Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Tampongate: Το τηλεφωνικό σκάνδαλο του Καρόλου και της Καμίλα

Μία από τις δυσκολότερες στιγμές που κλήθηκε να διαχειριστεί ο Κάρολος, όσον αφορά την παθιασμένη και (κάποτε) εξωσυζυγική σχέση που είχε με την Καμίλα, ήταν η διαρροή μιας τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με την αγαπημένη του το 1989 και που έφθασε – δυστυχώς για εκείνον – στα…χέρια των ταμπλόιντ.

Τον Ιανουάριο του 1993, ένα αυστραλιανό περιοδικό δημοσίευσε μια πλήρη απομαγνητοφώνηση αυτού που ήταν, και πολλοί πιστεύουν ότι θα έπρεπε να είχε παραμείνει, ένα ιδιωτικό τηλεφώνημα που έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 1989, στο οποίο η Καμίλα και ο Κάρολος εξέφραζαν τον πόθο τους ο ένας για τον άλλο με τρόπο ιδιαίτερα…γλαφυρό.

Η απομαγνητοφώνηση της κλήσης – που αρχικά καταγράφηκε από έναν ερασιτέχνη ραδιοπειρατή – ελήφθη αργότερα από επιλεγμένες εφημερίδες του Λονδίνου που ήταν πρόθυμες να τη δημοσιεύσουν και αυτές στην πλήρη της εκδοχή.

Ο Κάρολος ήταν παντρεμένος με την πριγκίπισσα Νταϊάνα όταν είχε γίνει έγινε η κλήση και η Καμίλα ήταν ακόμη επίσημα μαζί με τον πρώτο σύζυγό της, Άντριου Πάρκερ Μπόουλς. Κάπως έτσι ξέσπασε το σκάνδαλο «Camillagate», αλλιώς γνωστό και ως…«Tampongate» – και θα δείτε ευθύς αμέσως, γιατί πήρε αυτή την ονομασία.

Στην κλήση που διέρρευσε, ανάβοντας «φωτιές» στο Παλάτι και όχι μόνο, ο Κάρολος και η Καμίλα φλέρταραν εντόνως, με τον τότε πρίγκιπα να εξηγεί στην Καμίλα πόσο πολύ ήθελε να βρεθεί κοντά της.

«Μακάρι να ζούσα μέσα στο παντελόνι σου ή κάτι τέτοιο. Θα ήταν πολύ πιο εύκολο», έλεγε ο Κάρολος.

Η Καμίλα απαντούσε, γελώντας: «Σε τι θα μετατραπείς, σε κιλότα;» Σύμφωνα με τη μεταγραφή, της κλήσης, οι δύο εραστές ξεσπούσαν σε γέλια, σ’ αυτό το σημείο. «Θα μετενσαρκωθείς σε κιλοτάκι;», επέμενε η Καμίλα.

Εκείνη την στιγμή, ο Κάρολος αποφάσισε να εισαγάγει την ιδέα του…ταμπόν. «Κιλοτάκι ή…Θεός φυλάξοι, ταμπόν! Πόσο τυχερός θα ήμουν».

Η Καμίλα γέλασε και με αυτή την ιδέα. «Είσαι τελείως ηλίθιος! (Γέλια) Α, τι υπέροχη ιδέα», του απάντησε.

Ο Κάρολος συνέχισε: «Τι τύχη», είπε, «να με πετάξουν σε μια τουαλέτα και να συνεχίζω και να στροβιλίζομαι για πάντα στην κορυφή, χωρίς να κατεβαίνω ποτέ». Η Καμίλα πρότεινε ότι ο Κάρολος θα μπορούσε να…μετενσαρκωθεί σε ένα ολόκληρο κουτί ταμπόν, σε αυτή την αρκετά αποκαλυπτική πλην περίεργη συνομιλία, που είχε γίνει «βούκινο» στον Τύπο.

Κι έτσι, γεννήθηκε το «Tampongate». Οι δύο εραστές ολοκλήρωναν το τηλεφώνημα με μια σειρά από «σ’αγαπώ» και «καληνύχτες», με έναν εμφανώς ερωτοχτυπημένο Κάρολο να λέει στην μελλοντική του σύζυγο: «Δεν θέλω να σου πω αντίο»…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

Advertisement