Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Κατσαβίδια, παγάκια και…καφές: Επικίνδυνα sex trends στο TikTok

Το TikTok είναι πλέον διαβόητο για τις «μόδες» και τις «προκλήσεις» που διαδίδονται μέσω αυτού, πολλές φορές με ολέθριες συνέπειες για τους εμπλεκόμενους χρήστες. Αναπόφευκτα, κάποιες από τις τάσεις αυτές θα είχαν να κάνουν με το σεξ, ωστόσο οι ειδικοί προειδοποιούν: Μην μπείτε στον πειρασμό να μιμηθείτε αυτά που βλέπετε, γιατί θα την πατήσετε άσχημα.

Πάμε να δούμε τις «μόδες» γύρω από το σεξ που έχουν εδραιωθεί μέσω του TikTok και μπορεί να αποβούν επικίνδυνες για όσους τις υιοθετήσουν:

 “Coffee climax” trend

Η πρακτική αυτή αφορά την κατανάλωση τεράστιων ποσοτήτων καφέ πριν τον αυνανισμό ή την σεξουαλική πράξη, κάτι που προκαλεί, προφανώς, τρομερή υπερδιέγερση και μπορεί να αποβεί επικίνδυνο. Ξεκίνησε από χρήστες που βιντεοσκοπούσαν τους εαυτούς τους να πίνουν την μία κούπα καφέ μετά την άλλη και μετά να προβαίνουν σε έντονες σεξουαλικές δραστηριότητες…καλύτερα να μην το επιχειρήσετε, ωστόσο. Ένας καφές φτάνει και περισσεύει.

#icecubechallenge

Κάποιος έξυπνος (ή κάποια έξυπνη) διατύπωσε την εντελώς αντιεπιστημονική θεωρία ότι, αν μία γυναίκα βάλει ένα παγάκι – ή και…περισσότερα- μέσα στον κόλπο της, θα πετύχει εντονότερους οργασμούς. Μάλιστα, αρκετές κοπέλες έχουν βιντεοσκοπήσει τους εαυτούς τους καθώς έρχονται, υποτίθεται, σε οργασμό χάρη στα παγάκια. Το πιθανότερο είναι ότι τουρτουρίζουν από το κρύο, λενε οι επιστήμονες.

#nonutnovember

Μία παλιά διαδικτυακή τάση που γνώρισε…νέες δόξες μέσω του TikTok είναι το No Nut November («Νοέμβριος χωρίς εκσπερμάτιση»). Όσοι άνδρες αποδεχτούν την πρόκληση θα πρέπει για ολόκληρο τον μήνα Νοέμβριο να μην ολοκληρώσουν με κανέναν τρόπο, είτε μόνοι τους δηλαδή, είτε με παρτενέρ. Αν και δεν είναι απαραίτητα επικίνδυνο, οι ειδικοί εξηγούν πως το trend αυτό δεν έχει κάτι να προσφέρει στους άνδρες – π.χ., βελτιωμένες σεξουαλικές επιδόσεις. Αν θέλετε, κάντε το, δεν θα σας πούμε εμείς. Αλλά, δεν έχετε κάτι να κερδίσετε.

«Everything’s a dildo, if you’re brave enough»

Αν το #nonutnovember είναι απλώς μία ανούσια τάση, το «everything’s a dildo, if you’re brave enough» («τα πάντα μπορούν να γίνουν δονητές, αν έχεις εσύ το θάρρος»), είναι, όπως αντιλαμβάνεστε, δυνητικά πολύ επικίνδυνο. Νεαροί χρήστες του TikTok βγάζουν selfies ή γυρίζουν βίντεο, κρατώντας υποκατάστατα δονητών και sex toys, από παιδικά παιχνίδια μέχρι κατσαβίδια, ακόμα και πατίνια. Αυτό δε βγαίνει σε καλό τις περισσότερες φορές, όπως μπορείτε να φανταστείτε.

Τι να περιμένει βέβαια κανείς, αν λάβουμε υπόψη μας μία έρευνα που διεξήγαγε το βρετανικό περιοδικό Zero Tolerance. Σε αυτήν συμμετείχαν νέοι άντρες και γυναίκες, ηλικίας από 18 έως 25 ετών. Όπως αποκαλύφθηκε,  μόνο το 9% αυτών πιστεύει ότι το σχολείο είναι αξιόπιστη πηγή σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, ενώ περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες δήλωσαν ότι εμπιστεύονται… τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για ό,τι αφορά το σεξ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τηλεφωνική απάτη: Καινούργια κόλπα βρίσκουν οι απατεώνες προκειμένου να πάρουν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες της Χίου. Με αφορμή τις πρόσφατες καταγγελίες που δέχθηκε η...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Κ.Ε. Φραγκομίχαλος Σε επιστολή του (Καθημερινή 9-9-2023) με τίτλο «Η πολυκέφαλη ανομία φυτρώνει παντού» ο κ. ΄Αρης Μισούλης, αφού εκθέτει πλήθος απροκάλυπτων...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η φετινή Ελληνική Mobility, η οποία διεξάγεται στον προαύλιο χώρο του Golden Hall και θα παραμείνει έως το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, έχει προσελκύσει το...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο αντιγραφέας Αριστείδης Ζαννίκος (Αφιερωμένο στους αγνούς ανιδιοτελείς αριστερούς από τη γυναίκα του μπάρμπα Ανέστη) ΠΡΟΣΟΧΗ: Άκρως ακατάλληλο για ευαίσθητους και αλλεργικούς στην...

Advertisement