Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Σακίρα: Ξανά στη Βαρκελώνη – Η συνάντηση με τον Ζεράρ Πικέ

Η Σακίρα επέστρεψε στη Βαρκελώνη, την πόλη που τόσο την πλήγωσε, για να «επιστρέψει» τους δύο γιους της στον πρώην σύντροφό της, Ζεράρ Πικέ.

Ένα χρόνο μετά τον πολύκροτο χωρισμό της με τον ποδοσφαιριστή, η Κολομβιανή σταρ επέστρεψε στον…τόπο του εγκλήματος, δηλαδή τη Βαρκελώνη όπου συγκατοικούσε ο Πικέ και όπου ο ίδιος φέρεται να την απάτησε με την νυν σύντροφό του, την 23χρονη Κλάρα Κία Μαρτί.

Με συνοδό τον αδελφό της, Τονίνο, η Σακίρα πήρε τους δύο μικρούς της γιους, τον 11χρονο Μίλαν και τον 9χρονο Σάσα και τους πήγε στη Βαρκελώνη για να μείνουν με τον μπαμπά τους. Υπενθυμίζεται πως η Σακίρα, με την οποία μένουν τον περισσότερο χρόνο πλέον τα παιδιά, μετακόμισε πρόσφατα στο Μαϊάμι.

Μάλιστα, η Σακίρα και ο Πικέ έτυχε να βρεθούν και οι δύο στο paddock της πίστας της Βαρκελώνης, όπου διεξήχθη το Σαββατοκύριακο το ισπανικό GP της F1. Τόσο η Σακίρα όσο και ο Πικέ ήταν στη λίστα των VIP καλεσμένων που παρακολουθούσαν τον αγώνα της Κυριακής (4/6).

 

Ανεβάζοντας μία φωτογραφία της από το γκραν πρι, η Σακίρα δήλωσε χαρούμενη που βρέθηκε ξανά στη Βαρκελώνη. Ο Πικέ δεν είναι γνωστό εάν τελικά πήγε και, σε κάθε περίπτωση, απέφυγε να αναρτήσει φωτογραφίες ή βίντεο από το μέρος, ενδεχομένως για να μη δημιουργήσει…θέμα. Τα ΜΜΕ επίσης δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν στο κοινό.

Από την άλλη, η Σακίρα με την εμφάνισή της στο Γκραν Πρι…κατάφερε να φουντώσει και άλλο τις φήμες που την θέλουν να έχει εμπλακεί ερωτικά με τον Βρετανό οδηγό της Mercedes, Λιούις Χάμιλτον. Μάλιστα, η Σακίρα του κάνει «like» στο Instagram, σε δημοσιεύσεις όπως αυτή:

 

 

Προηγουμένως, η τραγουδίστρια είχε θεαθεί στο ιδιωτικό σκάφος του Χάμιλτον ενώ είχαν δειπνήσει και μαζί σε ένα πολυτελές εστιατόριο, με την Σακίρα να δείχνει ασυνήθιστα κεφάτη και χαμογελαστή.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement