Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Πρίγκιπας Χάρι: Το εσώρουχό του βγαίνει σε δημοπρασία από πρώην στρίπερ στο Λας Βέγκας

Το εσώρουχο που φορούσε ο πρίγκιπας Χάρι κατά τη διάρκεια μιας…άγριας βραδιάς στο Λας Βέγκας βγάζει σε δημοπρασία η πρώην στρίπερ Κάρι Ρουαγιάλ, η οποία φέρεται να συνόδευε τον Βρετανό πρίγκιπα στα πάρτυ του στην Αμερική.

Με την αφορμή της… 10της επετείου ενός θρυλικού πάρτι στο Βέγκας, στο οποίο συμμετείχε ο πρίγκιπας Χάρι, η Κάρι Ρουαγιάλ δημοπρατεί το εσώρουχο του Χάρι, μαζί με το φόρεμα αλλά και τα εσώρουχα που φορούσε η ίδια την επίμαχη βραδιά.

Η πρώην χορεύτρια υποστηρίζει ότι βρισκόταν σε μια σουίτα ξενοδοχείου μαζί με τον πρίγκιπα, όταν εκείνος αποφάσισε να ξεγυμνωθεί εντελώς, ξεχνώντας, αργότερα, να πάρει πίσω το εσώρουχο που έμεινε…σουβενίρ στην Κάρι Ρουαγιάλ.

Η στρίπερ βγάζει τώρα σε δημοπρασία το «πριγκιπικό» εσώρουχο, εκτιμώντας πως η αξία του φθάνει το 1 εκατομμύριο δολάρια. Η δημοπρασία θα λάβει χώρα στο Hustler Club του Λάρι Φλιντ, ένα κλαμπ από το οποίο θρυλείται ότι πέρασε ο πρίγκιπας Χάρι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Λας Βέγκας.

Μάλιστα, η πρώην χορεύτρια θεωρεί πως με την δημοπρασία κάνει…χάρη στον πρίγκιπα Χάρι, θυμίζοντάς του τις ανέμελες στιγμές της νιότης που έχει πλέον αφήσει πίσω.

«Διοργανώνω τη δημοπρασία για να του θυμίσω τη διασκεδαστική του πλευρά, την πλευρά που ο γάμος του με τη σύζυγό του Μέγκαν έχει θέσει πλέον υπό περιορισμό», εξηγεί η Κάρι Ρουαγιάλ.

Η δημοπρασία ξεκινά την Πέμπτη, με τιμή εκκίνησης για το εσώρουχο του Χάρι τα 10.000 δολάρια. Εάν η προσφορά φτάσει ή και ξεπεράσει τα 800.000 δολάρια, ο νικητής θα πάρει δώρο ένα τρίλιτρο μπουκάλι παλαιωμένης σαμπάνιας Dom Perignon Rose του 1996 τυλιγμένη σε φύλλα χρυσού 24 καρατίων, αξίας άνω των 200.000 δολαρίων.

Μάλιστα, μέρος των εσόδων της δημοπρασίας θα διατεθεί στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Archewell του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το δεύτερο μοντέλο που κατασκευάζεται στην πλατφόρμα Large Architecture της Mazda μετά το CX-60, το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο που διαθέτει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

Advertisement