Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Σακίρα: Ήμουν «εξαρτημένη» από τον Πικέ – Δεν τον έχω πια ανάγκη!

Η στιγμή της αλήθειας έφτασε για τη Σακίρα! H Κολομβιανή τραγουδίστρια έδωσε τη δεύτερη συνέντευξή της μετά τον χωρισμό με τον Ζεράρ Πικέ στα τέλη του περασμένου έτους, μιλώντας με απόλυτη ειλικρίνεια για το πώς την επηρέασε το γεγονός, ειδικά εφόσον οφειλόταν στην απιστία του πρώην συντρόφου της.

Η Σακίρα μίλησε στον Μεξικανό δημοσιογράφο Ενρίκε Ασεβέντο για περίπου μισή ώρα, με την συνέντευξη να μεταδίδεται σε ζωντανή μετάδοση στο YouTube, όπου το βίντεο «κόλλησε» λόγω των χιλιάδων θεατών που προσπαθούσαν να συνδεθούν για να ακούσουν την εξομολόγηση της σταρ.

Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια εξήγησε ότι βίωσε τον χωρισμό σαν μία «προσωπική τραγωδία» και ότι χρειάστηκαν μεγάλες προσπάθειες για να σταθεί ξανά στα πόδια της μετά από αυτό που συνέβη. Από την συνέντευξη δεν έλειψαν τα «βέλη» προς την νυν σύντροφο του Πικέ, την 23χρονη Κλάρα Κία Μαρτί, με την οποία ο ποδοσφαιριστής απάτησε την Σακίρα.

 

Χωρίς να κατονομάσει την νεαρή Ισπανίδα, η Σακίρα είπε χαρακτηριστικά ότι οι γυναίκες θα πρέπει να στηρίζουν η μία την άλλη και ότι «υπάρχει μία ξεχωριστή θέση στην Κόλαση» για όσες δεν το κάνουν.

Σακίρα: Η επιτυχία του νέου μου τραγουδιού με βοήθησε να ξεπεράσω τα πάντα

«Μέσα από τα τραγούδια μου πάντα ένιωθα το καθήκον να χρησιμοποιώ τη φωνή μου και να τη δανείζω σε όσους δεν μπορούν να μιλήσουν», είπε η Σακίρα. «Έχω συνειδητοποιήσει ότι οι γυναίκες βρισκόμαστε σε μια κομβική στιγμή κοινωνικά, σε ένα σημείο όπου η υποστήριξη που μπορούμε να λάβουμε η μία από την άλλη είναι πολύ σημαντική.

«Και όπως έλεγε η Μαντλίν Ολμπράιτ , η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ: “Υπάρχει μια ξεχωριστή θέση στην Κόλαση που προορίζεται για εκείνες τις γυναίκες που δεν υποστηρίζουν τις άλλες”», τόνισε.

Η Σακίρα δήλωσε επίσης ότι το γνωστό πλέον τραγούδι στο οποίο «κατακεραυνώνει» Πικέ και Μαρτί, το «Bzrp Music Sessions», της άλλαξε τη ζωή.

«Είμαι στο επίκεντρο της προσοχής εξαιτίας αυτού του τραγουδιού», είπε η τραγουδίστρια. «Με βοήθησε πολύ το γεγονός το κυκλοφόρησα και νομίζω ότι θα ήμουν σε τελείως διαφορετική φάση, αν δεν είχα καταφέρει να το ηχογραφήσω».

Η Σακίρα δήλωσε ότι το τραγούδι είναι ένα «ακατέργαστο κομμάτι έκφρασης» αυτού που ένιωσε μετά τον χωρισμό της από τον πρώην ποδοσφαιριστή. Αποκάλυψε επίσης τον αντίκτυπο που υπέστη όταν είδε την προσωπική της ζωή να καταρρέει, μαζί με όνειρο μιας ευτυχισμένης οικογένειας. Όσο για αυτούς που δήλωναν ανήσυχοι για το πώς θα επηρέαζε το τραγούδι τα παιδιά που έχει με τον Πικέ, τον 9χρονο Μίλαν και τον 7χρονο Σάσα, η Σακίρα υποστήριξε ότι ήταν αρχικά ιδέα του…Μίλαν το να βγει ένα τέτοιο τραγούδι!

Σακίρα: «Νόμιζα ότι χρειαζόμουν έναν άνδρα για να είμαι ολοκληρωμένη»

«Είχα και εγώ εξαπατηθεί ως προς το ότι μια γυναίκα χρειάζεται έναν άντρα για να ολοκληρωθεί», είπε η Σακίρα. «Είχα κι εγώ αυτό το όνειρο να κάνω οικογένεια, όπου τα παιδιά θα έχουν πατέρα και μητέρα κάτω από την ίδια στέγη.

«Δεν εκπληρώνονται όλα τα όνειρα στη ζωή, αλλά η ζωή βρίσκει τον τρόπο να σε αποζημιώσει με κάποιο τρόπο και νομίζω ότι σε εμένα αυτό έχει συμβεί με το παραπάνω, αφού απέκτησα δύο υπέροχα παιδιά που με γεμίζουν με αγάπη κάθε μέρα. Επίσης, κατάφερα να συνειδητοποιήσω, έστω και έτσι, πως είναι μύθος το ότι μία γυναίκα χρειάζεται οπωσδήποτε έναν άνδρα στο πλευρό της», εξομολογήθηκε η σταρ.

Η Σακίρα παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι για ένα μεγάλο διάστημα υπήρξε «συναισθηματικά εξαρτημένη» από τον Πικέ.

«Πάντα ήμουν συναισθηματικά εξαρτημένη από τους άντρες, πρέπει να ομολογήσω», είπε. «Ήμουν ερωτευμένη με τον έρωτα!», δήλωσε.

«Σήμερα νιώθω ότι είμαι αρκετή για τον εαυτό μου και πιστεύω ότι όταν μια γυναίκα αντιμετωπίσει τις επιθέσεις της ζωής βγαίνει πιο δυνατή – και, όταν βγαίνει πιο δυνατή, είναι επειδή έχει γνωρίσει τις δικές της αδυναμίες και  αποδέχεται την ευαλωτότητά της. Το αντίθετο της κατάθλιψης είναι η έκφραση, λένε. Έτσι και εγώ, εκφράζοντας ανοιχτά αυτό που νιώθω, αυτό τον πόνο, έχω καταφέρει να νιώσω ότι είμαι επαρκής, κάτι που πίστευα ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω. Τώρα νιώθω πλήρης.

«Νιώθω ότι εξαρτώμαι μόνο από τον εαυτό μου και έχω επίσης δύο παιδιά που εξαρτώνται από εμένα για τα οποία θα πρέπει να είμαι πιο δυνατή από μια λέαινα. Αλλά για να είναι αληθινή αυτή η δύναμη, θα  πρέπει να έχουν προηγηθεί το πένθος και η αποδοχή. Πρέπει να βιώσεις την απογοήτευση, να αποδεχτείς ότι υπάρχουν πράγματα που δεν θέλει κανείς να του συμβούν αλλά συμβαίνουν, ότι υπάρχουν όνειρα που καταστρέφονται, ότι μπορεί να χρειαστεί να μαζέψεις μόνη τα σπασμένα σου κομμάτια από το έδαφος και να ξαναφτιάξεις τον εαυτό σου», τόνισε η Σακίρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

Advertisement