Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Μαρί Σαντάλ: Το σπίτι της με τον Παύλο μέσα από φωτογραφίες

Η Μαρί Σαντάλ είναι από τα μέλη της οικογένειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, που συζητήθηκαν ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα. Η συγγραφέας και σχεδιάστρια βρέθηκε, στη χώρα μας, με τον σύζυγό της Παύλο, από τη στιγμή που επιδεινώθηκε η κατάσταση υγείας του Κωνσταντίνου και παραμένει μέχρι να τελεστεί το μνημόσυνο στη μνήμη του πεθερού της.

Η Μαρί Σαντάλ εντυπωσίασε για την κομψότητά της και το στυλ της, ακόμη και κατά τη διάρκεια των δύσκολων στιγμών. Είναι, γενικότερα, μία γυναίκα που έχει ξεχωρίσει με την αισθητική της.

Λατρεύει τους μεγάλους οίκους μόδας, δίνει ιδιαίτερη προσοχή στα looks της και όλα αυτά αποτυπώνονται ακόμη και στο σπίτι που έχει με τον Παύλο στη Νέα Υόρκη.

Κάθε χώρος είναι διακοσμημένος με προσοχή στη λεπτομέρεια. Στη μαρμάρινη λευκή κουζίνα κυριαρχούν γήινες αποχρώσεις, με το λευκό και το χρυσό να συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους.

 

Λάτρης της τέχνης, σε αρκετά σημεία του σπιτιού πρωταγωνιστούν μοντέρνοι πίνακες αλλά και διακοσμητικά από τους μεγαλύτερους deco σχεδιαστές.

 

Λευκοί καναπέδες, εντυπωσιακές κουρτίνες, επίσης ξεχωρίζουν και αποπνέουν έναν αέρα πολυτέλειας στο σπίτι τους.

 

Τζάκι και βιβλιοθήκες ζεσταίνουν το χώρο και αποδεικνύουν την αγάπη της στο διάβασμα.

 

Μαρί Σαντάλ – Ο γάμος με τον Παύλο 

Το 1995, η Μαρί Σαντάλ παντρεύτηκε τον πρώην Διάδοχο της Ελλάδας Παύλο. Στις 22 Μαΐου 1995 πραγματοποιήθηκε η τελετή του Χρίσματος με το οποίο, ασπάσθηκε το ορθόδοξο δόγμα και έλαβε το όνομα Μαρία. Ο γάμος της με τον Παύλο πραγματοποιήθηκε κατά τον ορθόδοξο ελληνικό τυπικό την 1η Ιουλίου 1995 στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο, υπό τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Διόδωρο Α΄.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν η Βασίλισσα της Αγγλίας, οι Βασιλείς της Δανίας, Ισπανίας, Βελγίου, Ολλανδίας, Σουηδίας, Νορβηγίας και πολλές άλλες ευρωπαϊκές και μη βασιλικές οικογένειες, δέκα μέλη της Νέας Δημοκρατίας, πολλοί ανώτατοι στρατιωτικοί (απόστρατοι), εκπρόσωποι του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου του Λονδίνου, καθώς και πολλοί βασιλόφρονες από την Ελλάδα, περίπου 5 χιλιάδες το αριθμό. Ο γάμος μεταδόθηκε ζωντανά από βρετανικό τηλεοπτικό σταθμό σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου, καθώς και στην Ελλάδα.

Η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος απέκτησαν μια κόρη και τέσσερις γιους: την Μαρία-Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, Αχιλλέας-Ανδρέα, τον Οδυσσέα-Κίμωνα και τον Αριστείδη-Σταύρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Με έναν σύντομο απολογισμό παρουσίασε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου τη δραστηριότητά του για το έτος του 2022, επισημαίνοντας τον ενεργό και πολύπλευρο ρόλο του...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει η Ευγενία Γάλλου  Η επικαιρότητα ανάμεσα σε άλλα θέματα τις τελευταίες μέρες κάνει λόγο και  για την περίπτωση κάποιου αποκαλούμενου ως «ψευτογιατρού» που...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σημαντική στροφή στην λογική με την οποία θα ψηφίσουν οι νέοι παρατηρώ σε αυτές τις επικείμενες εκλογές.  Ενώ το 2015...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στην Λιμενική Επιτροπή, που θα λάβει χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Διαδημοτικού Λιμενικού...