Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Στο στόχαστρο Παπαθωμά – Πετράκος:Υποστήριξαν τον Γεωργούλη

Σάλο προκάλεσαν οι ανάρτησεις της Θεοφανίας Παπαθωμά και του Γρηγόρη Πετράκου για τον Αλέξη Γεωργούλη. Εναντίον, έχουν ταχθεί πολλοί της ελληνικής σόουμπιζ.

Εναντίον της τάχθηκαν και η Κατερίνα Καινούργιου και η Έλενα Χριστοπούλου, μέσα από αναφορές τους στις πρωινές εκπομπές.

Προκαλεί για μια ακόμη φορά με την ανάρτηση του ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος με αφορμή την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

τονίζοντας ότι «άνθρωποι διαγράφονται, απομακρύνονται, στιγματίζονται και ρίχνονται στην πυρά μόνο με μια αναπόδεικτη κατηγορία. Το τεκμήριο αθωότητας αντικαθίσταται από το βιασμό των metooδων» .

Θεοφανία Παπαθωμά υπέρ Γεωργούλη: «Κι αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό»

Υπέρ του Αλέξη Γεωργούλη μετά την καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος του, τάχθηκε την Πέμπτη και η σύζυγός του τραγουδιστή, ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά με ανάρτησή της στα social media.

Η Κατερίνα Καινούργιου από την άλλη, εμφανίστηκε εμφανώς θυμωμένη με την ανάρτηση της ηθοποιού, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα ως ντροπιαστική.

Παιδιά τι είναι αυτά, ντροπιαστικό” ανέφερε η παρουσιάστρια.

«Την ειρωνεία σε αυτό το πράγμα δεν την χωράει ο νους. Η κατηγοριοποίηση των γυναικών με βάση την επαγγελματική τους θέση… Δεν το χωράει ο νους μου, κ. Παπαθωμά! Ότι εσείς που έχετε σπουδάσει, που έχετε κάνει σπουδαία πράγματα στη ζωή σας, κατηγοριοποιείτε τη γυναίκα με βάση την επαγγελματική της καταξίωση. Δηλαδή, αν ήταν η καθαρίστρια από το Ευρωκοινοβούλιο, θα θεωρούσε ότι… μπορεί και να την βιάσει, δεν υπάρχει πρόβλημα», είπε από την πλευρά του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η Έλενα Χριστοπούλου είπε ότι: «Εδώ η τραγωδία δεν είναι αυτή. Δεν πάει μόνο να “ξεπλύνει” τον φερόμενο ως βιαστή, το θέμα είναι ότι πάει να ενοχοποιήσει το φερόμενο ως θύμα. Δεν παίρνει καμία απόσταση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

Advertisement