Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Η εμφάνιση της σε βραβεία με μπαστούνι

Κριστίνα Άπλγκεϊτ: «Αυτή την Κυριακή θα πάω στα πρώτα βραβεία μου από το 2019. Και τα πρώτα από όταν διαγνώστηκα με MS (σ.σ. πολλαπλή σκλήρυνση). Αγχωμένη! Αλλά ευγνώμων προς το Critic’s Choice που με συμπεριέλαβε», είχε γράψει στο προσωπικό της Twitter.

 

Και όμως η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κριστίνα Άπλγκεϊτ σε βραβεία, έπειτα από την διάγνωση με σκλήρυνση κατά πλάκας, έμελλε να προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα, και κάποια δυστυχώς οδήγησαν σε απρεπείς σχολιασμούς μίσους προς το πρόσωπό της.

Η χολιγουντιανή ηθοποιός έγινε γνωστή μέσα από τις σειρές «Bad Moms», «Married… with Children» και «Dead to Me», ενώ έπαιξε και τον ρόλο της αδερφής της Ρέιτσελ (Τζένιφερ Άνιστον) στα «Φιλαράκια». Από το 2007 ως το 2009 πρωταγωνίστησε στη σειρά «Samantha Who?» και προτάθηκε δύο φορές για Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου ρόλου.

Το 2021 η 51χρονη καλλιτέχνης, μοιράστηκε με τους followers της στην προσωπική της σελίδα στο Twitter ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, μία χρόνια, αγνώστου αιτιολογίας αυτοάνοση νόσος του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος (ΚΝΣ), που επηρεάζει τα νευρικά κύτταρα του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού.

 

 

Παρά την ασθένεια της, λοιπόν, εμφανίστηκε ευδιάθετη στο κόκκινο χαλί της 28ης τελετής απονομής των Critics’ Choice Awards στο Los Angeles, με ένα total black κοστούμι, καθώς στηριζόταν σε ένα μαύρο μπαστούνι.
Η “αλλαγμένη” εικόνα της, ωστόσο, προκάλεσε την σκληρή κριτική ορισμένων ατόμων, με την Άπλγκεϊτ να παίρνει θέση δημόσια, σχολιάζοντας πως τα λόγια αυτά την έκαναν να “γελάσει”.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το αμερικανικό People, η 51χρονη καλλιτέχνης σε μια προσπάθεια επικοινωνίας με το κοινό μετά την εμφάνισή της στα βραβεία, έκανε το λάθος να κοιτάξει στα σχόλια καθώς υπήρχαν αμέτρητα tags της ίδιας, όσο και των παιδιών της στα social media.

«Πήρα δυστυχώς την λανθασμένη απόφαση να κοιτάξω κάποια σχόλια στα social media που κάνουν για μένα και για τα παιδιά μου κάτω από διάφορα άρθρα» ανέφερε αρχικά, σχολιάζοντας το περιστατικό στο Twitter.

 

Μάλιστα, η ηθοποιός δημοσίευσε την απάντηση που έλαβε σε προσωπικό μήνυμα, όταν αποκρίθηκε στις εν λόγω κριτικές. «Της είπα φυσικά ότι αυτό που λέει δεν είναι ωραίο. Και αυτή ήταν η απάντηση της» σημείωσε παραθέτοντας το μήνυμα.

«Δεν σε έκανε η MS να δείχνεις έτσι, ένας πλαστικός χειρουργός το έκανε. Και είσαι απατεώνισσα και δεν είσαι η Christina Applegate», έγραψε έξαλλη η αγενής σχολιάστρια και σε δεύτερο μήνυμα πρόσθεσε: «Και ένας κακός πλαστικός χειρουργός να επισημάνω».

«Πάνε καλά οι άνθρωποι;», αναρωτήθηκε εύλογα μπροστά σε αυτή την απάντηση που δέχτηκε η Κριστίνα Άπλγκεϊτ, η οποία δεν έγινε έξαλλη με την αγένεια αλλά γέλασε, γιατί μάλλον το γέλιο ήταν το καλύτερο που μπορούσε να κάνει.

Να συμπληρώσω ότι από την ίδια ασθένεια πάσχει και η 49χρονη ηθοποιός Σέλμα Μπλερ. Η ηθοποιός των ταινιών «Cruel Intentions», «Legally Blonde» και «The Sweetest Thing» εμφανίστηκε στην 91η τελετή των Όσκαρ με τη βοήθεια ενός μπαστουνιού, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στην ισορροπία, το μυϊκό σύστημα και την όραση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το δεύτερο μοντέλο που κατασκευάζεται στην πλατφόρμα Large Architecture της Mazda μετά το CX-60, το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο που διαθέτει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

Advertisement