Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Πάρις Χίλτον: Μιλά για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη σε ψυχιατρική κλινική – «Μας έκαναν γυναικολογικές εξετάσεις με το ζόρι»

Η Πάρις Χίλτον μίλησε για την σεξουαλική κακοποίηση που φέρεται να υπέστη στα εφηβικά της χρόνια σε ψυχιατρική κλινική της Γιούτα, όπου μέλη του προσωπικού υπέβαλαν την ίδια, αλλά και άλλες φοιτήτριες σε «υποχρεωτικές» εξετάσεις του τραχήλου της μήτρας, όπως υποστήριξε.

«Πολύ αργά το βράδυ, θα ήταν γύρω στις 3 ή 4 το πρωί, έπαιρναν εμένα και άλλα κορίτσια σε ένα δωμάτιο και μας έκαναν ιατρικές εξετάσεις», ισχυρίστηκε η Χίλτον, 41 ετών, σε άρθρο που δημοσιεύθηκε την Τρίτη στους New York Times.

Η κληρονόμος υποστήριξε ότι τις εξετάσεις «δεν τις έκανε καν κάποιος γιατρός» αλλά «κάποια μέλη του προσωπικού» της ιατρικής σχολής και ψυχιατρικής κλινικής Provo Cayon, «που μας έβαζαν να ξαπλώνουμε στο τραπέζι και έβαζαν τα δάχτυλά τους μέσα μας».

Καθώς η φωνή της έτρεμε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο βίντεο που αναρτήθηκε, η Χίλτον συνέχισε: «Δεν ξέρω τι έκαναν, αλλά σίγουρα δεν ήταν γιατροί. Ήταν πραγματικά τρομακτικό και είναι κάτι που πραγματικά είχα απωθήσει για πολλά χρόνια».

«Αλλά επιστρέφει συνεχώς τώρα, και το σκέφτομαι», συνέχισε.  «Και τώρα, κοιτάζοντας πίσω ως ενήλικη, αυτό ήταν σίγουρα σεξουαλική κακοποίηση».

View this post on Instagram

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

Η Χίλτον προχώρησε σε μια λεπτομερή περιγραφή των όσων λέει ότι υπέστη στα χέρια του προσωπικού της κλινικής. Η σταρ δήλωσε ότι την ανάγκαζαν να ξαπλώσει σε ένα κρεβάτι και να ανοίξει τα πόδια της, δήθεν για να της εξετάσουν τον τράχηλο της μήτρας.

«Έκλαιγα όσο με κρατούσαν κάτω με τη βία και φώναζα “Όχι!”. Αυτοί μου έλεγαν να σκάσω και να μην αντιστέκομαι, ειδάλλως θα με έστελναν στον γυναικολόγο. Είναι σημαντικό να μιλάμε γι’ αυτά τα πράγματα ανοιχτά, για να μπορέσουμε να τα ξεπεράσουμε και να μπαίνει τέλος στην κακοποίηση».

Η Χίλτον έχει μιλήσει επανειλημμένα για το χρόνο που πέρασε της στο αμφιλεγόμενο οικοτροφείο στο παρελθόν. Η σταρ εστάλη στο συγκεκριμένο οικοτροφείο – κλινική από τους γονείς της όταν ήταν 16 ετών, λόγω της «επαναστατικής φύσης της». Εκεί, η Χίλτον έμεινε 11 μήνες.

View this post on Instagram

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

Το 2020, κυκλοφόρησε ένα ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «This is Paris», στο οποίο μιλούσε για τα όσα φέρεται να πέρασε στο οικοτροφείο.

«Υποτίθεται ότι ήταν σχολείο, αλλά τα μαθήματα δεν ήταν καθόλου στο επίκεντρο. Από τη στιγμή που ξυπνούσα μέχρι που έπεφτα για ύπνο, όλη μέρα ούρλιαζαν μες στο πρόσωπό μου, μου φώναζαν, με υπέβαλαν σε συνεχόμενα βασανιστήρια». Η πετυχημένη πλέον επιχειρηματίας είπε πως οι τρόφιμοι αναγκάζονταν να λαμβάνουν πολλά ψυχιατρικά φάρμακα, ότι υποβάλλονταν σε εξαντλητικές τιμωρίες και ορισμένες φορές περνούσαν έως και 20 ημέρες στην απομόνωση.

«Πάθαινα κρίσεις πανικού και έκλαιγα κάθε μέρα», πρόσθεσε. «Ήμουν σε τέτοιο χάλι. Ένιωθα φυλακισμένη και μισούσα τη ζωή».

Η φριχτή εμπειρία που είχε η Πάρις στο σχολείο τελείωσε όταν έκλεισε τα 18 της το 1999 και επέστρεψε στη Νέα Υόρκη, αρνούμενη να μιλήσει για την εμπειρία της μέχρι τα τελευταία χρόνια.

«Ήμουν τόσο ευγνώμων που είχα γλιτώσει από εκεί μέσα, δεν ήθελα καν να το ξανααναφέρω. Ήταν απλώς κάτι για το οποίο ντρεπόμουν και δεν ήθελα να μιλάω γι’ αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μιλώντας για την Ανάσταση στον Βροντάδο της Χίου και το άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί της έθιμο του ρουκετοπόλεμου, σύντομα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόκειται απλώς...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι αρχές αυτές έχουν να κάνουν με τη λειτουργικότητα, τη γοητεία, τη χρηστικότητα και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα του νέου SUV της Volvo. Η επιτροπή...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

ΧΙΟΣ

Ο Παγχιακος Εκπολιτιστικός Συλλογος Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού, θα ήθελε να ευχηθεί θερμές ευχες για το Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους!! Το Άγιο Πνεύμα...

Advertisement