Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

GNTM: «Γυμνή» πρόκληση από Βινίταρος και Γαλύφα

GNTM: Ο στόχος της δοκιμασίας αποχώρησης της Τρίτης (1/11) στο GNTM ήταν να ακουστεί το ηχηρό μήνυμα κατά του body shaming. Τα μοντέλα κλήθηκαν να συνεργαστούν και να μοιραστούν ένα μόνο μπικίνι!

Συγκεκριμένα, τα κορίτσια θα φωτογραφίζονταν σε ζευγάρια με τη μία από τις δύο να φοράει μόνο το πάνω μέρος του μπικίνι και την άλλη μόνο το κάτω.Οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να αφήσουν τα σώματά τους να μιλήσουν ποζάροντας σε μία πισίνα και στον φωτογραφικό φακό του Joey Leo. Στο μυαλό τους όσο φωτογραφίζονταν έπρεπε να έχουν ότι η καμπάνια είναι μία ωδή στο body positivity!

Τα επίδοξα μοντέλα ωστόσο, έμειναν… με το στόμα ανοιχτό όταν αντίκρισαν τις μούσες του μόντελινγκ Έλενα Γαλύφα και Μαίρη Βινίταρος να τους δείχνουν πώς ακριβώς έπρεπε να φωτογραφηθούν. Μαίρη και Έλενα μοιράστηκαν ένα μπικίνι και έδωσαν στις παίκτριες τα «φώτα» τους θέτοντας αμέσως τον πήχη πολύ ψηλά.

Οι διαγωνιζόμενες του GNTM αρχικά «πάγωσαν» παρακολουθώντας προσεκτικά τις κινήσεις της Έλενας και της Μαίρης προκειμένου να αντιληφθούν το concept της φωτογράφισης.

«Όλο αυτό γίνεται για να καταρρίψουμε τον όρο body shaming. Ποζάρετε γυμνές γιατί είστε φεμινίστριες, αγαπάτε το κορμί σας και έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτό και το δείχνετε. Αυτό είναι και το κεντρικό μήνυμα της φωτογράφισης», ανέφερε στις διαγωνιζόμενες ο Τάσος Σοφρωνίου για το concept της φωτογράφισης.

GNTM: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Αλεξίας

Kατά τη διάρκεια της κριτικής των φωτογραφιών των επίδοξων μοντέλων, η Αλεξία προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση, η οποία αφορούσε την περιπέτεια που είχε παλαιότερα με τα κιλά της, μιας και πάντοτε κάτι δεν την ευχαριστούσε στο σώμα της.

Η Αλεξία είπε ότι ένιωθε απόλυτα τυχερή που ήταν στο set μαζί με την Ζωή, μιας και είχε ένα πολύ όμορφο κορμί και μπορούσε να καλύψει οποιαδήποτε ατέλειά της. Η Βίκυ Καγιά, εκείνη τη στιγμή, της είπε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχεί για κάποια ατέλειά της στο κορμί της, μιας και πλέον η μόδα έχει αλλάξει ολοκληρωτικά.

Εκείνη τη στιγμή, η Αλεξία είπε ότι παλαιότερα είχε αντιμετωπίσει πολύ μεγάλο πρόβλημα με το κορμί της και για αυτόν τον λόγο δεν έτρωγε, με αποτέλεσμα να λιποθυμάει και να κινδυνεύει η υγεία της.

GNTM: Ξέσπασε σε κλάματα στο πλατό – «Το κρύβω μέσα μου τόσο έντονα»

Δεν απέδωσε τα αναμενόμενα η Γιέβα στην φωτογράφηση στο GNTM, αφού, όπως ανέφερε, δεν νιώθει καθόλου καλά με το σώμα της. Μάλιστα με τη Κάτια που ήταν το ταίρι της αλλά και με το ζευγάρι Ντορέλα – Βικτώρια βρέθηκαν στο bottom two. Η νεαρή παίκτρια ξέσπασε σε δάκρυα και πέρασε και αυτή σε μία προσωπική εξομολόγηση:

«Δεν ξέρω πραγματικά, δεν αφήνω ανθρώπους από έξω να έρθουν κοντά σε εμένα. Πώς θα έρθουν; Πώς θα σε αγαπήσουν, αν δεν το κάνεις εσύ στον εαυτό σου; Είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις και το ξέρω. Είναι δύσκολο να είσαι κοντά μου, όταν εγώ έχω πρόβλημα. Τα τελευταία χρόνια είμαι έτσι, όταν έφυγα από την Ουκρανία και προσπάθησα μόνη μου πρώτη φορά έτσι χωρίς βοήθεια. Κάπως πέρασε στο κεφάλι μου ότι πρέπει να το περάσω μόνη μου χωρίς βοήθεια».

Παρακάτω πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να κοιτώ τον εαυτό μου στον καθρέφτη, όταν έχω κόσμο. Αυτή είναι τόσο προσωπική στιγμή. Ντρέπεσαι να το πεις στην οικογένεια και στους φίλους σου. Το κρύβω τόσο έντονα μέσα μου…»

GNTM: «Η πόρτα του σπιτιού μου μπορεί να έχει κλείσει»

Εντυπωσιακό από την άλλη ήταν το αποτέλεσμα που παρουσίασαν η Μικαέλα κι η Γεωργιάνα. Ο Γιώργος Καράβας ενθουσιάστηκε με την εικόνα που έβλεπε κι έκανε πολύ όμορφα σχόλια για τη λήψη τους, μόνο που η Μικαέλα δήλωσε ότι δεν ένιωθε τόσο άνετα, που πόζαρε topless.

«Γυναικάρα μου για εσένα τι να πω; Είσαι για ακόμα μια φορά χάρμα οφθαλμών. Μπράβο συνέχισε έτσι κι ήδη πιστεύω ότι έχουν ανοίξει πολλές πόρτες για εσένα κι εκτός GNTM» της είπε ο Γιώργος Καράβας.

«Μία μπορεί να έχει κλείσει, του σπιτιού μου. Εγώ στα 20 μου ούτε topless στην παραλία δεν έβγαινα, πόσο μάλλον στην τηλεόραση. Ήταν αστείο. Ναι μεν έχω ένα μικρό φόβο πώς θα αντιδράσει και θα το δει όλο αυτό, αλλά από την άλλη είναι πολύ ακομπλεξάριστος και προχωρημένος άντρας ο σύζυγός μου και πιστεύω ότι θα το δει όπως εγώ, γιατί επί τόπου άλλαξα γνώμη. Το πιο σπουδαίο ήταν το μήνυμα που περνούσε. Body positivity» ανέφερε η Μικαέλα.

Η Ντορέλα που φωτογραφήθηκε μαζί με τη Βικτώρια ήταν, σύμφωνα με τη γνώμη των κριτών η κοπέλα που έπρεπε να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

«Ο αδύναμος κρίκος σε αυτό το ζευγάρι ήταν η Ντορέλα. Βικτώρια παραμένεις, συγχαρητήρια. Ήθελα τόσο να σε δω να κάνεις πράγματα. Εδώ είναι διαγωνισμός όμως» είπε η Βίκυ Καγιά στο 18χρονο κορίτσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μιλώντας για την Ανάσταση στον Βροντάδο της Χίου και το άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί της έθιμο του ρουκετοπόλεμου, σύντομα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόκειται απλώς...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι αρχές αυτές έχουν να κάνουν με τη λειτουργικότητα, τη γοητεία, τη χρηστικότητα και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα του νέου SUV της Volvo. Η επιτροπή...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο πλαίσιο αυτής της νέας συνεργασίας, η Nissan θα έχει δικαιώματα διανομής για τη σειρά προϊόντων Silence, συμπεριλαμβανομένων των οχημάτων Silence S04 και των...

Advertisement