Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Γιάννης Μπέζος: Τα συγκινητικά του λόγια για Καζάκο, Παπά, Καραγιάννη

Ο Γιάννης Μπέζος έχει πολλές φορές προκαλέσει συζητήσεις με τιςς δηλώσεις του, χάρη στην αφοπλιστική του ειλικρίνεια – ή και εξαιτίας της. Σε συνέντευξή του στο Secret των «Παραπολιτικών», ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στις πρόσφατες απώλειες στο χώρο της τέχνης, ενώ νωρίτερα είχε ρίξει νέα «βόμβα» σχετικά με τα ριάλιτι που προβάλλονται στην τηλεόραση.

Η συνέντευξη στα «Παραπολιτικά» φέρεται να δόθηκε με αφορμή το νέο τηλεοπτικό του εγχείρημα, «Ό,τι αγαπώ» στο OPEN. Στη συνέντευξη, ο Μπέζος αναφέρεται μεταξύ άλλων και στις τελευταίες απώλειες που γνώρισε ο κόσμος του θεάτρου και του σινεμά, όπως ο Κώστας Καζάκος, η Ειρήνη Παπά και η Μάρθα Καραγιάννη.

«∆υστυχώς, ο χρόνος είναι αδυσώπητος και άνθρωποι οι οποίοι άφησαν ένα ισχυρό ίχνος στη δουλειά µας δεν είναι πια κοντά µας. Θα µου πει κάποιος ότι είναι αναµενόµενο, αλλά, όσο αναµενόµενο και να είναι, δεν παύει να είναι και οδυνηρό. Και µάλιστα πρόκειται για τον χαµό ανθρώπων οι οποίοι σφράγισαν µια εποχή µε το έργο τους και όχι µόνο, αλλά και µε τη γενικότερη δράση και παρουσία τους ο καθένας στον τοµέα του», είπε ο Γιάννης Μπέζος.

«Ο Κώστας Καζάκος άφησε το στίγµα του στο θέατρο πάρα πολύ έντονα, αλλά και στη διδασκαλία. Ηµασταν συνδιδάσκοντες σε µια σχολή και προσπαθούσαµε να “κάνουµε µάθηµα” στα νέα παιδιά που βγαίνουν στο θέατρο. Ηταν ένας άνθρωπος που πάλεψε πάρα πολύ, µε πάθος, για το θέατρο και την υποκριτική, όπως άλλωστε και η Ειρήνη Παπά, η οποία είχε µεγάλη δραστηριότητα κυρίως στο εξωτερικό και ειδικότερα στον κινηµατογράφο. Και βεβαίως η καλή µου Μάρθα Καραγιάννη, την οποία γνώριζα και ήταν ένας λαµπρός άνθρωπος. ∆εν κυνηγούσε χίµαιρες, ήξερε τι της γινόταν και µαζί µε άλλους της γενιάς της στον χώρο της κωµωδίας σηµατοδοτεί ένα µόνιµο χαµόγελο, το οποίο σιγά σιγά εξαφανίζεται από τα χείλη µας. Θέλω να πιστεύω, επειδή ήταν άνθρωποι που αγαπούσαν τους νεότερους, ότι το χαµόγελο αυτό και το πάθος για την υποκριτική θα τα ξαναβρούµε», πρόσθεσε.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην καλοκαιρινή του περιοδεία αναφέροντας: «Επειδή έκανα µια περιοδεία µε τις “Θεσµοφοριάζουσες”, είδα ότι υπάρχει διάθεση από τον κόσµο να συµµεριστεί τις προσπάθειές µας και αυτό µας πολλαπλασιάζει την ευθύνη, µετά το διάστηµα των απαγορεύσεων της πανδηµίας, να κάνουµε καλύτερα τη δουλειά µας», ανέφερε.

Την περασμένη Παρασκευή (23/9) ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή του Alpha όπου και μίλησε για το πρόβλημα που έχει με τους νέους και τις νέες. καθώς και για τα ριάλιτι.

«Μου αρέσει από τη φύση μου να κουράζομαι, αυτή είναι η ξεκούρασή μου. Όταν ακούω νέους να λένε ότι κουράστηκαν, το θεωρώ αδιανόητο. Οι νέοι γεννιούνται κουρασμένοι και φταίνε οι γονείς γι’ αυτό. Ζούμε σε μια κοινωνία υποκριτών. Από τη μία κράζουν και από την άλλη φοβούνται μη χαλάσουν τα χρηστά ήθη», είπε ο Γιάννης Μπέζος.

Κλείνοντας, ο Γιάννης Μπέζος ανέφερε: «Τα ριάλιτι για μένα είναι πορνό, είναι υποκατάστατο ρωμαϊκών εκδηλώσεων. Όσοι λένε στα παιδιά των ριάλιτι ότι αξίζουν να μπουν στο θέατρο, πουλάνε φρούδες ελπίδες. Δεν θα ασχολιόμουν με την πολιτική. Έχουν σταματήσει να μου γίνονται προτάσεις. Δεν υποστηρίζω ένα κόμμα, μόνο οι ανόητοι δεν αλλάζουν. Δεν έχω σκοπό να κλείσω την καριέρα μου. Πρέπει να ανησυχούμε για τη δική μας καριέρα κι όχι για των άλλων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σωκράτης Συριώδης Σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο τόσο για την ανθρωπότητα όσο και για την χώρα μας, ίσως η σκέψη για την...

ΧΙΟΣ

Το Εργατικό Κέντρο Χίου εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο του Γιώργου Ρωμανιά. Ο Γιώργος Ρωμανιάς φίλος του Εργατικού Κέντρου Χίου συνέβαλε καθοριστικά με...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η περιοδεία της παράταξης «Σύμπραξη Δημιουργίας για τη Νέα Χίο». Την Κυριακή (1/10) ο Σταμάτης Κάρμαντζης και υποψήφιοι του συνδυασμού...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Φέρεται εἰς γνῶσιν τῶν εὐσεβῶν Χριστιανῶν, ὃτι τήν  Παρασκευήν, 6ην  Ὀκτωβρίου 2023, ἡ Ἐκκλησία μας ἑορτάζει τήν Ἱεράν Μνήμην τοῦ Ἁγίου Ἐνδόξου Ἀποστόλου Θωμᾶ...

Advertisement