Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Μπαντόσα: Αποκάλυψε το πονηρό όνειρο που είδε με τον Τσιτσιπά

Πάουλα Μπαντόσα: Ένα πονηρό όνειρο είδε η Ισπανίδα σταρ του τένις με τον συνάδελφό της και επίσημα σύντροφό της πλέον, Στέφανο Τσιτσιπά.

Όπως είπε η Μπαντόσα, σε μια πιο χαλαρή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, κατά τη διάρκεια του Australian Open, είχε δει στον ύπνο της ότι μαζί με τον Στέφανο κέρδισαν τη διοργάνωση και ρωτήθηκε από δημοσιογράφο γι’ αυτό, μετά την πρόκρισή της στον δεύτερο γύρο του Wimbledon.

Υπενθυμίζεται ότι Μπαντόσα στον β’ γύρο θα αντιμετωπίσει τη Μάρτα Κόστιουκ, η οποία απέκλεισε τη Μαρία Σάκκαρη.

Το πονηρό όνειρο της Μπαντόσα με τον Τσιτσιπά

«Τραυματίστηκα στην Αυστραλία και είδα το ματς του, τον τελικό. Φυσικά είχα τζετ λαγκ, γιατί ήμουν στην Ισπανία, και αποφάσισα να το παρακολουθήσω. Παραδόξως, επειδή ποτέ δεν ονειρεύομαι παίκτες τένις, τον ονειρεύτηκα εκείνο το βράδυ ότι κερδίζαμε και οι δύο το Australian Open. Μετά είχαμε μια πολύ ρομαντική στιγμή, αλλά δεν θα εξηγήσω, θα το αφήσω εκεί», είπε γελώντας.

 

Η σχέση του ζευγαριού απέκτησε γρήγορα δυναμική στο Παρίσι, όταν η Μπαντόσα εθεάθη στο πλήθος στο Γαλλικό Όπεν για να παρακολουθήσει το Νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Το ζευγάρι, το οποίο θα παίξει μαζί μεικτό διπλό την Παρασκευή στο Γουίμπλεντον απέναντι στους Jessica Pegula και Austin Krajicek, είναι τρελά ερωτευμένο και ο Τσιτσιπάς χαρακτήρισε πρόσφατα την Ισπανίδα καλλονή ως “αδελφή ψυχή” του.

‘Νιώθω ευτυχισμένος και ικανοποιημένος’, δήλωσε πρόσφατα ο Τσιτσιπάς στο Eurosport.

‘Δεν έχω νιώσει ποτέ στο παρελθόν τέτοιου είδους σύνδεση με κανέναν. Δεν θέλω να ακουστώ ανατριχιαστικός ή ο,τιδήποτε άλλο, γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα και αυτό αντιμετωπίζω.

‘Είμαι εξαιρετικά ευλογημένος και χαρούμενος που αυτό ήρθε σε αυτή τη φάση της ζωής μου.

‘Μπορώ να κάνω αυτό που αγαπώ και μπορώ να το κάνω με κάποιον που με καταλαβαίνει απόλυτα. Ενδιαφέρομαι πολύ για το μυαλό της περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο.

‘Φυσικά και υπάρχει έλξη, αλλά μερικές φορές είναι επίσης απλά μια αλληλεπίδραση ψυχής και το να ερωτεύεσαι το μυαλό της. Είναι πολύ σπάνιο να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα”.

Το ζευγάρι έχει επίσης έναν κοινό λογαριασμό στο Instagram – tsitsidosa – όπου μοιράζονται χαριτωμένα στιγμιότυπα από τα ταξίδια τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar Α.Ε., επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen, Audi, Skoda & Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα συνεχίζει να επενδύει στο Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων & Συνεργατών...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Πραγματοποιήθηκε στην Αμβέρσα του Βελγίου η ετήσια συνάντηση της Ορθόδοξης Νεολαίας της Μπενελούξ την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, ημέρα αργίας λόγω της εορτής της...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Την Θεολογική Σχολή της Χάλκης επισκέφθηκε την Παρασκευή της Διακαινησίμου, 10 Μαΐου 2024, ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Κυπριανός Κουντούρης, Διευθυντής της Θεολογικής Σχολής της Εκκλησίας...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο τελικός του φετινού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, το βράδυ του Σαββάτου, είχε και τις περίεργες εμφανίσεις του. Μία από αυτές ήταν και της...

Advertisement