Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Θήκη για πέος από την Αφρική στα χέρια γνωστού Έλληνα εκτιμητή

 Αφρική: Ο Θάνος Λούδος είναι ο νεότερος δημοπράτης στην Ελλάδα και έμπορος έργων τέχνης, διοργανώνει εκθέσεις σύγχρονης τέχνης, δημοπρασίες έργων τέχνης, αντικών, κοσμημάτων, ρολογιών, φιλελληνικών, ιστορικών και designer αντικειμένων.

Στο ελληνικό κοινό ευρέως γνωστός από τις εκτιμήσεις του στο Cash or Trash ενώ επιμελήθηκε και τα εγκαίνια της έκθεσης της Χριστιάνας Μπέτα.

Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα του Breakfast@star για το πιο περίεργο αντικείμενο που του έχουν ζητήσει να εκτιμήσει και η απάντησή του μας κούφανε.

«Το πιο τρελό αντικείμενο που μου έχουν στείλει είναι ένα αφρικανικό κάλυμμα για το ανδρικό μόριο. Αλήθεια. Και λέω: ρε παιδιά, πού θα το πουλήσουμε; Κι όμως, για τα πάντα υπάρχει αγορά», δήλωσε με χιούμορ ο Θάνος Λούδος.

Επίσης, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην ίδια εκπομπή και έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το αντικείμενο.

«Το αντικείμενο αυτό είναι ένα κάλυμμα, το φορούσαν είτε στην Αφρική είτε στην Παπούα – Νέα Γουϊνέα, που ήρθε από μία συλλογή στον οίκο δημοπρασιών για να το εκτιμήσουμε. Όπως βλέπετε στη φωτογραφία είναι πλεγμένο, στο τελείωμα πάνω έχει κάποια δόντια και πίσω έχει δύο κλωστές, που τις χρησιμοποιούσαν για να το δέσουν», περιέγραψε.

«Εάν έχετε δει και ταινίες, τότε δεν φορούσαν ρούχα σε διάφορες φυλές και κάπως έπρεπε να καλύψουν ορισμένα σημεία», συμπλήρωσε στον αέρα ο Θάνος Λούδος.

Κλείνοντας, εκτίμησε το συγκεκριμένο ιδιαίτερο αντικείμενο στα 300 ευρώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει το δημιουργικό εργαστήρι «Μάνα, μητέρα, μανούλα, μαμά!» για παιδιά, ηλικίας 6...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει η Ευγενία Γάλλου Πολλές φράσεις, προερχόμενες από τα δυνατά αφηγηματικά κείμενα των Ευαγγελίων και από την υψηλή ποίηση που χαρακτηρίζει την υμνολογία της Μ....

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με γνώμονα την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και την ασφαλή διακίνηση των επιβατών, το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής εξέδωσε κατευθυντήριες οδηγίες προς τις ακτοπλοϊκές...

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε...

Advertisement