Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Χάρι – Μέγκαν: Θα πάρουν το επώνυμο της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Μία σημαντική αλλαγή φέρεται να σχεδιάζουν να κάνουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, αφού φήμες τους θέλουν να εγκαταλείπουν το «βασιλικό» επώνυμο του Χάρι, το Γουίντσορ, και να υιοθετούν το επώνυμο Σπένσερ, δηλαδή αυτό της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Οι ειδικοί επί των βασιλικών θεμάτων υποστηρίζουν ότι αυτή η κίνηση αποτελεί μία «στρατηγική» προσπάθεια του ζεύγους να  να ευθυγραμμιστεί με την «κληρονομιά» της Νταϊάνα.

Οι φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν μετά την  πρόσφατη ανακοίνωση ότι η προσοδοφόρα συμφωνία των Χάρι και Μέγκαν με το Spotify έφτασε στο τέλος της. Καθώς η συνεργασία πολλών εκατομμυρίων λιρών λύθηκε, ο διάσημος βασιλικός συγγραφέας Τομ Μπάουερ δήλωσε πως πιστεύει ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν θα μπορούσαν να επιδιώξουν να επανεφεύρουν τον εαυτό τους, ξεκινώντας με την αλλαγή του ονόματός τους.

Ο Μπάουερ μοιράστηκε τις γνώσεις του στο GB News,  αποκαλύπτοντας: «Αυτό που είναι πραγματικά συναρπαστικό με την αλλαγή πλεύσης των Χάρι και Μέγκαν είναι ότι η τελευταία έχει βάλει στόχο να γίνει ένα “αντίγραφο” της Νταϊάνα».

Ο ειδικός εξήγησε ότι τόσο η Μέγκαν όσο και ο Χάρι μοιράζονται ένα πάθος για την πριγκίπισσα Νταϊάνα και η Μέγκαν έφτασε στο σημείο να προτείνει να αφήσουν το όνομα Γουίντσορ και να υιοθετήσουν το επίθετο  Σπένσερ. Σύμφωνα με τον ίδιο, αν συμβεί αυτή η αλλαγή, η Μέγκαν θα γινόταν Μέγκαν. Σπένσερ, η νέα ενσάρκωση της Νταϊάνα.

Ο Μπάουερ δήλωσε επίσης ότι αυτή η απόφαση δεν έχει ληφθεί μεμονωμένα. Ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι το έχει ήδη συζητήσει με άλλους και επιδιώκει ενεργά την αλλαγή.

Ο Μπάουερ υποστήριξε πως «είχαν συνομιλίες όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά και με εξωτερικά μέρη. Αυτή η ιδέα δεν προέκυψε απλώς από το πουθενά. Προσπαθούν πραγματικά να ονομαστούν Χάρι και Μέγκαν Σπένσερ». Πρόσθεσε, επίσης, ότι ο πρίγκιπας Χάρι, υιοθετώντας το όνομα της μητέρας του, ολοκληρώνει την απόσχιση από τη βασιλική τους ταυτότητα.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει το δημιουργικό εργαστήρι «Μάνα, μητέρα, μανούλα, μαμά!» για παιδιά, ηλικίας 6...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει η Ευγενία Γάλλου Πολλές φράσεις, προερχόμενες από τα δυνατά αφηγηματικά κείμενα των Ευαγγελίων και από την υψηλή ποίηση που χαρακτηρίζει την υμνολογία της Μ....

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με γνώμονα την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και την ασφαλή διακίνηση των επιβατών, το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής εξέδωσε κατευθυντήριες οδηγίες προς τις ακτοπλοϊκές...

Advertisement