Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Μέγκαν Μαρκλ: Ο Χάρι «παρέμεινε αισιόδοξος» μετά τον θάνατο της Ελισάβετ – «Είμαι περήφανη που τη γνώρισα»

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ,  μίλησε στο Variety για μια μεγάλη γκάμα θεμάτων, θέλοντας να «διαλύσει» ορισμένες παρανοήσεις για τις σχέσεις του ζεύγους με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια και να ρίξει περισσότερο «φως» στην σχέση της με την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Μέγκαν συμμετείχε σε μια λαμπερή φωτογράφιση για το περιοδικό, στην οποία φόρεσε ένα φόρεμα του σχεδιαστή Jason Wu, αξίας 4.657 λιρών. Η Μαρκλ μίλησε στους δημοσιογράφους για το πρόσφατο ταξίδι της στο Ηνωμένο Βασίλειο μαζί με τον σύζυγό της Χάρι, σε μέρος μιας «περιοδείας» τους στην Ευρώπη που  διακόπηκε αιφνίδια από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ στις 8 Σεπτεμβρίου.

View this post on Instagram

A post shared by Variety (@variety)

 

Η Μαρκλ αποκάλυψε ποια ήταν τα συναισθήματα του Χάρι, στο άκουσα της είδησης. Όπως εξήγησε, ο άνδρας της πληροφορήθηκε για τον θάνατο της γιαγιάς του «μόλις 5 λεπτά πριν από τον υπόλοιπο κόσμο».

«Ήταν μια περίπλοκη στιγμή, αλλά ο άντρας μου, πάντα  αισιόδοξος, είπε: “Τώρα θα ξαναβρεθεί με τον άντρα της”. Ο Χάρι φαινόταν συντετριμμένος καθώς έφτανε μόνος στο Μπαλμόραλ όπου άφησε την τελευταία της πνοή η βασίλισσα. Ο πρίγκιπας Χάρι έμεινε στο βασιλικό κτήμα στην Σκωτία για 12 ώρες,  κατά τις οποίες, όμως, αρνήθηκε να δειπνήσει με τον βασιλιά Κάρολο και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, όπως έγινε γνωστό.

View this post on Instagram

A post shared by Variety (@variety)

 

 

Στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, ο πρίγκιπας έκατσε πιο πίσω από την υπόλοιπη οικογένεια, ενώ αίσθηση προκάλεσε και το γεγονός πως του απαγορεύθηκε να φορέσει την στρατιωτική του στολή όπως έκαναν οι υπόλοιποι, λόγω της απομάκρυνσής του από τα βασιλικά του καθήκοντα.

Ωστόσο, παρά τους ισχυρισμούς ότι αυτή και ο Χάρι έχουν βάλει σκοπό να «βλάψουν τη βασιλική οικογένεια» από τότε που μετακόμισαν στις ΗΠΑ το 2020, η Μέγκαν είπε στο Variety ότι η ίδια και ο Χάρι δεν έχουν κακές προθέσεις απέναντι στα υπόλοιπα μέλη. Μάλιστα, η Μαρκλ διευκρίνισε ότι παραμένει «περήφανη» για τη σχέση που είχε με τη Βασίλισσα. «Η σχέση μας διατρεχόταν πάντα από μια αίσθηση ζεστασιάς», σχολίασε, αποκαλώντας την Ελισάβετ μια σπουδαία «μητριάρχη».

View this post on Instagram

A post shared by Variety (@variety)

 

Όσον αφορά το πώς βίωσε η ίδια την κηδεία της Ελισάβετ και τα όσα επακολούθησαν, η Μαρκλ είπε:

«Υπήρξε μια τεράστια έκρηξη αγάπης και υποστήριξης από τον κόσμο. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που μπόρεσα να είμαι μαζί με τον σύζυγό μου για να τον στηρίξω, ειδικά εκείνη την περίοδο. Είναι πολύ  όμορφο το να βλέπεις την κληρονομιά που άφησσε η γιαγιά του, σε τόσα πολλά επίπεδα. Σίγουρα, όσον αφορά τη γυναικεία ηγεσία, είναι το πιο λαμπρό παράδειγμα που φέρνω στο μυαλό μου. Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που μπόρεσα να περάσω χρόνο μαζί της και να τη γνωρίσω».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement