Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες για το χτύπημα

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η αστυνομία του Λας Βέγκας ανακοίνωσε σήμερα (7/7) ότι δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες, μετά από έρευνα για το περιστατικό στο οποίο η ποπ σταρ Μπρίτνεϊ Σπίαρς φέρεται να χτυπήθηκε από μέλος της ομάδας ασφαλείας του Βίκτορ Γουεμπανιαμά των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ο αστυνομικός που υπέβαλε την αναφορά, Τζον Σάντο, περιέγραψε τα πλάνα ασφαλείας που εξέτασε από το περιστατικό, αναφέροντας: «Οι ντετέκτιβ και εγώ ήμασταν σε θέση να ελέγξουμε το υλικό παρακολούθησης του συμβάντος που έδειχνε την Μπρίτνεϊ να χτυπάει τον παίκτη των Σπερς στον ώμο. Όταν άγγιξε τον παίκτη, ο φύλακας έσπρωξε το χέρι της χωρίς να κοιτάξει, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να καταλήξει στο πρόσωπο της Μπρίτνεϊ».

Η Νο1 επιλογή του εφετινού ντραφτ του ΝΒΑ βρίσκεται στο Λας Βέγκας για το Summer League και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του απόψε, όταν οι Σαν Αντόνιο Σπερς θα αγωνιστούν απέναντι στους Σάρλοτ Χόρνετς.

Σάλος ξέσπασε στις ΗΠΑ με ένα περιστατικό βίας όπου η τραγουδίστρια κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι δέχτηκε δυνατό χτύπημα στο πρόσωπο από έναν φρουρό ασφαλείας που προστάτευε τον Γάλλο μπασκετμπολίστα Βίκτορ Γουεμπανιαμά στο Λας Βέγκας την Τετάρτη (5/7).

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Γιατί μέλος της ασφάλειας αθλητή την χαστούκισε;

Ο Γουεμπανιαμά δήλωσε ότι “δεν είδε τι συνέβη”, αλλά ότι κάποιος σπρώχτηκε.

 

Ο 19χρονος κορυφαίος παίκτης του ΝΒΑ βρισκόταν στο Λας Βέγκας ενόψει του πρώτου του αγώνα στο Summer League, όταν επισκέφθηκε ένα εστιατόριο στο Aria, στη λεωφόρο South Las Vegas Boulevard, όπου η διάσημη τραγουδίστρια είπε ότι τον είδε.

 

“Αποφάσισα να τον πλησιάσω και να τον συγχαρώ για την επιτυχία του. Είχε πολύ συνωστισμό και φασαρία, οπότε τον ακούμπησα στον ώμο για να τραβήξω την προσοχή του”, είπε.

Ένας φρουρός ασφαλείας που προστάτευε τον Wembanyama φέρεται τότε να την χτύπησε στο πρόσωπο με το πίσω μέρος του χεριού του, με αποτέλεσμα να πέσουν τα γυαλιά της, καθώς σχεδόν έπεσε η ίδια στο έδαφος, ισχυρίστηκε η Σπίαρς.

Βέβαια, ο υπεύθυνος ασφάλειας των Σπερς και του Ουεμπανιάμα κατάλαβε αμέσως το λάθος του και ζήτησε συγνώμη από την Μπρίτνεϊ. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο ίδιος ο σεκιούριτι όταν χαστούκισε την διάσημη τραγουδίστρια δεν αναγνώρισε ποια ήταν.

Ωστόσο, το περιστατικό που αποκάλυψε το “TMZ” πήρε… μεγάλες διαστάσεις στις ΗΠΑ.

Η Σπίαρς δήλωσε ότι είχε δει την ερμηνεία του Γουεμπανιαμά για το περιστατικό, η οποία την ώθησε να μοιραστεί τη δική της.

Ο Γουεμπανιαμά είχε πει σε δημοσιογράφο τοπικών ειδήσεων: “Δεν μπορούσα να σταματήσω. Εκείνο το άτομο με φώναζε “κύριε, κύριε” και εκείνο το άτομο με άρπαξε από πίσω.

“Δεν είδα τι συνέβη γιατί περπατούσα ευθεία και δεν σταμάτησα. Αυτό το άτομο με άρπαξε από πίσω – όχι στον ώμο μου, με άρπαξε από πίσω.

“Ξέρω μόνο ότι η ασφάλεια την έσπρωξε μακριά. Δεν ξέρω με πόση δύναμη, αλλά η ασφάλεια την έσπρωξε μακριά. Δεν σταμάτησα να κοιτάξω για να μπορέσω να μπω μέσα και να απολαύσω ένα ωραίο δείπνο”.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Την υπερασπίστηκε δημόσια ο σύντροφός της

Η Σπίαρς δήλωσε ότι ήθελε “να παροτρύνει τους ανθρώπους που βρίσκονται στο προσκήνιο να δίνουν το παράδειγμα” και ευχαρίστησε το αστυνομικό τμήμα του Λας Βέγκας για την υποστήριξή του.

Πέρυσι, η Σπίαρς, 41 ετών, παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό της Sam Asghari.

Ο κ. Asghari, 29 ετών, την υπερασπίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας: “Ελπίζω ο εν λόγω άνδρας να πάρει ένα μάθημα και να αλλάξει την στάση του για τις γυναίκες”.

Το 2021, η Spears απελευθερώθηκε από μια αμφιλεγόμενη 13ετή κηδεμονία που έδωσε στον πατέρα της, Jamie Spears, σαρωτικό έλεγχο στη ζωή της.

Η μορφή της νομικής κηδεμονίας είχε εξουσία στα οικονομικά της και στις αποφάσεις για την καριέρα της καθώς και σε σημαντικά προσωπικά ζητήματα, όπως οι επισκέψεις της στους έφηβους γιους της και το αν θα μπορούσε να ξαναπαντρευτεί.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλέον ο Ολυμπιακός καλείται σε δύο μέρες (2/5, 19:45), να ισοφαρίσει τη σειρά και στη συνέχεια να πάει στη Βαρκελώνη να παλέψει για την...

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάτι το οποίο δεν είχα συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια ήταν να μην υπάρχουν στους τελευταίους γύρους των play off, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Κέβιν...

Advertisement