Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ζώδια: Τι θα γίνει σε επαγγελματικά, οικονομικά και σχέσεις αυτή την εβδομάδα – Ελεύθερος Τύπος

ΚΡΙΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Στις αρχές της εβδομάδας, η θέληση επικεντρώνεται στους στόχους και κάθε εμπόδιο ξεπερνιέται. Μεσοβδόμαδα, αποκτάτε και την ικανότητα να διαβάζετε τις προθέσεις των άλλων πριν αυτές εκδηλωθούν. Πείθετε με τον μαγνητισμό σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι ερευνητές, οι ψυχολόγοι, οι επιστήμονες, οι εκδότες και οι διαφημιστές, κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, θα ζήσετε στιγμές δόξας και αποθέωσης. Στο τέλος της εβδομάδας, η τύχη σάς ευνοεί σημαντικά. Αύξηση των εισοδημάτων, της πελατείας, με ευκολία.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ο έντονος μαγνητισμός θα φέρει πρόσωπα στη ζωή σας, που σε άλλες συνθήκες δεν θα καταφέρνατε να «ρίξετε». Οι αισθηματικές σχέσεις σταθεροποιούνται και προσφέρουν την αίσθηση της συναισθηματικής ασφάλειας και πληρότητας.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το διάστημα θα ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο και κάθε δυσκολία, με ευκολία. Οι δοκιμασίες δεν θα σας τρομάξουν, το αντίθετο, θα λειτουργήσουν έτσι, ώστε να σας διευκολύνουν να κάνετε ό,τι αλλαγές θέλετε σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η συμμετοχή σας σε ομάδες εργασίας θα φέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη. Τα εισοδήματά σας σταθεροποιούνται με αυξητικές τάσεις. Οι συνεργασίες αποδίδουν καρπούς γρήγορα. Οσοι αναζητάτε εργασία, έχετε πιθανότητες επιτυχίας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να πετύχετε να σχετιστείτε. Οι σταθερές σχέσεις, έπειτα από μια «κενή» περίοδο, επανέρχονται, ανανεωμένες και έτοιμες «για όλα».

 ΔΙΔΥΜΟΙ 

ΓΕΝΙΚΑ: Η δράση σας είναι ενστικτώδης και παρορμητική. Χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις, ενεργείτε σχεδόν αυτόματα σε ό,τι κι αν συμβεί. Εύκολη θα είναι η προσαρμογή σας σε νέες συνθήκες, αν χρειαστεί, γεμάτοι δημιουργικότητα και ενέργεια, ακόμα κι αν σας λείπει το κίνητρο για δράση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μια επιτυχημένη δημόσια εικόνα σάς φέρνει συνεργασίες που κυνηγούσατε από καιρό. Η τύχη είναι με το μέρος σας και σας φέρνει σημαντικά κέρδη, μπορεί και από παρακινδυνευμένες κινήσεις. Μια νέα συνεργασία ανοίγει εξαιρετικές προοπτικές.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Κατάλληλη εποχή για γάμο και για σταθεροποίηση σχέσεων. Τα αισθήματά σας είναι ειλικρινή. Μια δοκιμασία που θα περάσετε θα σας επιτρέψει να κάνετε ανακατατάξεις τόσο στα συναισθήματά σας όσο και σ’ αυτά που εισπράττετε από το ταίρι σας.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Η θέλησή σας επικεντρώνεται στους στόχους σας αυτό το διάστημα και κάθε εμπόδιο ξεπερνιέται, εύκολα ή δύσκολα, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες. Θα έχετε την ικανότητα να «πιάνετε» τον σφυγμό των καταστάσεων και να ανταποκρίνεστε με τον πιο εύστοχο τρόπο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Βελτιώνονται κατά πολύ τα οικονομικά σας και η τύχη σάς δίνει τη χάρη της για να πετύχετε τους στόχους σας. Η καλή συνεργασία και η διάθεση να εργαστείτε ομαδικά θα φέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Νέα πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους στη ζωή σας και δίνουν νέα πνοή στα αισθηματικά σας. Μια φιλία έχει πολλές πιθανότητες να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση με μακροπρόθεσμες προοπτικές. Οι δεσμευμένοι έχει έρθει η ώρα να ανασυνταχθείτε και να καλυτερέψετε τη σχέση. 

ΛΕΩΝ 

ΓΕΝΙΚΑ: Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ τυχερή για εσάς. Τα πάντα έρχονται με μεγάλη ευκολία και μπορεί κι εσείς οι ίδιοι να μην πιστεύετε τέτοια εύνοια της τύχης. Αισιοδοξία, χαρούμενη διάθεση και καλή καρδιά είναι τα εργαλεία σας. Οι άλλοι εύκολα σας πλησιάζουν, είτε για βοήθεια είτε για συμβουλές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι επαγγελματικές επιτυχίες, η αύξηση των εισοδημάτων, οι ευκαιρίες, οι νίκες, αλλά και τα επαγγελματικά σχέδια, έρχονται με ευκολία, σχεδόν «στο πιάτο». Οικονομική σταθερότητα, αλλά προσοχή, γιατί θεωρείστε και λίγο άσωτοι. Ξέφρενος καταναλωτισμός.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι σχέσεις περνούν την πιο δημιουργική τους περίοδο. Ο σύντροφος πάντα στο πλευρό σας να σας αγαπά και να σας συμπαραστέκεται. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μια γνωριμία που θα αλλάξει όσα πιστεύατε για τον έρωτα. Θα σας κάνει να καταλάβετε πώς είναι να σας αγαπούν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Θα το βρείτε ιδιαίτερα δύσκολο να επιβληθείτε στα συναισθήματά σας, γιατί αναδύονται από μέσα σας χρόνια παγιωμένες συμπεριφορές που έχουν τις καταβολές τους ακόμα και στο ένστικτο. Γι’ αυτό και όλο αυτό το διάστημα θα ενεργείτε χωρίς να σκέφτεστε, επομένως δεν θα αποφευχθούν λάθη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσετε στη δουλειά θα σας κάνουν να θεωρήσετε ότι απειλείστε από το επαγγελματικό περιβάλλον. Ως εκ τούτου, οι αντιδράσεις σας θα είναι ενστικτώδεις και παρορμητικές. Προσοχή: Τα οικονομικά σταθεροποιούνται.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις βιώνετε τον έρωτα σε απόλυτη ισορροπία με τη λογική σας και αυτό είναι πολύ θετικό ως προς την εξέλιξη των σχέσεών σας. Η αγάπη για εσάς είναι το ιδανικό κίνητρο για την αυτοεξέλιξή σας. Μια νέα γνωριμία φέρνει τον έρωτα στους ελεύθερους. 

ΖΥΓΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Θα ξεπεραστούν εμπόδια που θεωρούσατε ότι είναι αξεπέραστα. Αυτό το διάστημα σας δίνεται η ευκαιρία να ξέρετε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα κάθε κατάστασης. Αυτό, γιατί θα έχετε την ικανότητα να πιάνετε τον σφυγμό των καταστάσεων και να ανταποκρίνεστε αναλόγως.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η σταθεροποίηση των εισοδημάτων είναι αποτέλεσμα της επαγγελματικής σταθερότητας. Δουλεύετε ομαδικά, καθώς αισθάνεστε ότι οι συνεργάτες σας δένονται μαζί σας σε ένα πιο συναισθηματικό επίπεδο.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η περίοδος ενδείκνυται για γάμο και δεσμεύσεις, για σταθεροποιήσεις σχέσεων αλλά και συγκατοίκηση. Η βοήθεια και η συμπαράσταση που δέχεστε από τον σύντροφό σας είναι ουσιαστικές. Δεν θα μπορούσατε να είστε πιο ευτυχείς.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Η ικανότητα να ψυχομετράτε τους άλλους, αλλά και να «πιάνετε» τις δονήσεις του χώρου όπου βρίσκεστε, θα είναι πολύ ανεπτυγμένη αυτό το διάστημα. Αμεσα, θα συναισθάνεστε τα τεκταινόμενα σε κάθε νέο χώρο, χωρίς κανείς να σας ειδοποιήσει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η ιδιαίτερη ευαισθησία σας προς τον ανθρώπινο πόνο θα ευνοήσει ιδιαίτερα τους γιατρούς και όσους εργάζονται στον τομέα της Υγείας. Καλή περίοδος επίσης και για τους ηθοποιούς του θεάτρου. Τα οικονομικά σας έχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά δεν φαίνεται να πτοείστε.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μιλάτε στο αντίθετο φύλο, σε αρχετυπικό επίπεδο. Ο μαγνητισμός που ασκείτε στο αντικείμενο του πόθου σας είναι τεράστιος. Το ταίρι σας αισθάνεται να μην μπορεί να αντισταθεί στη μαγεία που του ασκείτε. Το ίδιο ισχύει και για όσους διεκδικούν τον άνθρωπο που τους ενδιαφέρει. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Θα βρείτε άψογη τη συνεργασία των εξωτερικών συνθηκών με αυτές μέσα σας και θα συμπεριφερθείτε αναλόγως. Θετική προσωπικότητα θα χαρακτηρισθείτε από όσους έρχονται σε επαφή μαζί σας, ξεκάθαροι, με επιτυχημένη τη δημόσια εικόνα σας και με εσωτερική ηρεμία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Συνδυάζετε άψογα τα προσόντα σας με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και αυτό σας κάνει περιζήτητους συνεργάτες. Θετικές εξελίξεις στη δουλειά, και μάλιστα άριστα ισορροπημένες με την προσωπική ζωή. Οικονομική εξέλιξη και άνοδος.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ειλικρινή συναισθήματα και άψογη συνεννόηση με τον σύντροφο κάνουν τη σχέση πιο σταθερή από ποτέ. Είναι κατάλληλη περίοδος για γάμο και για αποφάσεις για οικογένεια. Νέες γνωριμίες με άτομα πνευματικής ή ηλικιακής ωριμότητας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Η εσωστρέφειά σας απομακρύνει την πιθανότητα εξωτερικής βοήθειας και αυτό σας αφήνει εκτεθειμένους στις περιστάσεις. Σ’ αυτό το σημείο, θα μπείτε στον πειρασμό να κάνετε χρήση της δυναμικής του χαρακτήρα σας σε υπερθετικό βαθμό και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ρήξεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα οικονομικά βελτιώνονται σημαντικά και σταθεροποιούνται τα εισοδήματα. Τα έξοδα, βέβαια, εξακολουθούν να αποτελούν βάρος. Μια επαγγελματική συνεργασία θα δοκιμαστεί αυτό το διάστημα. Ανακατατάξεις στον χώρο της δουλειάς σάς αναστατώνουν.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι σχέσεις έπειτα από πολλά δεινά σταθεροποιούνται και προσφέρουν ένα αίσθημα ασφάλειας και πληρότητας. Ομως, όσο καλά κι αν φαίνονται τα πράγματα, χρειάζονται προσπάθειες, γιατί τόσο η ασφάλεια όσο και η ευτυχία είναι εύθραυστες. 

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Ωθείστε σε ενστικτώδη δράση απέναντι σε οτιδήποτε θεωρείτε ότι απειλεί τα κεκτημένα σας. Αυτή δεν είναι μια συνειδητή συμπεριφορά, αλλά συμβαίνει αυτόματα από χρόνια παγιωμένες συμπεριφορές, οι οποίες στο πέρασμα του χρόνου έχουν δημιουργήσει αυτόνομα συμπλέγματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νιώθετε ότι απειλείστε από συνεργάτες, που ίσως σας κατηγορούν ότι δεν κάνετε καλά τη δουλειά σας. Το κλείσιμο στον εαυτό σας και η άρνησή σας να συνεργαστείτε θα φέρουν εντάσεις στον εργασιακό χώρο. Τα οικονομικά σας έχουν σκαμπανεβάσματα…

ΣΧΕΣΕΙΣ: Εχετε έναν μοναδικό τρόπο να επιβάλλετε τις απόψεις και τα θέλω σας στον σύντροφό σας. Οι σχέσεις περνούν μια φάση κρίσης, με την έννοια ότι κρίνεται η τύχη τους σε μακροπρόθεσμη βάση. Μια καινούργια γνωριμία θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της μοναξιάς σας. 

ΙΧΘΥΕΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Προσαρμόζεστε εύκολα σε κάθε περιβάλλον, χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις ή υπερβολική ψυχρότητα. Ξεκάθαροι στις επιδιώξεις σας, θα βιώσετε μια πρωτοφανή εσωτερική ηρεμία, που θα κάνει το περιβάλλον σας να τρίβει τα μάτια του.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Επιτυχία που έρχεται ως αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και πειθαρχίας στην επίτευξη των στόχων. Κάποιες φορές, μπορεί να σας λείψουν τα κίνητρα και η δημιουργικότητά σας να μη βρίσκει έκφραση. Ως επί το πλείστον, όμως, θα πετύχετε τις επιδιώξεις σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Εχετε ενστικτώδη ικανότητα να «πιάνετε» τις διαθέσεις του συντρόφου σας, κάτι που θα λειτουργήσει καταλυτικά στη σταθεροποίηση της σχέσης σας. Μπορεί να αποφασίσετε για γάμο και οικογένεια. Οι ελεύθεροι έχετε μεγάλη πιθανότητα για γνωριμία με πρόσωπο κύρους.

Πηγή:  myastranews.gr

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Καθώς ολοκληρώνεται η διαδικασία εξέλιξης πριν την έναρξη της μαζικής παραγωγής, η νέα BMW X3 υποβάλλεται στην τελική ρύθμιση όλων των συστημάτων ελέγχου πλαισίου...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Σχεδόν δύο χρόνια μετά τη θεμελίωση του εργοστασίου στη Ζίλινα, ξεκίνησε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη παραγωγική πορεία και με αφορμή την επέτειο, η Kia κάνει...

Advertisement