Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ζώδια: Για ποιους έρχεται διαβολοβδομάδα – Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι – Ελεύθερος Τύπος

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για την εβδομάδα που έρχεται.

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτή την εβδομάδα, θα νιώσετε και θα είστε απομονωμένοι από το περιβάλλον σας. Η κοινωνική ζωή σας θα περιοριστεί σημαντικά, ενώ θα σας ταλαιπωρήσουν εξαρτήσεις, που είτε έχετε εσείς είτε οι δικοί σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σημαντικές οι οικονομικές απώλειες, θα κοστίσουν και ψυχολογικά, ενώ οι εντάσεις στη δουλειά δεν θα λείψουν. Στις 4 του μήνα, εκμεταλλευθείτε την εύνοια που σας δίνεται και με τόλμη λύστε τα προβλήματά σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Εντάσεις και στις σχέσεις με κίνδυνο μάλιστα οριστικών χωρισμών. Ενας αξιόπιστος δείκτης καλής φυσικής κατάστασης και υγείας η πλανητική συγκυρία, στις 4 του μήνα, σας δίνει μαχητικότητα για να διεκδικήσετε την αγάπη. 

ΤΑΥΡΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Νιώθετε ότι διαψεύδονται οι προσδοκίες και τα όνειρά σας και απογοητεύεστε. Θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα αλλά δεν ξέρετε πώς. Οι ηλικιωμένοι κινδυνεύουν από εξασθένηση της μνήμης. Προσοχή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Επικεντρώνετε τη θέλησή σας στην επίλυση δύσκολων προβλημάτων στη δουλειά. Μαγεύετε τους συνεργάτες σας τόσο με τις ικανότητες όσο και με τη διαίσθησή σας. Οικονομικά οφέλη.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Τα προβλήματα στις σχέσεις σας δημιουργούν ανασφάλειες και φοβίες. Συγχύζεστε καθώς βλέπετε ότι άλλα πιστέψατε αρχικά κι άλλα συμβαίνουν τώρα. Να αποφύγετε τις καταχρήσεις κάθε είδους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το διάστημα, θα χάσετε κάτι από την οξύνοιά σας, ενώ η φαντασία σας θα οργιάσει. Θα πείτε μικρά αλλά και μεγάλα ψέματα, ενώ θα γίνετε γκρινιάρηδες και καταπιεστικοί για τους δικούς σας αλλά και το ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Προσεκτικός θα πρέπει να είναι ο σχεδιασμός των επιδιώξεών σας. Οι εντάσεις στον επαγγελματικό στίβο, είναι παρούσες καθημερινά. Να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε. Δεν αποκλείεται κάποια απώλεια μνήμης για τους πιο ηλικιωμένους. Οικονομική απώλεια.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ο ψυχικός σας κόσμος κυριαρχείται από φοβίες και ένα σύνδρομο ήττας, που δημιουργεί προβλήματα και εντάσεις στις αισθηματικές σχέσεις. Νιώθετε θλίψη και είστε ευερέθιστοι. Ενδεχόμενοι χωρισμοί, είναι στο πρόγραμμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 ΓΕΝΙΚΑ: Εξάντληση, άγχος και καταθλιπτική διάθεση. Μεμψιμοιρία, γκρίνια και στενάχωρη διάθεση. Νιώθετε να πνίγεστε. Καταπιέζετε τους άλλους αλλά και τον εαυτό σας. Νιώθετε σαν ηττημένοι, με αποτέλεσμα να είστε ευερέθιστοι, νευρικοί και εύθικτοι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η σκέψη επικεντρώνεται στην ουσία των επιδιώξεών σας. Ακούραστα δουλεύετε για την επίτευξη των στόχων σας και πετυχαίνετε σε πρακτικά ζητήματα. Τα οικονομικά σας ανεβαίνουν ολοένα και πιο πολύ, παρά τα έκτακτα έξοδα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Επικεντρώνεστε στην ουσία των σχέσεων. Με ακρίβεια προσεγγίζετε τα προβλήματα και τα θέματα, και τα λύνετε με ψυχραιμία και θετική διάθεση. Οι ελεύθεροι, ξέρετε τι θέλε αλλά και πώς να το αποκτήσετε κι αυτό ευνοεί τις νέες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ 

ΓΕΝΙΚΑ: Η κατάσταση στις 5 του μήνα, θα σας αποδείξει ότι δεν πρέπει να αισθάνεστε ηττημένοι, ούτε και αποσυντονισμένοι. Η παρόρμηση για δράση, θα βγάλει την εξωστρεφή σας πλευρά και θα σας δώσει την ευκαιρία να προσεγγίσετε με πιο θετικό τρόπο τα θέματά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η μονοκόμματη συμπεριφορά σας είναι ορατή στους συνεργάτες σας, αλλά όχι σε σας. Αυτό μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις στη δουλειά και απώλειες στα οικονομικά, εκτός κι αν δουλεύετε σε ανταγωνιστικούς τομείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Προβλήματα και στις σχέσεις, καθώς βλέπετε ότι τα όνειρα που κάνατε αρχικά, αρχίζουν να διαψεύδονται. Οδηγείστε σε παρορμητικές αντιδράσεις και η χρήση ουσιών ή αλκοόλ, είναι μέσα στις προτεραιότητές σας. Αν δεν συνέρθετε γρήγορα, θα προβληματιστείτε σοβαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Γρήγορα συναισθηματικά και σωματικά αντανακλαστικά, τόλμη και μαχητικότητα. Ενισχυμένη η ψυχική αντοχή. Καλή φυσική κατάσταση και υγεία. Μόνο κάποιοι ηλικιωμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου, μπορεί να έχουν μια προσωρινή εξασθένηση της μνήμης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αγχος, στρες στη δουλειά, σας εξαντλούν ψυχικά και μειώνουν τις αντοχές σας. Οι συνθήκες δουλειάς δεν μοιάζουν να είναι με το μέρος σας και αυτό σας τσιτώνει ακόμα περισσότερο. Να προσέχετε τα ατυχήματα και τις οικονομικές απώλειες.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Δεν έχετε μάθει να συμβιβάζεστε και αυτό το διάστημα, είτε θα το μάθετε, είτε θα βιώσετε εντάσεις και διαπληκτισμούς στις σχέσεις αλλά και χωρισμούς. Το αν θα είναι οριστικοί ή όχι, θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά εμπεδώσατε τα μαθήματα συμβιβασμού.

ΖΥΓΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Οι πλανητικές όψεις αυτή τη βδομάδα, προσφέρουν σε σας γρήγορα σωματικά και συναισθηματικά αντανακλαστικά, τόλμη και μαχητικότητα. Ενισχύουν την ψυχική αντοχή σας και δίνουν καλή φυσική κατάσταση και υγεία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η συμπεριφορά σας αυτό το διάστημα, στο χώρο της δουλειάς είναι μονοκόμματη. Με εγωισμούς και εντάσεις όμως, τα σχέδιά σας δεν θα επιτευχθούν γιατί κανείς συνεργάτης δεν θα εργάζεται ευχάριστα μαζί σας. Οικονομική δυσχέρεια, επιδεινώνει την κατάσταση.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Στην αρχή της εβδομάδας νιώθετε ότι δεν υπάρχει διέξοδος στα προβλήματα της σχέσης σας. Οσο θα πηγαίνουμε προς το τέλος όμως, θα επιδεικνύετε πιο συμβιβαστική διάθεση και όλα θα αποκατασταθούν τελικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Πολλές θα είναι οι φορές αυτό το διάστημα, που θα νιώσετε ανασφαλείς και αβέβαιοι ως προς το αποτέλεσμα των ενεργειών σας. Παρορμητικές και αυθόρμητες αντιδράσεις όμως, εκ μέρους σας, θα οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα και κινήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αισθάνεστε ότι τα επαγγελματικά σχέδιά σας δεν ευοδώνονται και στεναχωριέστε. Βλέπετε να μην υπάρχει και η ανάλογη υποστήριξη απ’ τους συνεργάτες σας και νιώθετε ξεκρέμαστοι. Οικονομική στασιμότητα, σας κουράζει ψυχολογικά.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αν ξεκινήσατε σχέσεις, βάσει των δικών σας σεναρίων, και υπολογίζοντας «χωρίς τον ξενοδόχο», μάλλον θα απογοητευτείτε αυτό το διάστημα. Οσοι αναζητάτε σύντροφο δε, να είστε προσεκτικοί και να περιλάβετε μεγάλες δόσεις λογικής στις ερωτικές σας επιδιώξεις

ΤΟΞΟΤΗΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Να είστε προσεκτικοί ιδίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου, γιατί η περίοδος αυτή φέρνει στην επιφάνεια εξαρτήσεις, που θα ταλαιπωρήσουν τόσο εσάς όσο και τους δικούς σας. Η κοινωνική ζωή περιορίζεται, ενώ εξιδανικεύετε τις καταστάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες στρατηγικές υποχωρήσεις στο χώρο της δουλειάς προκειμένου να επιτευχθούν ευκολότερα οι στόχοι σας. Κάποια έκτακτα έξοδα, να μην επιτρέψετε να σας πτοήσουν.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι σχέσεις που έχουν έρθει σε αδιέξοδο, δεν γίνεται να κρατηθούν άλλο και το ξέρετε. Οσοι αναζητάτε σύντροφο, οι πιθανότητες αυτό το διάστημα, να κάνετε λάθος επιλογή, είναι μεγάλες καθώς δεν βλέπετε ξεκάθαρα τα πράγματα και εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Με αρκετά περιορισμένη την κοινωνική ζωή, είναι προφανές ότι θα νιώθετε απομονωμένοι. Κάτων από την επιρροή της Νέας Σελήνης όμως, θα εμφανιστούν νέες προοπτικές από τις στάχτες του παρελθόντος. Αν αποφασίσετε να υιοθετήσετε νέες συμπεριφορές, σας περιμένουν νίκες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Χρειάζεται προσεκτικός σχεδιασμός και συναισθηματική θωράκιση, απέναντι σε πιθανές ατυχίες και εμπόδια. Αν χάσετε τον έλεγχο, στις επιδιώξεις σας, τότε τα σχέδιά σας δεν ευοδώνονται. Δεν θα αποφύγετε επίσης κάποιες οικονομικές απώλειες.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η Νέα Σελήνη ωθεί στην εξωστρέφεια, πράγμα που καθιστά εφικτό, τις καινούριες γνωριμίες. Αν εξακολουθήσετε όμως να αγκιστρώνεστε σε παλιές συμπεριφορές, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν στα αισθηματικά σας, ακόμα κι αν είστε σε σταθερές σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Σύγχυση δημιουργείται εξαιτίας κάποιων σχεδίων σας, που μην βρίσκοντας πρακτική εφαρμογή, σας απογοητεύει. Αν αποφύγετε να συμπεριφέρεστε παρορμητικά στους άλλους, θα απολαύσετε μεγάλη υποστήριξη, έτσι ώστε να περάσετε ανώδυνα, κάποιες αποτυχίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Χωρίς μεγάλες αλλαγές και τρανταχτά γεγονότα, θα κυλήσει το διάστημα αυτό στη δουλειά. Να προσέξετε κάποιες προσωρινές απώλειες μνήμης, κυρίως οι μεγαλύτεροι, που μπορεί να σας στοιχίσουν τόσο επαγγελματικά όσο και οικονομικά.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Προσπαθείτε να αποφύγετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στις σχέσεις, και είτε προσποιείστε ότι όλα είναι καλά, είτε το ρίχνετε στις καταχρήσεις, αρνούμενοι να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα κατά πρόσωπο. Οι όποιες συνέπειες, είναι δική σας ευθύνη.

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Στις αρχές τις εβδομάδας, θα περιοριστείτε λίγο ως προς την κοινωνική ζωή, οδηγούμενοι από μια τάση απομόνωσης. Μεσοβδόμαδα, όμως, η μαχητικότητα, τα γρήγορα αντανακλαστικά και η καλή ψυχική και φυσική κατάσταση επιστρέφουν. Αντοχή, δύναμη και καλή υγεία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα υπάρξουν αρκετές εντάσεις στο χώρο της δουλειάς, που θα δοκιμάσουν την υπομονή σας. Δεν θα αποφύγετε μια ηττοπάθεια, απέναντι στις επιδιώξεις σας. Θα χρειαστεί δε να αντιμετωπίσετε και κάποια έκτακτα έξοδα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Επικεντρωμένοι στην ουσία των πραγμάτων, και χωρίς πελαγοδρομήσεις σε φιλοσοφικούς λαβυρίνθους για το πώς θα έπρεπε να λειτουργούν οι σχέσεις, θα ξεκαθαρίσετε την κατάσταση στους δεσμούς που έχουν βαλτώσει. Νέες γνωριμίες είναι πιθανές δε, για τους ελεύθερους.

Πηγή:  myastranews.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα στην Περιφέρεια 57 μαθητές και 4 καθηγητές από το 2ο ΓΕΛ Καλυβίων, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

Advertisement