Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Φήμες ότι χτυπά τον σύζυγό της, Σαμ Ασγκάρι

Εκατομμύρια θαυμαστές της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανά τον κόσμο χάρηκαν πολύ όταν έμαθαν ότι η ποπ σταρ, ελεύθερη πια από την περιπέτεια με την συνεχιζόμενη «κηδεμονία» του πατέρα της πάνω στην ίδια και την περιουσία της, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Σαμ Ασγκάρι πέρυσι τον Ιούνιο. Δυστυχώς, όμως, φήμες θέλουν την σχέση αυτή να μην πηγαίνει καθόλου καλά, με αμερικανικά δημοσιεύματα να περιγράφουν μία «κόλαση» μέσα στο σπίτι τους, για την οποία ευθύνεται κυρίως η ίδια η Μπρίτνεϊ.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ, η τραγουδίστρια χτυπάει τον σύζυγό της, ο οποίος πλέον εμφανίζεται σπάνια στο σπίτι τους. Πηγές που επικαλείται το ρεπορτάζ ανέφεραν, μάλιστα, ότι η αστυνομία έχει κληθεί αρκετές φορές στην οικία Σπίαρς – Ασγκάρι στο Λος Άντζελες, για να παρέμβει στους ομηρικούς καβγάδες.

 

Εδώ και μήνες, εξάλλου, τα ΜΜΕ αλλά και οι φαν των δύο διάσημων είχαν προσέξει ότι έβγαιναν έξω, μη φορώντας τις βέρες τους.

Μέχρι στιγμής, ούτε οι εκπρόσωποι της Μπρίτνεϊ ούτε και εκείνοι του Σαμ έχουν τοποθετηθεί γύρω από τα προβλήματα που φέρεται να έχουν «σκιάσει» τον γάμο τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη River Red (@britneyspears)

 

Μόνον ένας παλιός συνεργάτης της τραγουδίστριας και του ηθοποιού μίλησε στην Daily Mail, αμφισβητώντας ότι ο Ασγκάρι και η Σπίαρς διανύουν κρίση. Όπως υποστήριξε, αυτές τις ημέρες ο Ασγκάρι είναι απασχολημένος με ένα πρότζεκτ, ενώ η Σπίαρς βρίσκεται σε διακοπές με τον μάνατζέρ της, Κέιντ Χάντσον.

 

Την περασμένη Παρασκευή, ο Ασγκάρι ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο έκανε πεζοπορία με την σύζυγό του, πιθανώς σε μία προσπάθεια να αναχαιτίσει τις φήμες, οι οποίες, ωστόσο, δεν κόπασαν. Έτσι και αλλιώς, η Μπρίτνεϊ είχε προβεί, την ίδια ώρα, σε μία αινιγματική ανάρτηση, στην λεζάντα της οποίας ανέφερε: Σε κάθε σχέση υπάρχει το άτομο που κοιμάται αμέσως και το άλλο άτομο που μένει ξύπνιο και αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά».

 

Πολλοί ακόλουθοί της θεώρησαν ότι το μήνυμα αυτό παρέπεμπε, με μία κάποια μυστικοπάθεια, στον φερόμενο προβληματικό γάμο της με τον Ασγκάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι αρχές αυτές έχουν να κάνουν με τη λειτουργικότητα, τη γοητεία, τη χρηστικότητα και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα του νέου SUV της Volvo. Η επιτροπή...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλέον ο Ολυμπιακός καλείται σε δύο μέρες (2/5, 19:45), να ισοφαρίσει τη σειρά και στη συνέχεια να πάει στη Βαρκελώνη να παλέψει για την...

ΧΙΟΣ

Χαρακτηριστικά παγχιακού αιτήματος λαμβάνει η πρόταση σχεδιασμού και οργάνωσης της Χίου, των Οινουσσών και των Ψαρών ως ενιαίο Γεωπάρκο, με απώτερο σκοπό την ένταξή...

Advertisement