Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Τομ Κρουζ: Επαίνεσε τους…γοφούς της Σακίρα σε εκπομπή

Από τότε που η Σακίρα και ο Τομ Κρουζ πήγαν μαζί στο Γκραν Πρι της Φόρμουλα Ένα στο Μαϊάμι, φήμες θέλουν τον αστέρα του Χόλιγουντ να πολιορκεί ανελέητα την ποπ σταρ, η οποία φαίνεται να έχει επιλέξει, ωστόσο, τον οδηγό Λούις Χάμιλτον ως τον επόμενο εκλεκτό της καρδιάς της. Το γεγονός αυτό δεν πτοεί όμως καθόλου τον Κρουζ, ο οποίος συνεχίζει ανελέητα το…κόρτε στην τραγουδίστρια.

Στην εκδήλωση της Formula 1 τον Μάιο, οι δυο τους εθεάθησαν να συνομιλούν χαρούμενοι στο κουτί από το οποίο παρακολούθησαν τον αγώνα, καθώς και να βγάζουν φωτογραφίες μαζί. Σύμφωνα με την El Mundo, ο ηθοποιός φέρεται να «ενδιαφερόταν πολύ» για την Κολομβιανή σταρ.

Σύμφωνα με το Page Six, ο πρώην σύζυγος της Νικόλ Κίντμαν έστειλε ακόμη και λουλούδια στην τραγουδίστρια, λίγες μέρες μετά τη συνάντησή τους.

Ωστόσο, πηγές κοντά στην τραγουδίστρια ανέφεραν ότι δεν την ενδιαφέρει να έχει κάτι πέρα ​​από φιλία με τον ηθοποιό του Χόλιγουντ.

«Η Σακίρα δεν ενδιαφέρεται να έχει κάτι ρομαντικό με τον Τομ. Δεν θέλει να βγει ραντεβού μαζί του, ή με οποιονδήποτε άλλον, γιατί έχει επικεντρωθεί στα παιδιά της και την καριέρα της… Προς το παρόν», είπε μία πηγή US Weekly. Η πηγή τόνιζε πως η Σακίρα θεώρησε «ξεκαρδιστικό» το ότι οι άνθρωποι πίστευαν ότι είχε ρομαντική σχέση με τον Κρουζ.

«Μιλάνε. Αλλά δεν υπάρχει έλξη ή ρομαντισμός από την πλευρά της. Η Σακίρα είναι απλώς φιλική μαζί του. Είναι κολακευμένη από το ενδιαφέρον του, αλλά δεν θέλει τίποτα περισσότερο», φέρεται να είπε κάποιος από το περιβάλλον της τραγουδίστριας στο περιοδικό Heat στα τέλη Μαΐου, προσθέτοντας ότι η Σακίρα έχει πει στον ηθοποιό ότι δεν έχει πιθανότητες μαζί της.

Ωστόσο, παρά τις φήμες ότι η Σακίρα τελικά βγαίνει με τον πιλότο της Φόρμουλα Ένα Λούις Χάμιλτον, ο Τομ Κρουζ δεν παρέλειψε να της πλέξει το εγκώμιο, όντας προσκεκλημένος στο Despierta America.

«Είναι πολύ ταλαντούχα. Αυτή και η οικογένειά της είναι υπέροχοι άνθρωποι. Πάντα θαύμαζα τη δουλειά της… Είναι πολύ καλός άνθρωπος, πάρα πολύ καλός άνθρωπος», είπε ο Κρουζ στη δημοσιογράφο Τζέσικα Ροντρίγκεζ.

Μάλιστα, όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε μία…πονηρή ερώτηση, ο Κρουζ δε δίστασε καθόλου να απαντήσει αντιστοίχως. Η Ροντρίγκεζ ρώτησε τον ηθοποιό αν οι γοφοί της Σακίρα πράγματι δεν…λένε ψέματα, αναφερόμενη στην μεγάλη επιτυχία της ποπ σταρ με τίτλο «Hips Don’t Lie».

Όπως είπε ο Κρουζ: «Όχι, σίγουρα δεν λένε ψέματα οι γοφοί της».

 

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι αρχές αυτές έχουν να κάνουν με τη λειτουργικότητα, τη γοητεία, τη χρηστικότητα και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα του νέου SUV της Volvo. Η επιτροπή...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλέον ο Ολυμπιακός καλείται σε δύο μέρες (2/5, 19:45), να ισοφαρίσει τη σειρά και στη συνέχεια να πάει στη Βαρκελώνη να παλέψει για την...

ΧΙΟΣ

Χαρακτηριστικά παγχιακού αιτήματος λαμβάνει η πρόταση σχεδιασμού και οργάνωσης της Χίου, των Οινουσσών και των Ψαρών ως ενιαίο Γεωπάρκο, με απώτερο σκοπό την ένταξή...

Advertisement