Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Πέθανε γνωστός ηθοποιός της ταινίας «Πειρατές της Καραϊβικής»

Ο θρυλικός κακός της οθόνης Sergio Calderón πέθανε σε ηλικία 77 ετών μετά από έξι δεκαετίες στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του.

Ο ηθοποιός ήταν γνωστός από τον ρόλο του το 1997 στους Men in Black.

Έπαιξε επίσης τον Captain Vallenueva μαζί με τον Τζόνι Ντεπ στην ταινία του 2007 Πειρατές της Καραϊβικής: At World’s End.

Η οικογένειά του είπε ότι πέθανε από φυσικά αίτια σε νοσοκομείο στο Λος Άντζελες την Τετάρτη, σύμφωνα με το  Hollywood Reporter.

Ο Καλντερόν γεννήθηκε το 1945 και μετακόμισε από το μικρό του χωριό στην Πόλη του Μεξικού όταν ήταν 10 ετών. Εκεί άρχισε να σπουδάζει υποκριτική.

 

Συνήθως, έπαιζε τον ρόλο του κακού κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας του.

«Μου αρέσει να παίζω αυτούς τους τύπους χαρακτήρων, γιατί οι άνθρωποι με μισούν πραγματικά», είπε ο Καλντερόν στους Los Angeles Times  σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε λίγες μέρες πριν πεθάνει.

“Μου λένε στους δρόμους πόσο με μισούν. Αλλά για μένα, αυτή είναι η επιτυχία μου. Γιατί αυτό σημαίνει ότι μπόρεσα να πείσω τον κόσμο με αυτό που ερμήνευσα”.

Ο πρώτος ρόλος του Καλντερόν στη μεγάλη οθόνη ήρθε το 1970, όταν εμφανίστηκε στο The Bridge in the Jungle, το οποίο γυρίστηκε στο Μεξικό.

Επειδή ο ηθοποιός εργαζόταν ως καθηγητής αγγλικών, ήταν καλός για την ταινία που κυκλοφόρησε στο αμερικανικό κοινό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

Advertisement