Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Σακίρα – Πικέ: Έπεσε ξύλο στη συνάντησή τους στο Μαϊάμι – «Τους χώρισε η αστυνομία» [Bίντεο] – Ελεύθερος Τύπος

Επεισοδιακή ήταν η πρώτη συνάντηση μεταξύ της Σακίρα και του Πικέ στο Μαϊάμι, με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή να έρχεται στα χέρια με τον αδερφό της Κολομβιανής σταρ.

Τα προβλήματα ανάμεσα στη Σακίρα και τον Ζεράρ Πικέ συνεχίζονται και μάλιστα δείχνουν να γιγαντώνονται μετά τον χωρισμό τους.

Ο παλαίμαχος Ισπανός ποδοσφαιριστής ταξίδεψε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Μαϊάμι, όπου έχει εγκατασταθεί η πρώην σύντροφός του, προκειμένου να συναντήσει τα παιδιά του.

 

Σύμφωνα, όμως, με ρεπορτάζ του «Telemundo» η συνάντηση ήταν άκρως επεισοδιακή και μάλιστα κατέληξε σε μεγάλο καυγά.

Συγκεκριμένα μετά από λογομαχία του Πικέ με την Σακίρα, παρενέβη ο αδερφός της Κολομβιανής τραγουδίστριας, Τονίνο Μεμπάρακ, με αποτέλεσμα να έρθει στα χέρια με τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα.

«Η κατάσταση ξέφυγε και ο Τονίνο, ο αδερφός της Σακίρα κινήθηκε βίαια εναντίον του για να υπερασπιστεί την αδερφή του. Σύμφωνα με τις φήμες χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να τους χωρίσει και να μπει τέλος στο επεισόδιο.

Πρέπει να σημειώσουμε, όμως, πως δεν υπάρχει επίσημη αστυνομική αναφορά για το περιστατικό και καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει αναφερθεί στο συγκεκριμένο επεισόδιο» ήταν το σχόλιο στο ρεπορτάζ του Telemundo.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Στις 30 και 31 Μαρτίου 2024 θα παρουσιαστεί στο Ομήρειο και ώρα 20:30 η καινούργια παραγωγή της θεατρικής ομάδας της «Βοκαριάς Νενήτων» με το έργο «Ο...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την δέσμευση ότι ο Δήμος Χίου θα συμβάλει επικουρικά όπου μπορεί για να ολοκληρωθούν τα έργα που υλοποιούνται στο νησί μας από το Υπουργείο...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τό ἀπόγευμα τοῦ Σαββάτου 30ῆς Μαρτίου 2024 καί ὥρα 17.30, στόν Ἱ. Ναό Ἁγίων Ἀναργύρων Ἐγκρεμοῦ θά τελεσθεῖ Ἀρχιερατικός Ἑσπερινός, χοροστατοῦντος τοῦ Σεβ. Μητροπολίτου...

Advertisement