Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Λας Βέγκας: Γυναίκα γέννησε την ώρα της συναυλίας του Dj Zedd

Μια 29χρονη έγκυος διασκέδαζε στο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής όπου έπαιζε ο Dj Zedd, στο Λας Βέγκας, όταν ξαφνικά έσπασαν τα νερά της.

Η Κριστίνα Κέλις, η οποία δηλώνει λάτρης της rave μουσικής, γέννησε εν μέσω της συναυλίας με τον γνωστό Dj να προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της αφότου έμαθε για το περιστατικό.

Η συναυλία ήταν το Σάββατο (27/5) στο πλαίσιο του φεστιβάλ Electric Daisy Carnival. Η νεαρή γυναίκα είχε πάρει την έγκριση του γιατρού της για να πάει στο φεστιβάλ, καθώς είχε ακόμα κάποιες εβδομάδες μπροστά της για να γεννήσει.

 

Ωστόσο, η κόρη της αποφάσισε να της κάνει έκπληξη και αποφάσισε να γεννηθεί εκείνη τη στιγμή.

Αν και δεν ήταν απόλυτα σίγουρη τι ακριβώς συνέβαινε, αφού την εξέτασε ένας γιατρός, αποφασίστηκε ότι έπρεπε επειγόντως να νοσηλευτεί.

«Επέστρεψαν και μου λένε: “Λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης, καλύτερα να πάτε στο νοσοκομείο”, οπότε με πήγαν στο νοσοκομείο», είπε στην εφημερίδα Review-Journal. Έφερε στον κόσμο την κόρη της μόλις 15 λεπτά αφότου μπήκε στο νοσοκομείο.

Η 29χρονη ονόμασε το κοριτσάκι Ιζαμπέλα Ντέιζι Γκαρσία, με το μεσαίο της όνομα να είναι εμπνευσμένο από το φεστιβάλ. Στο πλευρό της ήταν ο σύντροφός της, Τζόνι Λόντον. «Δυσκολευόμασταν να βρούμε μεσαίο όνομα», είπε. «Αλλά, λόγω της κατάστασης, μας άρεσε πραγματικά το “Ντέιζι”. Ταίριαζε τέλεια», εξήγησε.

 

Εκτός από το ιδιαίτερο μεσαίο της όνομα, η μικρή πήρε επίσης το παρατσούκλι «Z» προς τιμήν του Zedd.

«Πρακτικά εκεί γεννήθηκε», λέει η 29χρονη. «Λένε πως ό,τι συμβαίνει στο Λας Βέγκας, μένει στο Λας Βέγκας. Βέβαια η κόρη μου θα έρθει μαζί μου», πρόσθεσε.

Ο DJ Zedd κατάφερε να βρει μέσω Twitter τη νεαρή και να επικοινωνήσει μαζί της για να σιγουρευτεί ότι όλα είναι καλά. Μάλιστα, τη συνεχάρη και δήλωσε ότι είναι τιμή του που έγινε το soundtrack μιας τόσο ιδιαίτερης στιγμής.

«Άκουσα ότι μια γυναίκα γέννησε κατά τη διάρκεια του σόου μου», έγραψε στο Twitter, με την 29χρονη να απαντά: «Εγώ ήμουν». «Συγχαρητήρια!», ανταπάντησε ο Zedd πίσω. «Είμαι τόσο χαρούμενος που είστε και οι δύο υγιείς και που είχα την τιμή να είμαι το soundtrack».

Η οικογένεια θα παραμείνει στο Λας Βέγκας για τις επόμενες έξι εβδομάδες, καθώς περιμένουν να είναι απολύτως ασφαλές για την Ιζαμπέλα να ταξιδέψει, ενώ έχει ανοιχτεί επίσης ένα GoFundMe για την κάλυψη των ιατρικών εξόδων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η BMW X5 θα είναι το πρώτο πολυτελές plug-in υβριδικό μοντέλο που θα παράγεται στη Νότια Αμερική από το τελευταίο τρίμηνο του 2024. Μετά...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα στην Περιφέρεια 57 μαθητές και 4 καθηγητές από το 2ο ΓΕΛ Καλυβίων, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με απολύτως ισορροπημένες αναλογίες, αισθησιακή σχεδίαση με προσοχή στη λεπτομέρεια, την τελευταία γενιά MBUX και μια σειρά εκδόσεων κινητήρων και εξοπλισμού που μπορούν να...

ΧΙΟΣ

Στο πλαίσιο της Αξιολόγησης σχολικών μονάδων και στον άξονα Σχέσεις σχολείου – οικογένειας εκπονήθηκε Σχέδιο Δράσης για το Γυμνάσιο Κάμπου με θέμα: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ...

Advertisement