Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Δίκη Ντεπ – Χερντ: Οι δικηγόροι του Ντεπ προσκαλούν το σούπερ μόντελ Κέιτ Μος στο εδώλιο

Δίκη Ντεπ – Χερντ: Το πασίγνωστο σούπερ μόντελ της δεκαετίας του ’90, η Κέιτ Μος, αναμένεται να εμφανιστεί στην περιβόητη δίκη του Τζόνι Ντεπ εναντίον της Άμπερ Χερντ.

Ο Τζόνι Ντεπ έχει μηνύσει την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, για 50 εκατομμύρια δολάρια, υποστηρίζοντας ότι η Χερντ τον συκοφάντησε όταν έγραψε ένα άρθρο στη Washington Post, στο οποίο έλεγε πως υπήρξε θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Οι δύο πρώην σύντροφοι κατηγορούν ο ένας τον άλλο για κακοποιητική συμπεριφορά.

Η Κέιτ Μος υπήρξε και αυτή πρώην σύντροφος του Τζόνι Ντεπ, από το 1994 έως το 1997 και πρόκειται να κληθεί στο δικαστήριο από τους δικηγόρους του ηθοποιού για να καταθέσει υπέρ του.  Μάλιστα, η ίδια η Άμπερ Χερντ ευθύνεται εν μέρει για την πρόσκληση της Μος στο δικαστήριο.

Η Χερντ είχε αναφερθεί στο σούπερ μόντελ στην κατάθεσή της την Πέμπτη 19/5, λέγοντας ότι ένιωθε συνδεδεμένη με τη Μος λόγω μιας φήμης ότι ο Ντεπ την έσπρωξε από τις σκάλες όταν ήταν ζευγάρι τη δεκαετία του 1990.

Η Χερντ δήλωσε μάλιστα πως η ίδια είχε γρονθοκοπήσει τον πρώην σύζυγό της, ενώ βρίσκονταν με τον ίδιο και την αδερφή της, Γουίτνεϊ μπροστά από μία σκάλα, από φόβο μήπως την έσπρωχνε κι εκείνη κάτω.

Ισχυριζόμενη όμως ότι ο Ντεπ είχε συμπεριφερθεί ανάρμοστα στην Μος, η Χερντ επέτρεψε στους δικηγόρους του ηθοποιού να καλέσουν την Μος στο δικαστήριο για να επαληθεύσει ή να καταρρίψει αυτούς τους ισχυρισμούς.

«Η Κέιτ Μος είναι ακόμα, φίλη με τον Τζόνι. Στο παρελθόν, δεν επιτρεπόταν για αυτόν ακριβώς τον λόγο να έρθει και να καταθέσει υπέρ του. Τώρα όμως, η κυρία Χερντ μας έδωσε την ευκαιρία», είπε ένας από τους δικηγόρους του Ντεπ στη New York Post.

«Αυτό που έκανε η Χερντ είναι ένα μεγάλο λάθος. Άθελά της μας άνοιξε μια ακόμα πόρτα. Επιπλέον, αυτό το περιστατικό που ισχυρίζεται για την κυρία Μος και τον κύριο Ντεπ δεν ισχύει και το μοντέλο θα το επιβεβαιώσει», υποστήριξε ο δικηγόρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΕΘΝΙΚΑ

Τα κλιμάκια της Ελλάδας και της Τουρκίας συνεχίζουν να εργάζονται κεκλεισμένων των θυρών στην αίθουσα Καποδίστριας του Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης....

Advertisement