Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

OnlyFans: «Μοντέλο» ανήρτησε… διαφημιστικές πινακίδες

Ένα μοντέλο του OnlyFans αποφάσισε να προβεί σε μία ανορθόδοξη, πλην όμως αποτελεσματική διαφημιστική κίνηση, όταν πλήρωσε για μία διαφημιστική πινακίδα, από τις μεγάλες που βλέπουμε στους δρόμους. Η επένδυση αυτή απέδωσε τα μέγιστα,  καθώς το μοντέλο κέρδισε 100.000 δολάρια σε μόλις μία εβδομάδα.

Η Aussie Savannah, που χρησιμοποιεί το όνομα WC Savage στο OnlyFans, έβαλε την τεράστια διαφημιστική πινακίδα στο Περθ τον περασμένο μήνα.

Η διαφημιστική πινακίδα προκάλεσε αντιδράσεις από ορισμένους κατοίκους, καθώς και σωρεία καταγγελιών – 350 συνολικά. Μία από τις καταγγελίες ισχυριζόταν ότι  η πινακίδα θα μπορούσε να είναι επικίνδυνη για όσους έχουν εθισμό στην πορνογραφία, ενώ μια άλλη υποστήριζε ότι «η σεξουαλική αντικειμενοποίηση των γυναικών οδηγεί σε βία κατά των γυναικών».

Ωστόσο, τα παράπονα δεν εισακούσθηκαν και η διαφημιστική πινακίδα παρέμεινε στη θέση της. Μάλιστα, αποδείχθηκε μια έξυπνη κίνηση για τη Savannah, η οποία συγκέντρωσε 100.000 δολάρια σε μόλις μία εβδομάδα από τότε που ανέβηκε η διαφήμιση OnlyFans, σύμφωνα με το Perth Now.

Σύμφωνα με το μέσο, το μοντέλο πλήρωσε 77.000 δολάρια για τη διαφήμιση, οπότε σίγουρα άξιζε τα έξοδα.

Η διαφήμιση, η οποία τοποθετήθηκε μεταξύ της Green Street και της Scarborough Beach Road στο Osborne Park, έδειχνε τη Savannah με μαύρο μπικίνι και είχε έναν κωδικό QR που συνδεόταν με τον λογαριασμό της στο OnlyFans.

Μετά από τέσσερις εβδομάδες, η Savannah λέει ότι σκοπεύει να αντικαταστήσει την διαφημιστική πινακίδα και να αλλάξει τον κωδικό QR σε έναν που συνδέεται με τη φιλανθρωπική οργάνωση «Clothing Please» της Δυτικής Αυστραλίας.

 

Ο οργανισμός ανακυκλώνει τα παλιά ρούχα συλλέγοντάς τα και αναδιανέμοντας τα σε όσους τα χρειάζονται.

Απαντώντας στις καταγγελίες, είπε στο 6PR: «Προφανώς, οι άνθρωποι ανησυχούν για το ότι τα παιδιά βλέπουν αυτή τη φωτογραφία μου με μπικίνι στην παραλία, κάτι που νομίζω ότι είναι λίγο τραβηγμένο.

Αλλά όπως το βλέπει κανείς. Προφανώς, το OnlyFans είναι ένας ιστότοπος δημιουργίας περιεχομένου για ενήλικες που εξυπηρετεί την ψυχαγωγία ενηλίκων. Η σελίδα έχει στην πραγματικότητα επίπεδα προστασίας για να εμποδίζει τους ανήλικους να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο.

Πρέπει να έχεις την άδειά σου. Πρέπει να έχεις πιστωτική κάρτα ακόμα και για να αποκτήσεις πρόσβαση στον δωρεάν υλικό».

Και πρόσθεσε: «Εάν οι νεαροί έφηβοι σαρώνουν τον κωδικό QR, τότε θα πρέπει να τοποθετηθούν γονεϊκά φίλτρα μπλοκαρίσματος από τους γονείς τους στα iPhone, τα tablet και τους υπολογιστές τους, ώστε να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ιστότοπους όπως αυτός και άλλοι που δημιουργούν ακατάλληλο περιεχόμενο.

«Αυτό έκαναν οι γονείς μου όταν ήμουν μικρότερη. Ξέρω ότι τα σχολεία επίσης προστατεύουν τους μαθητές.

Πιστεύω πραγματικά ότι αυτή είναι ευθύνη των γονιών», τόνισε το μοντέλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement