Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ρακιντζής: Το περιστατικό με τη βαλίτσα που έφτασε σπίτι του

Ρακιντζής: Για τις αλλαγές του κοινού ανά της δεκαετίας καθώς και την πιο ακραία, κατά τον ίδιο, πρόταση που έχει δεχθεί μέχρι σήμερα μίλησε ο Μιχάλης Ρακιντζής στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη και την κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας.

«Αλλιώς συμπεριφερόταν το κοινό στην εποχή του ’80 και του ΄90 και αλλιώς είναι σήμερα. Σήμερα είναι πιο απόμακρα τα πράγματα.

Ας πούμε, γινόταν σκοτωμός για ένα αυτόγραφο ενώ σήμερα δεν χρειάζεται αυτόγραφο. Μια φωτογραφία από μακριά ή έστω μια σέλφι, αν μπορούν να πλησιάσουν, είναι αρκετή.

Τότε γινόταν σκοτωμός για τα αυτόγραφα, δηλαδή ποδοπατιόνταν κάτω» παραδέχθηκε, αρχικά, ο Μιχάλης Ρακιντζής.

«Μου είχαν κάνει μια πολύ καλή οικονομική πρόταση από νυχτερινό κέντρο και εγώ την αρνήθηκα. Ήταν μια πολύ συγκεκριμένη εποχή που τα χρήματα κυκλοφορούσαν σε βαλίτσες.

Ενώ δεν θα δεχόμουν μια τέτοια πρόταση για συγκεκριμένο μαγαζί, έφτασε μέχρι το σπίτι μου βαλίτσα με λεφτά. Κάτι το οποίο θεώρησα πως με προσβάλλει ακόμα περισσότερο.

Δηλαδή όταν πεις “όχι, ευχαριστώ δεν μου κάνει” και πάει ο άλλος να σε δελεάσει με χρήματα νομίζω πως είναι αρκετά προσβλητικό» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Μιχάλης Ρακιντζής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement