Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η άλλη πλευρά της Νταϊάνας – Συνελήφθη για έναν αστείο λόγο

Αυτή την πλευρά της πριγκίπισσας Νταϊάνα δεν την γνωρίζει το ευρύ κοινό και είναι κρίμα.

Η δούκισσα του York, Sarah Ferguson που υπήρξε για χρόνια παντρεμένη με τον πρίγκιπα Andrew, μίλησε στο The Kelly Clarkson Show και αποκάλυψε εκείνη τη βραδιά που η ίδια και η συννυφάδα της πριγκίπισσα Νταϊάνα βρέθηκαν από ένα bachelorette πάρτι στη δεκαετία του 80, να συλληφθούν τελικά.

Η σύλληψη
«Πήγαμε σε ένα κλαμπ ντυμένες ως αστυνομικοί και ο σερβιτόρος μας είπε πως είναι κλειστή λέσχη και δεν σερβίρουν αστυνομικούς, λίγο μετά μας συνέλαβαν, γυρίσαμε το δαχτυλίδι αρραβώνων μας από την άλλη πλευρά και επιτέλους κάποια στιγμή ο αστυνομικός κατάλαβε ποιες είμαστε».

Η Ferguson εξήγησε πως μιας και η Νταϊάνα ήταν κάποια χρόνια νωρίτερα παντρεμένη με τον Κάρολο, της έμαθε τους κανόνες της βασιλικής οικογένειας που τη βοήθησαν:

«Πήγαινα στο δείπνο και την έβλεπα να τρέχει σαν γαζέλα να με προλάβει και μετά κατάλαβα πως αυτή προλάβαινε να καθίσει με τη νεολαία κι εγώ με τους μεγαλύτερους»!

 

Η 63χρονη σήμερα Sarah, αποκάλυψε πως ήταν καλή φίλη με την Νταϊάνα από την εφηβεία:

«Γελούσαμε πολύ οι δυο μας και μπλέκαμε και οι δύο και ξέρεις τι συνήθιζε να κάνει, να μου λέει την χειρότερη ιστορία και μετά να εξηγεί πως κάνει πλάκα», τόνισε η δούκισσα, η οποία αποκάλυψε πως την αποκαλούσε Duch.

Πρόσφατα η Sarah τόνισε πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα ήταν υπερήφανη για τα 5 της εγγόνια και εξήγησε πως οι δύο τους θα ήταν χαρούμενες γιαγιάδες, με την Diana να τρέχει ακόμα γρήγορα και να έχει πιο πολύ χιούμορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Γιάννης Ν. Παληός Η 1η Μάη  κατοχυρώθηκε ως απεργία από τους αγώνες και τις θυσίες εκατομμυρίων εργατών σε όλον τον κόσμο, στον...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Μιχαήλ Αλ. Ξυλοπόδης 29-4-2024       Στις 20 Νοεμβρίου 2017 χειρουργήθηκα στην Αγγεοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου ¨Αττικόν¨, από τον Καθηγητή κ.  Ιωάννη...

ΧΙΟΣ

Επίσκεψη στο «Σκυλίτσειο» Γενικό Νοσοκομείο της Χίου πραγματοποίησε ο βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, με αφορμή τη δημιουργία της Νέας Μονάδας Μόνιμης Εμφύτευσης στην...

ΧΙΟΣ

Μιλώντας για την Ανάσταση στον Βροντάδο της Χίου και το άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί της έθιμο του ρουκετοπόλεμου, σύντομα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόκειται απλώς...

Advertisement