Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ζιζέλ: Αποκαλύψεις και τo ενδεχόμενο να ξανακάνει πασαρέλα

Η Ζιζέλ Μπούντχεν δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πασαρέλα.

Το διάσημο μοντέλο φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο τoυ περιοδικού Vanity Fair και παραχώρησε μία συνέντευξη, στην οποία μίλησε για το διαζύγιό της με τον Τομ Μπρέιντι, τα παιδιά της, αλλά και την επιστροφή της στο μόντελινγκ.

Αναφορικά με την επιστροφή της στον χώρο και το ενδεχόμενο να τη δει το κοινό της να περπατά ξανά σε πασαρέλα, δήλωσε: «Ποτέ δεν λέω ποτέ, γιατί το μόνο πράγμα για το οποίο είμαι σίγουρη στη ζωή μου είναι η αλλαγή».

Σε άλλο σημείο, τόνισε πως στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει πολλές άσχημες συμπεριφορές στον επαγγελματικό της χώρο. «Έπρεπε να επιβιώσω. Πολλές φορές μου φέρονταν σαν να είμαι αντικείμενο, σαν να μην έχω συναισθήματα», δήλωσε.

Όπως είπε, θα είχε εγκαταλείψει το μόντελινγκ πολύ νωρίτερα, αλλά δεν ήθελε να επιστρέψει σπίτι, στη Βραζιλία, με άδεια χέρια. «Δεν ήθελα να αποτύχω», εξηγεί. Ωστόσο, όχι μόνο δεν απέτυχε, αλλά έγινε ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο.

Στη συνέχεια, η Ζιζέλ Μπούντχεν μίλησε για το διαζύγιό της από τον σταρ του NFL, Τομ Μπρέιντι. Όπως είπε, ο λόγος του χωρισμού τους ήταν πολύ πιο σημαντικός από το ποδόσφαιρο.
Μάλιστα, δήλωσε για τις φήμες που την ήθελαν να τον χωρίζει λόγω της δουλειάς του: «Το πιο τρελό πράγμα που έχω ακούσει ποτέ. Αν υπάρχει ένα άτομο που θέλω να είναι ο πιο ευτυχισμένος στον κόσμο, είναι αυτός, πιστέψτε με. Θέλω όλα του τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Με κάθε ιεροπρέπεια και σύμφωνα με την από αιώνων διαμορφωμένη παράδοση εορτάσθηκε, χθες, στην Ιερά Καθέδρα της Πρωτοθρόνου Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως, η Κυριακή της...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο Όμιλος Σφακιανάκη ιδρύθηκε το 1958 και είναι ένας από τους κορυφαίους επιχειρηματικούς ομίλους πολλαπλών δραστηριοτήτων στην Ελλάδα, με κύρια έμφαση στους τομείς της...

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στην άκρως ανταγωνιστική και συναρπαστική κατηγορία “Sports Bikes”, η BMW M 1000 RR παραμένει κυρίαρχος για τέταρτη συνεχή χρονιά. Με έναν μοναδικό συνδυασμό σπορ...

Advertisement