Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Hunter Schafer: Η τρανς κόρη πάστορα που εντυπωσίασε στα Όσκαρ και θα παίξει σε ταινία του Λάνθιμου

Μία από τις εμφανίσεις στα βραβεία Όσκαρ που τράβηξαν περισσότερο τα βλέμματα ήταν αναμφίβολα αυτή της Hunter Schafer, που έκανε την τολμηρή επιλογή να εμφανιστεί σχεδόν ημίγυμνη και καλύπτοντας το στήθος της με ένα…φτερό. Η ιστορία της Hunter, που είναι ηθοποιός αλλά και μοντέλο, είναι το ίδιο ξεχωριστή, όσο και οι ενδυματολογικές επιλογές της.

H 24χρονη ηθοποιός έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή στην εφηβική δραματική σειρά «Euphoria» του HBO, όπου υποδυόταν μία τρανς μαθήτρια, την Τζουλς. Η ίδια η Hunter είναι, εξάλλου, τρανς και μάχεται σθεναρά υπέρ των δικαιωμάτων της LGBTQ+ κοινότητας.

Από το Euphoria και έπειτα, η καριέρα της νεαρής ηθοποιού εκτοξεύθηκε και η Schafer πρόκειται να παίξει στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με τίτλο «And», στο πλευρό των Έμμα Στόουν και Γουίλεμ Νταφόε. Επίσης, θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο επερχόμενο prequel του Hunger Games, με τίτλο «The Ballad of Songbirds and Snakes».

 

Στο περιβόητο πάρτι των βραβείων Όσκαρ, όπου και κατάφερε να ξεχωρίσει, η Hunter φόρεσε μία δημιουργία της Ann Demeulemeester η οποία αποτελούνταν από δύο κομμάτια. Το κάτω μέρος ήταν μια μακριά φούστα από μετάξι, ενώ το πάνω αποτελούνταν από ένα φτερό το οποίο άφηνε ακάλυπτο το μεγαλύτερο μέρος του στήθους της. Η ηθοποιός ολοκλήρωσε το σύνολο με λευκές γόβες με ψηλή φιάπα. Το μακιγιάζ της  ήταν απλό και λαμπερό ενώ τα ξανθά μαλλιά της ήταν λυτά στους ώμους της.

 

Ο Law Roach, ο στιλίστας πίσω από το look της Hunter, αποθεώθηκε στα social media.

Η συμπρωταγωνίστρια της ηθοποιού στο «Euphoria», Zendaya, σχολίασε: «Εκθαμβωτική». Η τραγουδίστρια Katy Perry κινήθηκε στο ίδιο μήκος, καθώς βρήκε την εμφάνιση πολύ καλή.

Hunter Schafer: Η ζωή πριν τη δημοσιότητα

Η Schafer γεννήθηκε στο Ράλεϊ της Βόρειας Καρολίνας από την Κέιτι Σέιφερ και τον Μακ Σέιφερ, ο οποίος είναι πάστορας στην εκκλησία Hudson Memorial Presbyterian Church.

Σε μια συνέντευξή της, είπε ότι το Διαδίκτυο τη βοήθησε να διαχειριστεί την ταυτότητα φύλου της, χρησιμοποιώντας το YouTube και τα κοινωνικά δίκτυα για να ενημερωθεί σχετικά με τους χρόνους μετάβασης από το ένα φύλο στο άλλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hunter (@hunterschafer)

 

Η Schafer έχει εργαστεί ως μοντέλο για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας όπως Dior, Miu Miu, Rick Owens, Helmut Lang, Tommy Hilfiger, Maison Margiela, Vera Wang, Marc Jacobs, Versus Versace, Emilio Pucci, Ann Demeulemeester και Erdem.

Χρόνια αργότερα, έγινε ακτιβίστρια και σημείο αναφοράς για την κοινότητα LGTBQ+, αποτελώντας έμπνευση για χιλιάδες νέους των οποίων η ταυτότητα φύλου είναι διαφορετική από αυτή που γεννήθηκαν.

 

Η Teen Vogue της έδωσε το εξώφυλλο του ειδικού της τεύχους, τον Δεκέμβριο του 2017, μια έκδοση που συγκεντρώνει είκοσι νέους που θα αλλάξουν τον κόσμο.

Το 2019, έκανε το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στη σειρά Euphoria του HBO.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hunter (@hunterschafer)

 

Τον Ιούνιο του 2020, προς τιμήν της 50ης επετείου της πρώτης παρέλασης υπερηφάνειας («Pride») των ΛΟΑΤΚΙ, η Queerty την κατέταξε μεταξύ των πενήντα ανθρώπων που «οδηγούν το έθνος προς την ισότητα, την αποδοχή και την αξιοπρέπεια για όλους τους ανθρώπους». Το 2021, το Time την συμπεριέλαβε στην Επόμενη λίστα με τους «100 Αναδυόμενους Ηγέτες που διαμορφώνουν το μέλλον».

Στην προσωπική της ζωή η Schafer είναι ζευγάρι με τον Ντόμινικ Φάικ με τον οποίο έπαιξαν μαζί στη σειρά Euphoria, όπου και γνωρίστηκαν. Μετά από ένα διάστημα άρχισαν να βγαίνουν μαζί ραντεβού.

 

«Σε αυτές τις στιγμές, η σχέση επιταχύνεται», είχε δηλώσει στο GQ ο Φάικ σχετικά με τα γυρίσματα των έντονων σκηνών τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

Advertisement