεριφοράς του που ανέτρεπε όλα όσα ξέραμε στο κλείσιμο του περασμένου αιώνα, το Ford...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο Γιόσεφ Καμπάν θα έχει συγκεκριμένη ευθύνη για την ανάπτυξη της παγκόσμιας σχεδιαστικής γλώσσας των μοντέλων της MG και έρχεται να ενταχθεί στην εταιρεία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Ford Puma με τη κορυφαία άνεση και πρακτικότητα, σε συνδυασμό με τους μεγάλους χώρους για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους, έχει δικαίως...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Αθήνα έχει μπει πλέον σε metal ρυθμούς, καθώς μετράμε αντίστροφα για την συναυλία των Rammstein στις 30 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο και η...

Advertisement