Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Αριάνα Γκράντε: Παίρνει διαζύγιο μετά από 2 χρόνια γάμου

Η Αριάνα Γκράντε και ο κτηματομεσίτης, Dalton Gomez, έχουν χωρίσει από τον Ιανουάριο και οι διαδικασίες διαζυγίου του ζευγαριού έχουν ξεκινήσει

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, Dalton Gomez, χωρίζουν. Το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο εδώ και δύο χρόνια, δεν το έχει επισημοποιήσει προς το παρόν.

Αριάνα Γκράντε: Παίρνει διαζύγιο μετά από 2 χρόνια γάμου

Είναι πιθανό να μην κάνουν κάποια δήλωση γι’ αυτό, αφού πάντα ήταν διακριτικοί σχετικά με τη σχέση τους. Μάλιστα, δεν υπάρχουν, σχεδόν, καθόλου κοινές εικόνες τους.

Το TMZ, το People και το Page Six, πάντα καλά ενημερωμένα για τον κόσμο των διασημοτήτων, επιβεβαίωσαν την είδηση.

 

Πηγές δήλωσαν στο «Page Six» ότι το ζευγάρι πήρε την απόφαση από κοινού και ότι σταμάτησαν να ζουν μαζί τον Ιανουάριο. «Είχαν προβλήματα πριν από τον Ιανουάριο, αλλά θέλουν να παραμείνουν οι καλύτεροι φίλοι», λένε οι εν λόγω πηγές. Οι διαδικασίες διαζυγίου τους βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η 30χρονη Αριάνα Γκράντε βρίσκεται εδώ και μήνες στο Λονδίνο για το «Wicked» (αν και τώρα, η παραγωγή έχει σταματήσει λόγω της απεργίας των ηθοποιών). Πριν από λίγους μήνες, η Gomez την επισκέφθηκε για να προσπαθήσει να σώσει τη σχέση τους.

Αλλά δεν τα κατάφερε, λένε όσοι γνωρίζουν το ζευγάρι. «Ήταν καλοί φίλοι καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους και οι φίλοι και οι οικογένειές τους προσπαθούσαν να τους προστατεύσουν», λένε οι πηγές.

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει διαγράψει τις φωτογραφίες του γάμου της από το προφίλ της στο Instagram, το οποίο έχει 377 εκατ. followers.

 

Μια πηγή δήλωσε στο Entertainment Tonight ότι το ζευγάρι «δουλεύει αθόρυβα και με αγάπη πάνω στη φιλία του» εδώ και μήνες. Μια άλλη πηγή πρόσθεσε ότι «οι φίλοι της Ariana και του Dalton πάντα ανησυχούσαν από το ρομάντζο τους και ένιωθαν ότι η σχέση τους θα ήταν τελικά βραχύβια».

Στις αρχές του 2020, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει ραντεβού και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, η Γκράντε ανακοίνωσε ότι εκείνη και ο Gomez αρραβωνιάστηκαν.

Ήταν ο τέλειος συγχρονισμός, επειδή τότε κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ της στο Netflix, «Excuse Me, I Love You», το οποίο αφηγούνταν την ιστορία της παγκόσμιας περιοδείας της Sweetener του 2019.

 

Ο μυστικός γάμος τους πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2021 και μόλις 20 καλεσμένοι έδωσαν το παρών. Ο γάμος έγινε στο σπίτι της τραγουδίστριας στο Montecito της Καλιφόρνια, περίπου μια ώρα μακριά από το Λος Άντζελες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει το δημιουργικό εργαστήρι «Μάνα, μητέρα, μανούλα, μαμά!» για παιδιά, ηλικίας 6...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει η Ευγενία Γάλλου Πολλές φράσεις, προερχόμενες από τα δυνατά αφηγηματικά κείμενα των Ευαγγελίων και από την υψηλή ποίηση που χαρακτηρίζει την υμνολογία της Μ....

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με γνώμονα την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και την ασφαλή διακίνηση των επιβατών, το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής εξέδωσε κατευθυντήριες οδηγίες προς τις ακτοπλοϊκές...

Advertisement