Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Σουβλάκια & παϊδάκια σε ψητοπωλείο της Μυκόνου ο Ματ Ντέιμον

Ο Ματ Ντέιμον και η σύζυγός του Λουτσιάνα Μποζάν Μπαρόζο απολαμβάνουν την κάθε στιγμή στο νησί των ανέμων.

Μαγεμένοι από το ελληνικό φαγητό είναι ο Ματ Ντέιμον και τα αδέλφια Chris και Liam Hemsworth που συνεχίζουν τις διακοπές τους στην Μύκονο. Οι χολιγουντιανοί αστέρες για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα επισκέφθηκαν με την παρέα τους το ψητοπωλείο «Λευτέρης» στον Ορνό όπου γεύτηκαν παϊδάκια, σουβλάκια, τζατζίκι, τηγανητά κολοκυθάκια, καλαμαράκια και άλλους ελληνικούς μεζέδες.

Αν και συνοδεύονταν από σωματοφύλακες οι διάσημοι ηθοποιοί ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, απόλαυσαν τις ελληνικές μελωδίες που ηχούσαν στα μεγάφωνα ενώ δεν δίστασαν να ποζάρουν με θαυμαστές οι οποίοι τους περικύκλωσαν για να φωτογραφηθούν μαζί τους.

 

Κατά την διάρκεια της παραμονής της στο νησί των Ανέμων η παρέα επισκέφθηκε ακόμα το εστιατόριο Kuzina στην παραλία του Ορνού όπου δοκίμασε φρέσκο ψάρι και φυσικά ελληνικά πιάτα.

Να σημειώσουμε ότι ο Ματ Ντέιμον με τον Chris και τον Liam Hemsworth συνηθίζουν να κάνουν κοινές διακοπές καθώς είναι φίλοι περισσότερο από μία δεκαετία ενώ έχουν συμπρωταγωνιστήσει σε τρεις ταινίες: το 2022 στο «Thor: Love and Thunder», το 2019 στην ταινία «Jay and Silent Bob Reboot» και στο «Thor: Ragnarok» το 2017.

Στο Νησί των Ανέμων με τη σύζυγό του ο Ματ Ντέιμον – Δείτε το βίντεο

Τις διακοπές του στη Μύκονο απολαμβάνει ο Ματ Ντέιμον, ο φωτογραφικός φακός τον «συνέλαβε» μαζί με τη σύζυγό του έξω βίλα όπου διαμένουν.

Σύμφωνα με το Mykonos LIVE TV ο Ματ Ντέιμον βρίσκεται στο Νησί των Ανέμων για την εκδήλωση γνωστού οίκου ρολογιών όπως επίσης και ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Ανάμεσα στους φίλους που συνοδεύουν τον Ματ Ντέιμον και την αγαπημένη του είναι και το φιλικό τους ζευγάρι, Λίαμ Χέμσγουορθ και Γκαμπριέλα Μπρουκς.

O Mατ Ντέιμον γνωρίστηκε με την αγαπημένη του που κατάγεται από την Αργεντινή, το 2003 ενώ εκείνη δούλευε σε ένα μπαρ στο Μαϊάμι κι εκείνος συμμετείχε στα γυρίσματα της ταινίας «Οι Κολλητοί». Το ειδύλλιο μεταξύ τους δεν άργησε να γεννηθεί και δύο χρόνια αργότερα, το ζευγάρι παντρεύτηκε και απέκτησε μία κόρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στα Τρίκαλα, με 195 συμμετοχές και πλήθος κόσμου – παρότι η βροχή που προηγήθηκε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Ford Pro αποκάλυψε μια νέα επιλογή για το E-Transit με μπαταρία Extended Range, ενισχύοντας τις δυνατότητες του δημοφιλέστερου μεγάλου ηλεκτρικού van της Ευρώπης,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η φιλοσοφία “form follows function” της AC Schnitzer, σύμφωνα με την οποία τα βελτιωτικά αξεσουάρ είναι κυρίως λειτουργικά και αποτελεσματικά, εκτός από ιδιαίτερα εντυπωσιακά,...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στον Κωνσταντίνο Π. Καβάφη (Αλεξάνδρεια, 1863-1933) θα είναι αφιερωμένη η 14η ποιητική συνάντηση La Forza della Poesia που θα πραγματοποιηθεί 4-12 Μαΐου 2024, στην...

Advertisement