Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μάς συστήνει την αδερφή της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περνά την ωραιότερη περίοδο της ζωής της, μακριά από την τηλεόραση, αγκαλιά με τον γιο της Βλάση. Η οικογένειά της είναι στο πλευρό της, με τη μητέρα της και την αδερφή της να την επισκέπτονται συχνά.

Η παρουσιάστρια, πριν από λίγες ώρες, σύστησε τη μικρότερη αδερφή της Κατερίνα στην οποία έχει τεράστια αδυναμία. Οι δύο γυναίκες μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, έχοντας τα ίδια μάτια και τον ίδιο τόνο στα μαλλιά. Κούκλες και χαμογελαστές κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει παραδεχτεί το πόσο λατρεύει την οικογένειά της, που ζει μόνιμα στη Ρόδο. Τώρα με τον ερχομό του μωρού, προσπαθούν μάλιστα να έρχονται αρκετά στην Αθήνα για να βλέπουν τον μικρό αλλά και την Κωνσταντίνα τους.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Η νέα καθημερινότητα

«Βιώνω υπέροχα την μητρότητα, είναι πολύ ξεχωριστό όλο αυτό και είμαι πολύ ευλογημένη που το ζω. Μου λείπει αρκετά η δουλειά μου, αλλά νομίζω θα μου λείπει αρκετά και το σπίτι μου (αν κάνω τηλεόραση) Δεν ξέρω, θα δούμε…» είπε στην αρχή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε πρόσφατες δηλώσεις.

«Όλα αυτά τα χρόνια έχετε καταλάβει πως αν δεν υπογράψω ή δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο, ποτέ δεν λέω κάτι γιατί δεν το θεωρώ και όμορφο και κομψό», πρόσθεσε.

Μετά από ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν ο σύζυγός της την βοηθάει με τον μπέμπη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε: «Όχι, ο σύζυγός μου δεν με βοηθά με το μωρό. Δεν αλλάζει πάνες, ούτε το κάνει μπάνιο. Τι να πω ψέματα Βασίλη; Φοβάται κι εκείνος και φοβόταν να το πιάσει όταν ήταν πολύ μωρό».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Από τη στιγμή της γέννησής του, λόγω της μυθικής οδικής συμπεριφοράς του που ανέτρεπε όλα όσα ξέραμε στο κλείσιμο του περασμένου αιώνα, το Ford...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο Γιόσεφ Καμπάν θα έχει συγκεκριμένη ευθύνη για την ανάπτυξη της παγκόσμιας σχεδιαστικής γλώσσας των μοντέλων της MG και έρχεται να ενταχθεί στην εταιρεία...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Αθήνα έχει μπει πλέον σε metal ρυθμούς, καθώς μετράμε αντίστροφα για την συναυλία των Rammstein στις 30 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο και η...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Ford Puma με τη κορυφαία άνεση και πρακτικότητα, σε συνδυασμό με τους μεγάλους χώρους για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους, έχει δικαίως...

Advertisement