Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Είναι επίσημο: Η Σακίρα και ο Πικέ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους

Επίσημα έριξαν τους τίτλους τέλους στη σχέση τους η Σακίρα και ο Πικέ, μετά από 12 χρόνια κοινού βίου. Η πασίγνωστη τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα ζήτησαν την κατανόηση του κόσμου και σεβασμό στα παιδιά που έχουν μαζί.

«Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, που είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, ζητάμε σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», αναφέρεται στην κοινή τους δήλωση.

Η Σακίρα και ο Πικέ έχουν δύο παιδιά, ένα 9 ετών και ένα 6 ετών.

Σαν «βόμβα» είχε σκάσει νωρίτερα η είδηση ότι η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ ετοιμάζονταν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, καθώς ο άσος της Μπαρτσελόνα φέρεται να απάτησε την Κολομβιανή σταρ.

Ισπανικά δημοσιεύματα μετέδωσαν τη φήμη ότι το διάσημο ζευγάρι ζει χώρια και πως ο Ζεράρ Πικέ επέστρεψε στο εργένικο σπίτι του στη Βαρκελώνη ενώ τα βράδια βγαίνει με τον κολλητό του Ρίκι Πουτς και άλλους φίλους. Σύμφωνα με την El Periodico, οι σχέσεις της Σακίρα και του Πικέ είχαν ψυχρανθεί εδώ και εβδομάδες αν και οι δυο τους εμφανίζονταν ακόμη ως ζευγάρι στο σχολείο των παιδιών τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό Cuore, η αλήθεια είναι διαφορετική καθώς πίσω από τις κλειστές πόρτες η σουπερστάρ της μουσικής και ο ποδοσφαιριστής μετά βίας μιλιόντουσαν και αιτία είναι μία άλλη γυναίκα που μπήκε ανάμεσά τους.

Η Σακίρα φέρεται να έπιασε τον Πικέ να την απατά και αυτό ήταν η αιτία του χωρισμού τους. Πρόκειται για μία 20χρονη ξανθιά, η οποία σπουδάζει και εργάζεται ως promoter σε εκδηλώσεις”, όπως δημοσίευσε το Cuore.

Ο Πικέ ήταν σε σχέση με τη Σακίρα από το 2010 και είχαν γνωριστεί στο περιθώριο του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, στα γυρίσματα του τραγουδιού «Waka Waka». Οι δυο τους επιβεβαίωσαν δημόσια τη σχέση τους, τον Μάιο του 2011, όταν ο Πικέ ανέβηκε στη σκηνή σε συναυλία της Σακίρα στην Ισπανία.

Τον Σεπτέμβριο του 2012 η Κολομβιανή σταρ ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο παιδί του ζευγαριού και τον Ιανουάριο του 2013 γεννήθηκε ο γιος τους, Μίλαν. Τον Ιανουάριο του 2015 γεννήθηκε ο δεύτερος γιος τους, Σάσα.

Αν και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά δεν είχαν παντρευτεί. Η Σακίρα παρά το γεγονός ότι αποκαλούσε σύζυγο τον Ζεράρ Πικέ, σε συνέντευξή της αποκάλυψε γιατί δεν σκόπευε ποτέ να παντρευτεί τον αγαπημένο της με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους, τον Σάσα και Μίλαν: «Για να σας πω την αλήθεια, ο γάμος με φρικάρει. Δεν θέλω να με δει ως τη σύζυγό του. Θέλω να με βλέπει ως την ερωμένη του, το κορίτσι του. Θέλω να τον κρατήσω σε εγρήγορση. Θέλω να πιστεύει ότι όλα είναι πιθανά να συμβούν και όλα εξαρτώνται από τη συμπεριφορά του».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Στις 30 και 31 Μαρτίου 2024 θα παρουσιαστεί στο Ομήρειο και ώρα 20:30 η καινούργια παραγωγή της θεατρικής ομάδας της «Βοκαριάς Νενήτων» με το έργο «Ο...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την δέσμευση ότι ο Δήμος Χίου θα συμβάλει επικουρικά όπου μπορεί για να ολοκληρωθούν τα έργα που υλοποιούνται στο νησί μας από το Υπουργείο...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τό ἀπόγευμα τοῦ Σαββάτου 30ῆς Μαρτίου 2024 καί ὥρα 17.30, στόν Ἱ. Ναό Ἁγίων Ἀναργύρων Ἐγκρεμοῦ θά τελεσθεῖ Ἀρχιερατικός Ἑσπερινός, χοροστατοῦντος τοῦ Σεβ. Μητροπολίτου...

Advertisement