Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Το τρανσέξουαλ μοντέλο που κέρδισε τον τίτλο Μις Ολλανδία 2023

Η Rikkie Valerie Kollé έγραψε ιστορία στις 8 Ιουλίου 2023, καθώς έγινε το πρώτο τρανσέξουαλ μοντέλο που κέρδισε τον τίτλο «Μις Ολλανδία 2023».

Η νικήτρια των καλλιστείων είναι από την Μπρέντα και στόχος της είναι να γίνει η φωνή της queer κοινότητας.

Αρκετοί ήταν αυτή που σχολίασαν το αρνητικά το μοντέλο καθώς ένας βιολογικός άνδρας πήρε τη θέση μιας γυναίκας στα καλλιστεία. Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που την αποκαλούν «αρσενικό».

Η Kollé θα είναι η δεύτερη τρανς γυναίκα που θα διαγωνιστεί στον παγκόσμιο διαγωνισμό του Miss Universe, μετά την Ισπανίδα Angela Ponce το 2018. Η εταιρεία που διοργανώνει τα καλλιστεία άρχισε να επιτρέπει στις τρανς γυναίκες να διαγωνίζονται το 2012.

 

Η Kollé που είναι 22 χρονών, είναι αρκετά ενεργή στο Instagram με περίπου 25.000 followers και 135 αναρτήσεις.

Το μοντέλο και ηθοποιός, που εμφανίστηκε στο παρελθόν στο Holland’s Next Top Model, γιόρτασε τη νίκη της σε μια ανάρτηση του Σαββάτου στο Instagram, όπου δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της. Η ανάρτησή της ήταν γραμμένη στα Ολλανδικά, μεταδίδει η huffpost.

 

 

«Τα κατάφερα, ήταν εξωπραγματικά, όλα είναι δυνατά»

«Τα κατάφερα! Είναι εξωπραγματικό, αλλά μπορώ να αποκαλώ τον εαυτό μου @missnederland 2023. Ήταν ένα εκπαιδευτικό και υπέροχο ταξίδι, η χρονιά μου δεν μπορεί να πάει στραβά. Είμαι τόσο περήφανη και χαρούμενη που δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Έκανα την κοινότητά μου περήφανη και έδειξα ότι όλα μπορούν να γίνουν. Και ναι, είμαι τρανς γυναίκα και θέλω να μοιραστώ την ιστορία μου, αλλά είμαι επίσης η Rikkie και αυτό είναι που έχει σημασία για μένα. Το έκανα αυτό με τις δικές μου δυνάμεις και απόλαυσα κάθε στιγμή.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κριτές και όλους στην ομάδα της Μις Ολλανδία που με εμπιστεύτηκαν, αυτή είναι μόνο η αρχή. Αγαπημένες μου συναγωνίστριες φιναλίστ, κάναμε όλες ένα σόου, σας αγαπώ όλες, μου δώσατε τόση επιπλέον δύναμη. Και όπου κι αν βρίσκεστε στον πλανήτη, θέλω να είμαι εκεί για εσάς και να είμαι το παράδειγμα που έλειψε και εμένα.

Σε πολλές ακόμα περιπέτειες, ας ετοιμαστούμε για τη @missuniverse. Τόσο ενθουσιασμένη», έγραψε στο ποστ της.

 

Ειδήσεις σήμερα

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας στρατιωτικός οδηγός κατέγραψε αντιαεροπορικές συστοιχίες πυραύλων  του Iron Dome και έστειλε τις φωτογραφίες στο ψεύτικο  προφίλ μιας...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

Advertisement