Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Συγκλονίζει η Μπρουκ Σιλντς: «Έστειλα ένα γράμμα στον βιαστή μου αλλά δεν μου απάντησε ποτέ»

Στο πρώτο επίσημο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ της σε δύο μέρη, «Pretty Baby», η Σιλντς φαίνεται πως μιλά αναλυτικά και με  λεπτομέρειες για την επίθεση που είχε δεχθεί. Σύμφωνα με τα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί, η σήμερα 57χρονη ηθοποιός και μοντέλο δεν κατονόμασε ποτέ τον άντρα που της επιτέθηκε.

Σύμφωνα με πιο πρόσφατες δηλώσεις της, η Σιλντς έγραψε κάποτε μία επιστολή σε εκείνον τον άνδρα, θέλοντας έτσι να «δώσει ένα δικό της τέλος» σε αυτό που της είχε συμβεί, ωστόσο ο βιαστής της δεν τής απάντησε ποτέ.

Η Μπρουκ εξήγησε πως, παρά την πολυετή σιωπή της γύρω από το θέμα, αρνούνταν να αισθανθεί «θύμα» και «ήθελε να διαγράψει το όλο θέμα από το μυαλό και το σώμα» της και «απλώς να συνεχίσω την πορεία που ακολουθούσα», όπως τόνισε.

Η νεαρή καλλονή ήλπιζε να μπορέσει να συνεχίσει τη χολυγουντιανή της καριέρα, όταν συνέβη η βίαιη επίθεση.

Όπως έχει πει, βιάστηκε από έναν άντρα που νόμιζε ότι ήταν «φίλος», αφού είχαν δειπνήσει μαζί για να συζητήσουν για τα κινηματογραφικά όνειρα της Μπρουκ.

Η ηθοποιός φαίνεται να δακρύζει, αφηγούμενη στο ντοκιμαντέρ της τη φρικτή εμπειρία.

Την εποχή του βιασμού, όπως λέει, προσπαθούσε να επιστρέψει στην υποκριτική μετά την αποφοίτησή της το 1987 από το πανεπιστήμιο του Πρίνστον.

Η Σιλντς εξηγεί ότι είχε πάει μαζί με τον βιαστή της στο δωμάτιό του σ’ ένα ξενοδοχείο, αφού είχαν δειπνήσει για να συζητήσουν τη μελλοντική της καριέρα: «Ανέβηκα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του και εκείνος εξαφανίστηκε για λίγο».

Η Μπρουκ πρόσθεσε ότι είχε πάρει ένα ζευγάρι κιάλια που βρίσκονταν στο δωμάτιο και τα χρησιμοποιούσε για να παρακολουθήσει μερικούς παίκτες βόλεϊ έξω από το παράθυρο, όταν εκείνος επέστρεψε γυμνός και εξαπέλυσε την επίθεσή του.

«Έβαλα τα κιάλια κάτω και βρέθηκε ακριβώς πάνω μου. Φοβόμουν ότι θα με έπνιγε ή κάτι τέτοιο. Οπότε, δεν πάλεψα τόσο πολύ. Δεν το έκανα. Απλώς πάγωσα εντελώς.

Σκέφτηκα ότι ένα «όχι» θα έπρεπε να ήταν αρκετό, και μετά σκέφτηκα, «Μείνε ζωντανή και βγες έξω» και τότε αποσυνδέθηκα από αυτό που μου συνέβαινε. «Ήξερα πώς να αποσυνδεθώ από το σώμα μου. Το είχα εξασκήσει», λέει η Σιλντς στην συγκλονιστική διήγησή της.

Μετά από ό,τι συνέβη, η νεαρή τότε Μπρουκ μπήκε σε ένα ταξί και έκλαιγε μέχρι να φτάσει στο διαμέρισμα μιας φίλης της.

Μάλιστα, όπως εξηγεί, όταν είπε στον επικεφαλής της ασφάλειάς της, Γκάβιν ντε Μπέκερ για το περιστατικό, εκείνος της είπε: «Αυτό είναι βιασμός».

Ωστόσο, εξήγησε ότι δεν ήταν «πρόθυμη να το πιστέψει» και δεν έχει αναφέρει δημόσια το περιστατικό μέχρι τώρα.

Η Μπρουκ Σιλντς αποκάλυψε ότι έγραψε στον επιτιθέμενό της χρόνια αργότερα, αλλά εκείνος δεν απάντησε. Παρά τη σιωπή του, εκείνη αρνήθηκε να νιώσει «θύμα» και «ήθελε να διαγράψει το όλο θέμα από το μυαλό και το σώμα μου και απλώς να συνεχίσω την πορεία που ακολουθούσα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Το ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας όταν ένα καλώδιο κόπηκε από τρόλεϊ και έπεσε σε τουριστικό δυόροφο λεωφορείο, με αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν 6 ελαφρά τραυματίες,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στόχος είναι η από κοινού ανάπτυξη και υλοποίηση καινοτόμων λύσεων στον τομέα της τεχνολογίας μπαταριών υψηλής τάσης για αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα (BEV). Τα αποτελέσματα...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Είναι ο δεύτερος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων, μετά την απόλυτα επιτυχημένη και εμβληματική Ριτσώνα και θα...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε ηλικία 86 ετών πέθανε, σήμερα το πρωί, ο σπουδαίος ηθοποιός, Γιάννης Φέρτης, που είχε πρωταγωνιστήσει στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Γεννημένος...

Advertisement