Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Survivor All Star: Όσα θα δούμε μέχρι τον τελικό

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του Survivor All Star έχει ξεκινήσει. Οι φανατικοί του ριάλιτι επιβίωσης αδημονούν για τα επόμενα επεισόδια που θα είναι και τα τελευταία για φέτος.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, θα δούμε τους τέσσερις φιναλίστ Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκο Μπάρτζη και Μάριο Πρίαμο να αποχαιρετούν την καλύβα τους και να κλείνουν ένα μεγάλο κύκλο έξι μηνών. Συγκινημένοι και γεμάτοι εμπειρίες, θα θυμηθούν το πώς έφτασαν μέχρι εδώ ενώ θα δούμε το δεύτερο αγώνισμα κατάταξης. Δύο άτομα θα περάσουν στον ημιτελικό απευθείας και θα ανοίξουν οι γραμμές για τους άλλους δύο. Ο κόσμος θα ψηφίσει τον αγαπημένο του παίκτη και το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί τη βραδιά του ημιτελικού.

Στο ξεκίνημα, δηλαδή, του ημιτελικού την 10η Ιουλίου, θα ακούσουμε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει την αποχώρηση ενός συμμετέχοντα. Αν επιβεβαιωθούν τα spoilers, η Μαριαλένα είναι αυτή που δεν θα διεκδικήσει το τρόπαιο και θα αφήσει τους τρεις άντρες να παλέψουν.

Στο τέλος του ημιτελικού, ένας ακόμη θα αποχωρήσει κι έτσι δύο άτομα θα βρεθούν στις καρέκλες του τελικού την Τρίτη 11 Ιουλίου. Όπως όλα δείχνουν, Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης θα είναι οι δύο φιναλίστ.

Survivor All Star Spoiler – Πότε επιστρέφουν οι παίκτες

Το επεισόδιο, που θα δούμε στους δέκτες μας την Κυριακή, έχει γυριστεί εδώ και ημέρες. Έτσι, απόψε, οι τετράδα του Survivor All Star επιστρέφει στην Αθήνα.

Φυσικά και δεν θα επιστρέψουν σπίτια τους, αφού η παραγωγή κυριολεκτικά θα τους φυγαδεύσει σε βίλα στα νότια προάστια όπου θα μείνουν τις επόμενες ημέρες. Εκεί, βέβαια, θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με μέλη από την οικογένειά τους που θα πάνε να τους δουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ Παναγιώτη Κατσίβελα δέχθηκε στο Γραφείο του, σήμερα, 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.  Ο...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

Advertisement