Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

«Βόμβα» μεγατόνων στο Survivor All Star

Survivor All Star: Μια αποκάλυψη που θα προκαλέσει αίσθηση αναμένεται να γίνει στο Survivor, σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό μας ο Νίκος Παρτώλης.
Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως η Ελευθερία Ελευθερίου υποστηρίζει πως ήταν ο Μάριος Πρίαμος αυτός που την πίεσε να πει ψέματα στον Στάθη Σχίζα, γεγονός που προκάλεσε την αποχώρηση του παίκτη από το παιχνίδι.

«Ο παίκτης που πίεσε ψυχολογικά την Ελευθερία Ελευθερίου για να πει ψέματα στον Στάθη Σχίζα και να αποχωρήσει από το παιχνίδι είναι ο Μάριος Πρίαμος. Η Ελευθερία πιάνει την Αφροδίτη Σκαφίδα και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τους λέει ότι ο Μάριος, ενώ συναντιόμαστε ερωτικά στη ζούγκλα και είμαστε πια ζευγάρι, αντί να με στηρίξει όταν ο Σπύρος Μαρτίκας με έβριζε πανελληνίως, το έραψε.

Ο Μάριος είναι ο άνθρωπος ο οποίος με πίεσε και μου ζήτησε να πάω εγώ να πω στον Στάθη Σχίζα ψέματα, γιατί εγώ δεν είμαι παίκτρια αξιώσεων τελικού, ο Μάριος είναι παίκτης αξιώσεων τελικού», λέει.

Survivor all Star – Ανδριώτου: Αισθάνομαι απογοητευμένη με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αλλά και όλα όσα έγιναν στο Survivor All Star μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου στο «Πρωινό Μας» στον ΣΚΑΪ.

«Αισθάνομαι απογοητευμένη με την Ευρυδίκη, δεν θέλω να το συζητήσω στην τηλεόραση αυτό», ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου. Μάλιστα, πρόσθεσε: «Είναι κάτι που δυστυχώς συμβαίνει στον κόσμο, αλλά εγώ είμαι στο γυαλί λόγω Survivor και εκτίθεμαι. Δεν μου αρέσει, προσέχω τι δείχνω, δείχνω την διατροφή μου για να βοηθήσω ανθρώπους, το στιλ μου, δείχνει κάποια πράγματα από την προσωπική μου ζωή, αλλά όχι την προσωπική μου ζωή και δεν μου αρέσει. Νιώθω εκτεθημένη από την Ευριδίκη», συμπλήρωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Με στεναχωρεί που βλέπω την Ελευθερία να κλαίει, αλλά τώρα το θυμήθηκε ότι κάνει κακό στην καριέρα της…. Ήθελε να φτιάξει την εικόνα της και τα έκανε μαντάρα. Δεν θα πω τα κουτσομπολιά της φιλίας μου, το έχω ξαναπεράσει αυτό να κράζει φίλη μου τον σύντροφό μου και δεν θα κάτσω να πω τι έχει κάνει και τι έχω ακούσει, αυτό αφορά εμένα. Η Ευρυδίκη δεν συμπαθεί τον Σπύρο, δεν βγαίνουμε όλοι μαζί για αυτόν τον λόγο… Μου είπε ότι είναι επιλογή σου και το σέβομαι αλλά δεν έχει κάνει πίσω. Δεν έχει κάτσει μαζί του να τον γνωρίσει, κρίνει με το ότι την είπε κλέφτρα και ψεύτρα», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μιλώντας για την Ανάσταση στον Βροντάδο της Χίου και το άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί της έθιμο του ρουκετοπόλεμου, σύντομα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόκειται απλώς...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι αρχές αυτές έχουν να κάνουν με τη λειτουργικότητα, τη γοητεία, τη χρηστικότητα και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα του νέου SUV της Volvo. Η επιτροπή...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

ΧΙΟΣ

Ο Παγχιακος Εκπολιτιστικός Συλλογος Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού, θα ήθελε να ευχηθεί θερμές ευχες για το Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους!! Το Άγιο Πνεύμα...

Advertisement