Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ανασκόπηση 2022: Τα πιο «καυτά» μαγιό Ελληνίδων σελέμπριτι

Ανασκόπηση 2022: Άλλες τα έβγαλαν από την ντουλάπα τους, άλλες πάλι εμπλούτισαν την… φαρέτρα τους. Το αποτέλεσμα κοινό. Η ανδρική λίμπιντο στο κόκκινο, οι καρδιές και τα likes δίχως σταματημό και το καλοκαίρι πιο «καυτό» από ποτέ.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Βαλαβάνη, Ναυσικά με βουτιές στον Άγιο Δομίνικο, Τούνη, Αλεξανδράκη, Αντωνίου και πόσες άλλες  προκάλεσαν ίλιγγο στο ανδρικό κοινό με την καυτή παρουσία τους και τις αναρτήσεις που έκρυβαν λίγα πράγματα και άφηναν πολλά στην φαντασία των θαυμαστών τους.

Ας δούμε όμως τις πιο καυτές παρουσίες μία προς μία.

Ανασκόπηση 2022: Τα πιο καυτά μπικίνι

Στην κορυφή της χρονιάς ίσως η πιο καυτή βουτιά του καλοκαιριού. Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου τι μας έκανες;

View this post on Instagram

A post shared by Nafsika (@nafsika_pan)

 

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη

View this post on Instagram
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

29/12/2022
|
17:35

Μισέλ Ομπάμα: «Για 10 ολόκληρα χρόνια δεν άντεχα καθόλου τον Μπαράκ»

 

A post shared by Evridiki Valavani (@evridiki_valavani)

 

 

Στην αγκαλιά του νικητή του Survivor, Στάθη Σχίζα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μας χαρίζει τις πιο «καυτές» στιγμές της από ολόκληρο το Instagram.

 

Ποιος μπορεί άραγε να ξεχάσει τις διακοπές της εγκυμονούσας Ιωάννας Τούνη στο Ντουμπάι; Δύσκολο αυτό που σας ζητάμε ειδικά να θυμηθείτε την παρακάτω φωτογραφία.

 

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι επισήμως ελεύθερη εδώ και πολύ καιρό. Βέβαια τα τελευταία δημοσιεύματα την θέλουν εκ νέου σε σχέση. Δεν μας πτοούν… Ρίξτε μία ματιά. Πίσω κίνηση από άλλον πλανήτη.

 

Η Αγγελική Ηλιάδη έκανε μπάνιο στο ριάλιτι  «Φάρμα» που συμμετείχε και… πέρασε τις εξετάσεις!

 

Μία εκπρόσωπο έχουμε στην Ιταλία και μας γεμίζει με υπερηφάνεια… Φουσκώνουν τα στήθη! Κυρίες και κύριοι η μοναδική Ρία Αντωνίου.

View this post on Instagram

A post shared by ria antoniou (@riaantoniou)

 

Έχετε παρατηρήσει μερικές φορές να κολλά το instargram; Σας βρήκαμε τον λόγο. Ακούει στο όνομα Σοφία Χαρμαντά.

View this post on Instagram

A post shared by S O F I A (@sofiaharmanda)

 

Η λίστα μας διαθέτει και μία δημοσιογράφο. Έντονη, πεπειραμένη και με πολλά προσόντα… Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις.

 

Όταν μιλάμε για σέξι Ελληνίδα το μυαλό μας πάει κατευθείαν στη Βίκυ Κάβουρα. Απολαύστε την.

 

«El Diablo» δίχως αμφισβήτηση η εκρηκτική Έλενα Τσαγκρινού.

 

Αύγουστος και η τραγουδίστρια που έχει κατακτήσει την pop σκηνή Ζόζεφιν ετοιμάζεται να γυρίσει βίντεο κλιπ μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη. Αχ βρε Πέτρο πως άντεξες δίπλα της;

View this post on Instagram

A post shared by JOSEPHINE (@josephinewendel)

 

Η Σοφιάνα Αβραμάκη αλλά και η Έλενα Χαμπέρη πάλεψαν στους στίβους μάχης και κέρδισαν τις καρδιές και τα βλέμματα εκατομμυρίων ανδρών.

 

 

 

 

Η ραδιοφωνική παραγωγός Έλενα Κώνστα είναι ένα «σοκ» όπως αναφέρει στο ομότιτλο τραγούδι ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Κορμάρα, Θεάρα!

 

 

Η Χριστίνα Κολέτσα είναι πυ πυ πύραυλος! Και το αποδεικνύει με ρούχα ή με μαγιό…

 

Όσα χρόνια κι αν περάσουν η Έλλη Κοκκίνου θα έχει κάτι που καμία άλλη γυναίκα δεν έχει. Ακόμα το αναζητούμε αλλά αυτό το κάτι την κάνει μοναδικά ξεχωριστή και άκρως θελκτική.

 

Τι κι αν είναι στα 55 της χρόνια η αξεπέραστη Βίκυ Κουλιάνου; Θα πάθετε πλάκα και δεν θα σταματήσετε να χαζεύετε το προφίλ της. Θα κολλήσετε σας λέω…

 

Τελευταία αλλά όχι έσχατη σας άφησα την Star GS Hellas Κορίνα Εμμανουηλίδου. Πάει για Μις Υφήλιος το κορίτσι… Καθίστε καλά.

View this post on Instagram

A post shared by 2022 (@korina_emmanouilidou)

 

View this post on Instagram

A post shared by 2022 (@korina_emmanouilidou)

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στα Τρίκαλα, με 195 συμμετοχές και πλήθος κόσμου – παρότι η βροχή που προηγήθηκε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Ford Pro αποκάλυψε μια νέα επιλογή για το E-Transit με μπαταρία Extended Range, ενισχύοντας τις δυνατότητες του δημοφιλέστερου μεγάλου ηλεκτρικού van της Ευρώπης,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η φιλοσοφία “form follows function” της AC Schnitzer, σύμφωνα με την οποία τα βελτιωτικά αξεσουάρ είναι κυρίως λειτουργικά και αποτελεσματικά, εκτός από ιδιαίτερα εντυπωσιακά,...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στον Κωνσταντίνο Π. Καβάφη (Αλεξάνδρεια, 1863-1933) θα είναι αφιερωμένη η 14η ποιητική συνάντηση La Forza della Poesia που θα πραγματοποιηθεί 4-12 Μαΐου 2024, στην...

Advertisement