Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Κέβιν Σπέισι: Γιόρτασε την αθώωσή του με ουίσκι και φίλους

Ο Κέβιν Σπέισι γιόρτασε μετά την απαλλαγή του από τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε κορυφαίο κλαμπ του Λονδίνου, σύμφωνα με το Page Six.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ήπιε ουίσκι με φίλους του στο Groucho Club, ένα ιδιωτικό κλαμπ για μέλη στο Σόχο, το βράδυ της Τετάρτης.

Κέβιν Σπέισι: Γιόρτασε την αθώωσή του με ουίσκι και φίλους

Γιόρταζε επίσης τα 64α γενέθλιά του λίγες ώρες αφότου κρίθηκε αθώος για την επίθεση σε τέσσερις άνδρες.

 

Χθες ο Κέβιν Σπέισι απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες στη δίκη του για σεξουαλική επίθεση στο Λονδίνο. Οι ένορκοι εξέδωσαν αθωωτικές αποφάσεις για εννέα κατηγορίες σεξουαλικών αδικημάτων που αφορούσαν τέσσερις άνδρες μεταξύ 2001 και 2013.

Ο 64χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και προηγουμένως είχε χαρακτηρίσει την υπόθεση εναντίον του «αδύναμη» και «πισώπλατη μαχαιριά».

Ο Κέβιν Σπέισι έκλαψε στο Southwark Crown Court, καθώς διαβάστηκαν οι αθώες ετυμηγορίες. Αφού άκουσε τις ετυμηγορίες, αγκάλιασε τη νομική του ομάδα και ευχαρίστησε το προσωπικό του δικαστηρίου.

Οι ένορκοι απάλλαξαν τον ηθοποιό από επτά κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης, μία κατηγορία πρόκλησης προσώπου σε σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς συναίνεση και μία κατηγορία πρόκλησης προσώπου σε διεισδυτική σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς συναίνεση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μιλώντας για την Ανάσταση στον Βροντάδο της Χίου και το άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί της έθιμο του ρουκετοπόλεμου, σύντομα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόκειται απλώς...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι αρχές αυτές έχουν να κάνουν με τη λειτουργικότητα, τη γοητεία, τη χρηστικότητα και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα του νέου SUV της Volvo. Η επιτροπή...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

ΧΙΟΣ

Ο Παγχιακος Εκπολιτιστικός Συλλογος Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού, θα ήθελε να ευχηθεί θερμές ευχες για το Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους!! Το Άγιο Πνεύμα...

Advertisement