Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Σακίρα: Ο Πικέ με απατούσε, ενώ είχα τον πατέρα μου Εντατική

Ο λόγος για τον οποίο χώρισαν ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα είναι γνωστός – και δεν είναι άλλος από τις απιστίες του πρώην αμυντικού της Μπαρτσελόνα. Όσο περνά ο καιρός, όμως, ολοένα και περισσότερες είναι οι σοκαριστικές αποκαλύψεις γύρω από το θέμα, με την Κολομβιανή σταρ να κατηγορεί τον πρώην σύντροφό της ότι, όχι μόνο την απατούσε, αλλά το έκανε όσο η ίδια είχε τον πατέρα της στην Εντατική!

Ο πατέρας της τραγουδίστριας είχε ένα σοβαρό ατύχημα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί για ένα διάστημα στην Εντατική. Αν και οι περισσότεροι θα περίμεναν ότι ο Πικέ θα συμπαραστεκόταν στην Σακίρα εκείνες τις δύσκολες στιγμές, εκείνος όχι μόνο ήταν απών, αλλά την απατούσε κιόλας.

«Ο πατέρας μου ήρθε στη Βαρκελώνη για να με παρηγορήσει, αφού ήμουν λυπημένη εξαιτίας του χωρισμού. Όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα. Το σπίτι μου κατέρρεε. Μάθαινα από τον Τύπο ότι με είχε απατήσει, ενώ ο πατέρας μου βρισκόταν στην εντατική.

Ο άνθρωπος που αγάπησα περισσότερο στη ζωή μου, ο πατέρας μου, με εγκατέλειπε όταν τον χρειαζόμουν περισσότερο από ποτέ. Δεν μπορούσα να του μιλήσω και δεν μπορούσε να με συμβουλέψει εκείνη την περίοδο», δήλωσε η Σακίρα, σε συνέντευξή της σε ισπανικό Μέσο.

Η ποπ σταρ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην την ανάρρωση του πατέρα της, δηλώνοντας: «Ήταν πολύ δύσκολη και αργή. Είναι ένας υπέροχος και αξιαγάπητος άνθρωπος που μας εκπλήσσει όλους με τη δύναμή του. Έχει ξεπεράσει τον COVID μία φορά, δύο ατυχήματα, μια πνευμονία και πέντε χειρουργικές επεμβάσεις — όλα αυτά σε ηλικία 91 ετών, σε λιγότερο από έξι μήνες.

Ο μπαμπάς μου είναι το μεγαλύτερο παράδειγμα ανθεκτικότητας και η μητέρα μου ήταν δίπλα του κάθε νύχτα. Η αγάπη των γονιών μου ήταν παράδειγμα για μένα αλλά εγώ δεν ευτύχησα να ζήσω μια παρόμοια σχέση. Ελπίζω όμως οι γονείς μου να είναι πρότυπα για τα παιδιά μου. Η αγάπη, η υπομονή, η απόλυτη αφοσίωση και το κέφι για ζωή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε...

ΧΙΟΣ

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει το δημιουργικό εργαστήρι «Μάνα, μητέρα, μανούλα, μαμά!» για παιδιά, ηλικίας 6...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει η Ευγενία Γάλλου Πολλές φράσεις, προερχόμενες από τα δυνατά αφηγηματικά κείμενα των Ευαγγελίων και από την υψηλή ποίηση που χαρακτηρίζει την υμνολογία της Μ....

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με γνώμονα την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και την ασφαλή διακίνηση των επιβατών, το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής εξέδωσε κατευθυντήριες οδηγίες προς τις ακτοπλοϊκές...

Advertisement