Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Πικέ: «Άλλαξα τη ζωή μου και είμαι ευτυχισμένος»

Πικέ – Σακίρα: Ο Ζεράρ Πικέ φαίνεται πως θέλει να εκνευρίσει όσο το δυνατόν περισσότερο την πρώην σύζυγό του Σακίρα και δηλώνει «πολύ ευτυχισμένος» μετά τις δραματικές αλλαγές στη ζωή του.

Ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα είναι φουλ ερωτευμένος με την νέα του σύντροφο, την 23χρονη Κλάρα Κία, η οποία και αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου και του χωρισμού του με την Σακίρα. Τι κι αν η Κολομβιανή τραγουδίστρια τους έχει «τσακίσει» με τα τραγούδια της; Ο Ζεράρ Πικέ δηλώνει τρισευτυχισμένος.

Πικέ: Κάνω αυτό που θέλω, δεν με ενδιαφέρουν οι υπόλοιποι

Ο τελευταίος μάλιστα έδωσε και δεύτερη συνέντευξη μέσα σε μία εβδομάδα, αποφεύγοντας ξανά να μιλήσει για την πρώην σύζυγό του, λέγοντας πως «δεν είχε όρεξη». Και επανέλαβε ξανά στην El Pais: «Κάθε γονέας έχει την ευθύνη να προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για τα παιδιά του. Πρόκειται για την προστασία τους. Αυτή είναι η δουλειά των γονέων με τα παιδιά τους. Σε αυτό επικεντρώνομαι και αυτή είναι η δουλειά μου ως πατέρας».

Επιμένοντας πως έκανε «αυτό που ήθελε», πρόσθεσε: «Την ημέρα που θα πεθάνω, θα κοιτάξω πίσω μου και ελπίζω να έχω κάνει όλα όσα ήθελα. Θέλω να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου. Δεν πρόκειται να ξοδέψω χρήματα για να ‘καθαρίσω’ την εικόνα μου. Οι άνθρωποι για τους οποίους ανησυχώ και τους αγαπώ είναι αυτοί που με γνωρίζουν. Δεν με ενδιαφέρουν οι υπόλοιποι. Διοχετεύω την ενέργειά μου στο να είμαι με τους ανθρώπους μου και να τους δίνω ό,τι έχω. Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Υπήρξαν αλλαγές στη ζωή μου και ήξερα πώς να διατηρήσω την ευτυχία μου».

Σακίρα: Ξέσπασε σε κλάματα μέσα σε ζαχαροπλαστείο της Νέας Υόρκης

Η Σακίρα εθεάθη να κλαίει σε πολυκατάστημα της Νέας Υόρκης και το σκηνικό έκανε το γύρο του κόσμου, πυροδοτώντας για μία ακόμη φορά θεωρίες για τον πολύκροτο χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια που σύντομα θα μετακομίσει μόνιμα στις ΗΠΑ περνάει λίγο χρόνο στη Νέα Υόρκη, όπου εμφανίστηκε μεταξύ άλλων στο «Tonight Show» με τον Τζίμι Φάλον. Μετά απο ένα δύσκολο διάστημα για όλη την οικογένεια, το ταξίδι στο «Μεγάλο Μήλο» θεωρήθηκε ιδανική ευκαιρία για διακοπές και ένα ευχάριστο διάλειμμα με τους δύο γιους της που επισκέφθηκαν μερικά από τα αξιοθέατα της πόλης.

Η Σακίρα ωστόσο φωτογραφήθηκε να κλαίει καθώς ψώνιζε και μιλούσε με μια άγνωστη γυναίκα. Οι φωτογραφίες τη δείχνουν να φορά ένα καπέλο και ένα μακρυμάνικο μαύρο πουκάμισο. Σύμφωνα με το Grosby Group, η Σακίρα βρισκόταν στην Times Square με τα παιδιά της, επισκεπτόμενοι διάφορες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένου του πολυκαταστήματος M&M. Η ποπ σταρ φωτογραφήθηκε να κλαίει, ενώ προσπαθεί να θωρακίσει το πρόσωπό της από τις κάμερες…με το καπέλο της.

 

 

Μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ, η Σακίρα μίλησε ανοιχτά για τα συναισθήματά της και πόσο επηρεάστηκε τον τελευταίο χρόνο. Μιλώντας για την επιτυχία του σινγκλ της «Bzrp Music Sessions, Vol. 53» στο Φάλον, η Σακίρα είπε πόσο υγιής και λυτρωτική ήταν η εμπειρία του να γράφει για τα συναισθήματά της, αγγίζοντας παράλληλα και άλλες γυναίκες με παρόμοιες εμπειρίες.

«Το θέμα με αυτό το τραγούδι είναι ότι έχει γίνει ύμνος για τόσες πολλές γυναίκες εκεί έξω. Πέρασα μια πολύ δύσκολη χρονιά μετά τον χωρισμό μου και η συγγραφή αυτού του τραγουδιού ήταν τόσο σημαντική για μένα», είπε. «Αφού βγάλαμε αυτό το τραγούδι, ένιωσα πραγματικά ότι δεν έχω καν θαυμαστές εκεί έξω. Έχω μια αδελφότητα γυναικών που έχουν περάσει τα ίδια πράγματα που πέρασα κι εγώ, που σκέφτονται όπως σκέφτομαι εγώ, που νιώθουν όπως νιώθω εγώ, που έπρεπε να ανεχτούν τόσες βλακείες όπως έπρεπε εγώ».

 

Είπε επίσης ότι η συνεργασία της διευκολύνθηκε από τον μεγαλύτερο γιο της, Μίλαν, ο οποίος τηλεφώνησε στον μάνατζερ της και του είπε ότι αν η Σακίρα και η Bizarrap συνεργαστούν, το τραγούδι θα γινόταν αμέσως επιτυχία. «Και είχε δίκιο», είπε η Σακίρα. Η 46χρονη τραγουδίστρια του Hips Don’t Lie κυκλοφόρησε το diss κομμάτι της Bzrp Music Sessions, Vol. 53 με δερμάτινη στολή στο The Tonight Show.

Όμως, ενώ ενώ ήταν όλο χαμόγελα καθώς τραγουδούσε το νέο της τραγούδι, αυτή την εβδομάδα η Σακίρα εντοπίστηκε να ξεσπάει σε λυγμούς, προφανώς αναφερόμενη στις δύσκολες στιγμές που πέρασε. Ενώ οι γιοι της κοιτούσαν τις τεράστιες προσφορές σοκολάτας στο διάσημο κατάστημα, η διάθεση της τραγουδίστριας φαινόταν πολύ κακή, ενώ κάλυπτε το πρόσωπό της.

Έμοιαζε να κλαίει και έδειχνε σοκαρισμένη καθώς μιλούσε σε μια άγνωστη γυναίκα στο κατάστημα. Η Σακίρα και ο πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, 36 ετών, έληξαν το 11χρονο ειδύλλιό τους τον περασμένο Ιούνιο, ενώ λίγο μετά εκείνος επισημοποίησε τη σχέση του με τη νέα του αγαπημένη Κλάρα Κία…με μία φωτογραφία τους στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μήνυμα Δημάρχου Χίου κ. Ιωάννη Μαλαφή για τη Θύελλα Χαλκειούς Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή, τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του διοικητικού...

ΕΛΛΑΔΑ

Ενα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 16/04 στην Π.Ε.Ο Κορίνθου – Άργους, στην Κόρινθο, όταν γερανός φορτηγού χτύπησε σε γέφυρα, με αποτέλεσμα...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συνελήφθησαν, κατά το προηγούμενο πενθήμερο σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου, του Τμήματος Τροχαίας Χίου...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

Advertisement