Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ θα ζει πάντα στη σκιά της Κέιτ Μίντλετον

Ο Ξένος Τύπος αρέσκεται στο να συγκρίνει το στυλ και το lifestyle της Μέγκαν Μαρκλ και της Κέιτ Μίντλετον. Όμως, η πριγκίπισσα της Ουαλίας φροντίζει συνεχώς να αποδεικνύει την υπεροχή της!

Γεννημένη πριγκίπισσα, στις συνήθειες και στον τρόπο ομιλίας, η αλήθεια είναι ότι η Κέιτ Μίντλετον ποτέ δεν έχει μιλήσει δημόσια για όσα έχουν γίνει στα βασιλικά ανάκτορα. Φροντίζει να κρατά την πολυπόθητη εχεμύθεια που ορίζει η θέση της.

Επίσης, η Κέιτ είναι αφοσιωμένη στην οικογένειά της και μόνο. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, οι πρίγκιπες Τζορτζ και Λούις, η Σάρλοτ, είναι για εκείνη προτεραιότητα, δίνοντας το δικό της παράδειγμα στις γυναίκες που την ακολουθούν πιστά.

Ένα ακόμη σημείο υπεροχής είναι το στυλ. Η Κέιτ, σε κάθε της εμφάνιση, τραβά τα βλέμματα και δείχνει ότι η κομψότητα είναι συνώνυμο του ονόματός της.

Κέιτ Μίντλετον – Η πρόσφατη εμφάνιση που αποθεώνεται

Το πρωί της Παρασκευής, η Κέιτ με την οικογένεια έδωσαν το παρών σε βασιλικό αεροπορικό σόου. Η πριγκίπισσα εμφανίστηκε με casual look. Συγκεκριμένα, επέλεξε παντελόνι σε navy blue με μπλέιζερ και μπαλαρίνες. Άνετη και λαμπερή, κέρδισε τις εντυπώσεις.

Ο Τζορτζ, στην ίδια εμφάνιση, φόρεσε ένα μπλε τοπ πόλο με χακί παντελόνι και μπότες, ενώ η Σάρλοτ ένα ριγέ φόρεμαμε λευκή ζακέτα. Εν τω μεταξύ, ο Λούις φόρεσε πουκάμισο και σορτς.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar Α.Ε., επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen, Audi, Skoda & Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα συνεχίζει να επενδύει στο Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων & Συνεργατών...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Πραγματοποιήθηκε στην Αμβέρσα του Βελγίου η ετήσια συνάντηση της Ορθόδοξης Νεολαίας της Μπενελούξ την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, ημέρα αργίας λόγω της εορτής της...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Την Θεολογική Σχολή της Χάλκης επισκέφθηκε την Παρασκευή της Διακαινησίμου, 10 Μαΐου 2024, ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Κυπριανός Κουντούρης, Διευθυντής της Θεολογικής Σχολής της Εκκλησίας...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο τελικός του φετινού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, το βράδυ του Σαββάτου, είχε και τις περίεργες εμφανίσεις του. Μία από αυτές ήταν και της...

Advertisement