Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν ξεχνώ!»

Πέτρος Φιλιππίδης:  Το πρώτο σχόλιο μετά την χθεσινή δικαστική απόφαση έκανε σήμερα (9/2) η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μία από τις τρεις καταγγέλλουσες στη δίκη κατά του ηθοποιού.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε συγκεκριμένα: «Εχθές ήταν μια μεγάλη μέρα, βγήκε η απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν νομίζει ο κόσμος ότι υπάρχει χαρά για τις κακές στιγμές άλλων ανθρώπων είναι λάθος, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ο στόχος πάντα – και μιλάω για μένα προσωπικά – ήταν ο παραδειγματισμός και να σταματήσουν οι κακοποιητικές συμπεριφορές συγκεκριμένων ανθρώπων, σε αυτή την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη» είπε η ηθοποιός.

Αυτό έχω να πω για αρχή και θα συνεχίσω γιατί δεν ξεχνώ. Αυτό είναι το θέμα με μένα. Δεν ξεχνώ και μπορώ να γίνω πάρα πολύ σκληρή Κυρίως με όλους αυτούς τους ανθρώπους που, μέχρι να βγει αυτή η απόφαση, έριξαν πολύ λάσπη σε όλες μας λέγοντας ατάκες όπως «όταν θα αθωωθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, που θα τρέξουν να κρυφτούν όλες αυτές» συμπλήρωσε, επίσης, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στη ραδιοφωνική της εκπομπή.

Για την απόφαση ομόφωνης αθώωσης λόγω αμφιβολιών στην κατηγορία του βιασμού, η ηθοποιός και παρουσιάστρια είπε: «Θέλω να ανοίξω την αγκαλιά μου και να βάλω μέσα την πρώτη καταγγέλλουσα γιατί νιώθω ότι αυτό το κορίτσι δεν δικαιώθηκε».

Στη συνέχεια η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τόνισε ότι η ίδια «δεν ξεχνά όλους αυτούς τους ανθρώπους που έριξαν λάσπη σε όλη τη διάρκεια της δίκης σε όλες μας, με ατάκες όπως “όταν αθωωθεί ο Φιλιππίδης που θα τρέξουν να κρυφτούν όλες αυτές”».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

Advertisement