Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Γκουίνεθ Πάλτροου: Λανσάρει σοκολάτα με γεύση του…αιδοίου της

Μετά την μεγάλη επιτυχία του κεριού με άρωμα αιδοίου, η ηθοποιός και επιχειρηματίας Γκουίνεθ Πάλτροου λανσάρει σοκολάτα με τη γεύση των γεννητικών της οργάνων.

Σύμφωνα με έγγραφα που επικαλούνται διάφορες ιστοσελίδες,  η Γκουίνεθ Πάλτροου θα ονομάσει τη σειρά με τις σοκολάτες της «This Tastes Like My Vagina», δηλαδή «αυτό έχει γεύση σαν το αιδοίο μου». Τα εδέσματα θα πωλούνται στην πολύ δημοφιλή ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου της Πάλτροου, την Goop.

Σύμφωνα με τη Sun, τα έγγραφα κατατέθηκαν στο Γραφείο Εμπορικών Σημάτων και Ευρεσιτεχνιών των ΗΠΑ και οι αρμόδιοι επί του παρόντος εξετάζουν τα έγγραφα. Η σειρά της Γκουίνεθ Πάλτροου θα καλύπτει τις γεύσεις «καραμέλα και σοκολάτα», μαζί φυσικά με την ιδιαίτερη γεύση που ανακοίνωσε.

Το 2020, η Γκουίνεθ Πάλτροου έγινε πρωτοσέλιδο εξαιτίας της κυκλοφορίας μιας σειράς κεριών με τίτλο «This Smells Like My Pooshy», που διατίθεντο επίσης μέσω της Goop.

Σύντομα το κερί έγινε το αγαπημένο των θαυμαστών της και τα αποθέματα εξαντλήθηκαν. Η ίδια μιλώντας για το κερί της είχε αποκαλύψει ότι το είχε φτιάξει για να αντισταθεί στο γεγονός ότι «οι γυναίκες έχουν μάθει να ντρέπονται για το σώμα τους».

«Αν ανάψεις ένα κερί που γράφει This Smells Like My Vagina και το βάλεις στο τραπεζάκι του σαλονιού, είναι μία κάπως πανκ – ροκ κίνηση», πρόσθεσε.

Το 2021 όμως, δημιουργήθηκε σκάνδαλο, αφού το σπίτι μιας γυναίκας [παραλίγο να πάρει φωτιά, όταν εκείνη άναψε το κερί της Γκουίνεθ Πάλτροου.

Η Jody Thompson είχε κερδίσει το προϊόν σε ένα διαδικτυακό κουίζ και ισχυρίζεται ότι το κερί «εξερράγη» και πέταξε μία φλόγα  ύψους 50 εκατοστών όταν προσπάθησε να το ανάψει.

Εκπρόσωπος της Goop είχε πει στο Metro ότι «Είμαστε σε επαφή με τη γυναίκα για να δούμε αν ακολούθησε τις συγκεκριμένες οδηγίες πυρασφάλειας που περιλαμβάνονται στο κερί, όπως το κόψιμο του φυτιλιού και το να μην το καίει για πάνω από δύο ώρες.

Στη Goop, ελέγχουμε τα προϊόντα που πουλάμε και θέτουμε την ασφάλεια των πελατών ως προτεραιότητα, επομένως έχουμε ειδοποιήσει τον κατασκευαστή για το συγκεκριμένο ζήτημα και επικοινωνήσαμε μαζί της για να της στείλουμε μερικά προϊόντα Goop».

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μιλώντας για την Ανάσταση στον Βροντάδο της Χίου και το άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί της έθιμο του ρουκετοπόλεμου, σύντομα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόκειται απλώς...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι αρχές αυτές έχουν να κάνουν με τη λειτουργικότητα, τη γοητεία, τη χρηστικότητα και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα του νέου SUV της Volvo. Η επιτροπή...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο πλαίσιο αυτής της νέας συνεργασίας, η Nissan θα έχει δικαιώματα διανομής για τη σειρά προϊόντων Silence, συμπεριλαμβανομένων των οχημάτων Silence S04 και των...

Advertisement