Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Πέθανε η ηθοποιός Αν Χεκ – Αποσυνδέθηκε από το μηχάνημα υποστήριξης

Η ηθοποιός Αν Χεκ πέθανε  την Παρασκευή 12/08, αφού την αποσυνέδεσαν από τη μηχανική υποστήριξη, μια εβδομάδα μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη περίπου πριν από μια εβδομάδα.

Ο θάνατός της ανακοινώθηκε από τη φίλη της Nancy Davis στο Instagram και επιβεβαίωσε η οικογένειά της στον Guardian. Η ηθοποιός νοσηλευόταν στο Grossman Burn Center στο νοσοκομείο West Hills βόρεια του Λος Άντζελες μετά από ένα φρικτό δυστύχημα στις 5 Αυγούστου.

το πρωί της Παρασκευής εκπρόσωποι της οικογένειας ανακοίνωσαν ότι είναι πλέον εγκεφαλικά νεκρή και γι’ αυτό αποφασίστηκε να την αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση η 53χρονη ηθοποιός παρέμενε σε αναπνευστήρα μέχρι να διαπιστωθεί αν τα όργανά της μπορούν να αξιοποιηθούν για μεταμοσχεύσεις, όπως η ίδια η Αν Χεκ επιθυμούσε.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για τις ευχές και τις προσευχές τους για ανάρρωση της Αν όπως και το προσωπικό του νοσοκομείου που την φρόντισαν. Δυστυχώς λόγω του τροχαίου η Αν Χεκ υπέστη σοβαρό τραύμα στον εγκέφαλο, παραμένει σε κώμα και δεν αναμένουμε ότι θα ζήσει» αναφέρεται στην ανακοίνωση της οικογένειας.

Οι συγγενείς της 53χρονης ηθοποιού υπενθυμίζουν, επίσης, ότι «ήταν από καιρό επιθυμία» της να γίνει δωρητής οργάνων και γι’ αυτό θα την κρατήσουν στη ζωή μέχρι να γίνει ο έλεγχος στα όργανά της.

«Η Αν είχε μεγάλη καρδιά και είχε αγγίξει τους πάντες με το γενναιόδωρο πνεύμα της. Θα την θυμόμαστε για την θαρραλέα ειλικρίνειά της και θα μας λείψει για το φως της» καταλήγει η ανακοίνωση της οικογένειας της ηθοποιού, Αν Χεκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΧΙΟΣ

Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου και Δικηγορικός Σύλλογος Χίου συμμετείχαν ενεργά στην κινητοποίηση που έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης 24 Απριλίου 2024, έξω από...

Advertisement