Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Πικέ – Σακίρα: «Είχαν ανοιχτή σχέση τρία χρόνια πριν τον χωρισμό»

Πριν από έναν χρόνο, περίπου, στη διεθνή σόουμπιζ έπεσε ως «κεραυνός εν αιθρία» η είδηση ότι ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα είχαν χωρίσει, μετά από 11 χρόνια σχέσης και δύο παιδιά.

Αιτία του χωρισμού φάνηκε πως ήταν η απιστία του Πικέ, ο οποίος λίγο μετά άρχισε να κυκλοφορεί κανονικά με την νέα του σύντροφο, Κλάρα Κία Μαρτί. Η Σακίρα «κατακεραύνωνε» το νέο ζευγάρι, κυρίως μέσα από τα τραγούδια της, όπου μεταξύ άλλων κατηγόρησε τον Πικέ ότι αντάλλαξε «ένα Rolex με ένα Casio». Μάλιστα, η τραγουδίστρια υποστήριξε πρόσφατα ότι ο Πικέ την απατούσε με την Κλάρα Κία, ακόμα και όταν η Σακίρα είχε τον πατέρα της στην Εντατική.

Παρόλα αυτά, Ισπανοί δημοσιογράφοι, επικαλούμενοι πηγές από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, έριξαν καινούργια «βόμβα» ισχυριζόμενοι πως οι Πικέ – Σακίρα διατηρούσαν «ανοιχτή» σχέση, τα τελευταία τρία χρόνια πριν από τον χωρισμό τους.

Συγκεκριμένα, ο ο Ισπανός ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός Χοσέ Αντόνιο Αβιλές υποστήριξε πως το πρώην ζευγάρι είχε αμοιβαία ανοιχτή σχέση για τρία χρόνια πριν από το χωρισμό τους. «Υπάρχει μια συμφωνία σύμφωνα με την οποία εσύ κάνεις ό,τι θέλεις κι εγώ κάνω ό,τι θέλω, αλλά απέναντι στα μέσα ενημέρωσης εξακολουθούμε να είμαστε ζευγάρι» ανέφερε ο Αβιλές για την υποτιθέμενη συμφωνία τους, σύμφωνα με την El Nacional de Catalunya.

Οι πληροφορίες του φέρεται να προέρχονται από τον στενό φιλικό και οικογενειακό κύκλο του Ζεράρ Πικέ, με πολλούς να λέγεται ότι έμειναν έκπληκτοι από τις αναφορές της Σακίρα για απιστία από την πλευρά του πρώην ποδοσφαιριστή. «Ο περίγυρος του ποδοσφαιριστή εξεπλάγη από τη δήλωση της Σακίρα» πρόσθεσε ο Αβιλές, «Ενοχλήθηκε όταν το έμαθε από τον Τύπο».

Σε άλλο σημείο, η δημοσιογράφος Πιλάρ Βιντάλ πρόσθεσε: «Ο Πικέ δε θέλει να υπάρχουν εικασίες πως ο λόγος του χωρισμού ήταν η απιστία. Ξαφνιάστηκε από τη δήλωση της Σακίρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλέον ο Ολυμπιακός καλείται σε δύο μέρες (2/5, 19:45), να ισοφαρίσει τη σειρά και στη συνέχεια να πάει στη Βαρκελώνη να παλέψει για την...

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε...

LIFESTYLE

  “Ο Χριστός είπε “και έσονται οι δύο εις σάρκαν μίαν”, γεννιέται ένα παιδί και αυτή είναι η μόνη οικογένεια” διευκρινίζει η Βέφα Αλεξιάδου....

Advertisement