Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Mad Awards: Η πρώτη και γεμάτη ουσία ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου μετά τα επεισόδια

Η Έλενα Παπαρίζου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media, μετά τα όσα συνέβησαν στα Mad Video Music Awards 2022 και τον άγριο καβγά ανάμεσα στους  τράπερ.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε μέσα από το επίσημο προφίλ της στο Facebook:

«Η μουσική υπάρχει στη ζωή μας για να μας ενώνει. Για να περνάμε καλά. Χθες ζήσαμε κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει. Λυπάμαι βαθύτατα που το 2022 υπάρχει πόλεμος, πεθαίνει κόσμος, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα μεγάλους και παιδιά με σοβαρά νοσήματα. Αυτά με θλίβουν. Αυτά είναι σοβαρά προβλήματα. Όχι αυτό που έγινε χθες, μπροστά στα μάτια μας, μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών και κυρίως παιδιών. Το λιγότερο που οφείλαμε να κάνουμε ήταν να απομακρυνθούμε από το σημείο της έντασης για να γλιτώσουμε τα χειρότερα. Όχι στη βία. Όχι στο μίσος. Δεν τα έχει ανάγκη αυτά η κοινωνία μας. Με αγάπη και εκτίμηση, Έλενα».

MAD VMA 2022: Οι εικόνες ντροπής, η αποχώρηση της Έλενας Παπαρίζου, ο τραυματισμός Κορομηλά & τα μηνύματα οργής

Εικόνες ντροπής είδαμε, μέσα από βίντεο και αναρτήσεις, στα Mad Video Music Awards 2022. Snik και Light, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, άρχισαν να τσακώνονται και να ανταλλάσσουν σπρωξίματα και γροθιές με το πλήθος να πλησιάζει για να τους χωρίσει.

Οι δύο τράπερ, γνωστοί για τον εκκεντρικό τους χαρακτήρα και τις μεταξύ τους εντάσεις, αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους στη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής στη χώρα μας με τους πάντες να μένουν άναυδοι.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε στη σκηνή για να κατευνάσει τα πνεύματα, ενώ η Έλενα Παπαρίζου αποχώρησε από την εκδήλωση επειδή πανικοβλήθηκε με όσα συνέβησαν καθώς ήταν παρούσα και την ώρα του καβγά ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή. Ο δικηγόρος της δισκογραφικής εταιρείας της  Έλενας Παπαρίζουν, λίγο αργότερα, ξεκαθάρισε πως δεν θα κινηθεί νομικά. «Το περαστικό που συνέβη είναι πολύ λυπηρό, για αυτό και η Έλενα Παπαρίζου αποχώρησε. Δεν θα καταθέσει μήνυση», ανέφερε σε δήλωσή του.

Η βραδιά, βέβαια, είχε και άλλα απρόοπτα καθώς κατά τη διάρκεια του καβγά τραυματίστηκε η Ρούλα Κορομηλά. Φωτογραφία που κυκλοφόρησε τη δείχνει να κάθεται σε σκαλιά και να δέχεται τις πρώτες βοήθειες.

Η ανακοίνωση των Mad

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, τα Mad Video Music Awards κοινοποίησαν στα social media την εξής ανακοίνωση: «Tα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες. Τα Mad Video Music Awards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει».

#Cancel Trappers

Στο Twitter με το hashtag Cancel Trappers έχει δημιουργηθεί κίνημα που κατακεραυνώνει το συμβάν. Παράλληλα, αποθεώνουν την Έλενα Παπαρίζου που αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκδήλωση.

 

 

 

 

 

 

 

Η απόφαση του MEGA για τη μετάδοση της βραδιάς

Με ανακοίνωση το MEGA ξεκαθάρισε ότι στην προβολή των βραβείων δεν θα περιλαμβάνονται τα τραγούδια και τα πρόσωπα που ενεπλάκησαν στους καβγάδες.

«Το Mega έχει αποδείξει πως στηρίζει έμπρακτα τη μουσική και τους καλλιτέχνες και πως καταδικάζει αυστηρά κάθε μορφής βία. Η προβολή των MAD Video Music Awards από το Mega δεν θα περιλαμβάνει τραγούδια και βραβεύσεις προσώπων που ενεπλάκησαν σε πράξεις βίας κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Η μουσική μας ενώνει. Mega» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κανάλι.

Tα μηνύματα οργής των παρουσιαστών

Σήμερα το πρωί, η σκηνή με τους δύο τράπερ να παίζουν ξύλο ήταν πρώτο θέμα σε όλες τις εκπομπές. Η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, ξέσπασε. «Αγαπημένοι μου γονείς αυτά που παρακολουθείτε τώρα είναι αυτοί που παίζουν στο You Tube. Ατά είναι τα είδωλα σήμερα. Πήραμε πόσους δημοσιογράφους χθες να μιλήσουν για αυτό και ξέρετε τι μας είπαν; Φοβόμαστε γιατί όλοι αυτοί έχουν μπράβους και μπορεί να μας κάνουν ζημιά. Κι εγώ φοβάμαι γιατί κάνω αυτήν την εκπομπή και μπορεί να γυρίσω σπίτι μου και να με πλακώσουν στο ξύλο όλοι αυτοί» ανέφερε σε έντονο ύφος η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Ελεονώρα Μελέτη, μιλώντας για το περιστατικό,  δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της γι’ αυτήν την εξέλιξη κι ειδικά σε ένα μουσικό θεσμό που δίνουν το παρών και μικρά παιδιά. «Διψούσα να ακούσω κάποιον να ζητήσει κάποιος συγγνώμη. Ευτυχώς το έκανε ο Ασημινάκης, που είναι ο φροντιστής» ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη. «Εμείς ό,τι πλάνα έχουμε, τα έχουμε προβάλλει. Ας ελπίσουμε ότι είναι όλα καλά για την Έλενα Παπαρίζου. Αυτό που βλέπω είναι εικόνες ντροπής, μην ξεχνάτε ότι στη γιορτή οι άνθρωποι που δίνουν το παρών είναι νέα παιδιά» πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement