Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Κριστίνα Αγκιλέρα: «Έχω οργασμούς σε 4 σημεία του κόλπου μου»

Κριστίνα Αγκιλέρα: H 42χρονη Κριστίνα Αγκιλέρα είναι ειδική σε ό,τι αφορά το σεξ. Αυτό, τουλάχιστον, πιστεύει η ίδια… Καυχιέται ότι έχει οργασμούς σε τέσσερα σημεία του κόλπου της, ενώ δίνει και συμβουλές για τον πεοθηλασμό.

Στόχος της είναι να εμπνεύσει τις γυναίκες να αισθάνονται άνετα, να μιλούν για τις εμπειρίες τους και να νιώθουν ότι έχουν τον έλεγχο του σώματος και της σεξουαλικότητάς τους.

Κριστίνα Αγκιλέρα: Ευεργετική η κατάποση

Όσον αφορά στο στοματικό σεξ, η Christina Aguilera έκανε μια αποκαλυπτική εξομολόγηση στο podcast «Call Her Daddy», που θα μπορούσε να θεωρηθεί ακατάλληλη. Η τραγουδίστρια τάχθηκε υπέρ της πρωτεΐνης μέσα στο σπέρμα.

«Η κατάποση είναι στην πραγματικότητα ένα καλό πράγμα, έχει πολλές πρωτεΐνες μέσα του. Υπάρχει κάτι που πρέπει να πούμε γι’ αυτό μετά από σκληρή δουλειά», δήλωσε η διάσημη τραγουδίστρια.

Μάλιστα, η ερμηνεύτρια του «Dirty» έδωσε και τις συμβουλές της για το σεξ και τόνισε την αξία του να έχεις κάποιον με τον οποίο μπορείς να… εξερευνήσεις. Γιατί, όπως εξήγησε, δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες σεξουαλικές προτιμήσεις.

Η Κριστίνα Αγκιλέρα μίλησε, επίσης, για τα πιο παράξενα μέρη που έχει κάνει σεξ όπως σε μια πτήση, στο ντους και σε ένα στούντιο σκυμμένη πάνω από ένα ηχείο.

Κριστίνα Αγκιλέρα: Συνεχίζει τις υποδείξεις

Δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια κάνει «πικάντικες» αποκαλύψεις για τη σεξουαλική της ζωή. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «People» αποκάλυψε ότι στα 42 της έχει γνωρίσει τόσο καλά τον κόλπο της, που υπάρχουν νέα σημεία απόλαυσης που ανακαλύπτει όσο μεγαλώνει.

«Υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά σημεία που μπορώ να έρθω σε οργασμό γύρω από τον κόλπο μου και αυτή είναι η αλήθεια. Ο κόλπος είναι το επίκεντρο της ευεξίας μας», πρόσθεσε η ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement