Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Έλον Μασκ: Ο πρώην της Άμπερ Χερντ παίρνει θέση για τη δίκη

Καθώς ο πλανήτης περιμένει την ετυμηγορία των ενόρκων στην δίκη «Τζόνι Ντεπ εναντίον Άμπερ Χερντ», ο  πρώην σύντροφος της Χερντ, Έλον Μασκ, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και να σχολιάσει την υπόθεση στο Twitter.

Το όνομα του δισεκατομμυριούχου έχει αναφερθεί αρκετές φορές στη δίκη, ωστόσο ο ίδιος δεν εκλήθη να καταθέσει, όπως ακουγόταν στην αρχή ότι θα συμβεί. Τώρα που η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της δίκης έχει αρχίσει, ο Έλον Μασκ έχει να πει τα εξής:

«Εύχομαι να προχωρήσουν και οι δύο με τη ζωή τους. Στα καλύτερά τους, είναι και οι δύο απίστευτοι».

Ο Μασκ δημοσίευσε το παραπάνω tweet ως απάντηση στον τηλεπαρουσιαστή Λεξ Φρίντμαν, ο οποίος είχε «τουιτάρει» τα δικά του συμπεράσματα από τη δίκη.

 

Το πρώτο συμπέρασμα του Φρίντμαν ήταν ότι η φήμη είναι για ορισμένους ανθρώπους ένα «τρομερό ναρκωτικό». Ο παρουσιαστής ανέφερε επίσης ότι οι άνθρωποι είναι ικανοί να «λένε ψέματα μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους» και ότι η «αγάπη μπορεί να γίνει άσχημη».

 

Ο Φρίντμαν δεν έλεγε στο συγκεκριμένο tweet εάν υποστηρίζει κάποιον από τους δύο ηθοποιούς, ωστόσο ο Μασκ «βγήκε μπροστά» για να πει μια καλή κουβέντα και για τους δύο.

Ο μεγιστάνας είχε ερωτικό δεσμό με τη Χερντ από το 2016 έως το καλοκαίρι του 2017.  Η σχέση τους αναζωπυρώθηκε τον Ιανουάριο του 2018, αλλά μόλις για έναν μήνα. Ο Τζόνι Ντεπ έχει αναφέρει κατά τη διάρκεια της δίκης ότι η πρώην σύζυγός του, Άμπερ Χερντ, δεχόταν επισκέψεις από τον Μασκ στο κοινό τους διαμέρισμα στο Λος Άντζελες, όταν εκείνος έλειπε.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ Παναγιώτη Κατσίβελα δέχθηκε στο Γραφείο του, σήμερα, 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.  Ο...

Advertisement